Waarom verdeelt Rihanna's zwangerschapslook de toeschouwers?

Inhoudsopgave:

Waarom verdeelt Rihanna's zwangerschapslook de toeschouwers?
Waarom verdeelt Rihanna's zwangerschapslook de toeschouwers?
Anonim

Zwangerschap is vaak een tijd voor bescheiden aankleden, een tijd voor wijde truien, voor tuinbroeken en voor tentachtige aangeklede jurken. Het is gebruikelijk dat aanstaande moeders hun groeiende bult vermommen in plaats van er de aandacht op te vestigen, en 'op veilig spelen' in plaats van gedurfde kleermakerskeuzes te maken. Dingen zijn echter een beetje anders in de wereld van celebrity-mode. Voor de rijken en beroemdheden bieden die negen maanden zwangerschapskleding een gouden kans om interessante stijlkeuzes te maken - met veel looks die iconisch worden (denk aan de onthulling van de superbowl van Beyonce of de baanbrekende Vanity Fair-cover van Demi Moore in haar verjaardagspak.)

Rihannais de nieuwste beroemdheid die de krantenkoppen ha alt met haar zwangerschapsstijl. De 34-jarige zangeres die miljardair is geworden, trekt alle aandacht met high-fashion looks terwijl ze zich voorbereidt op de geboorte van haar eerste kind met vriend A$AP Rocky. Haar verrassende outfitkeuzes hebben de meningen echter verdeeld onder de toeschouwers. Dus waarom zijn sommigen niet tevreden met de zwangerschapslooks van de ster?

6 Wat zit er achter Rihanna's stijlbeslissing?

De afgelopen weken heeft de "Umbrella"-zangeres de kou zien trotseren door haar zwangere buik aan de wereld te ontbloten. Enorme bontjassen die opengaan om haar buik te onthullen, lingerie in het openbaar en bodysuits die het middenrif laten zien zijn slechts enkele outfits die Rihanna de afgelopen maanden sportief heeft gefotografeerd. Ze is gespot in het openbaar en op grote evenementen - zoals Paris Fashion Week - in felgekleurde en onthullende outfits die haar maag vaak blootleggen of nauwelijks bedekken. Dus waarom deze gewaagde looks? Nou, het is een combinatie van hervonden zelfvertrouwen en een verlangen om te experimenteren:

"[Zwangerschap] een lange negen tot tien maanden. Je moet ervan genieten", vertelde Rihanna aan Entertainment Tonight. "Mode is een van mijn favoriete dingen, dus weet je, we tarten wat het zelfs betekent om zwanger en moederlijk te zijn. Het kan soms ongemakkelijk worden en dus kun je je rol kleden en doen alsof."

Van haar zwangerschap voegde ze eraan toe: "Het is tot nu toe allemaal een spannende reis. Ik neem het zoals het elke week komt. Er is altijd iets nieuws en ik neem het gewoon en ik geniet ervan."

Zwangerschap heeft de mogelijkheid geboden om vroegere onzekerheden te omarmen: "Meestal als ik op de rode loper sta, is mijn buik een beetje groot. Het is een probleem', vertelde ze aan Terri Seymour over haar onzekerheden voor de zwangerschap. Nu is het: "crop topseizoen, laat het er allemaal uit."

Het lijkt ook een daad van rebellie te zijn, een oorlog tegen saaie, saaie, bult-draping zwangerschapskleding: "Ik ga geen zwangerschapskleding kopen. Ik ga geen zwangerschapsbroeken, jeans kopen, jurken of [doe] wat de maatschappij me eerder heeft gezegd te doen, "verklaarde de ster.

5 Rihanna's kledingkeuzes zijn goedgekeurd door high fashion goeroes

Als het gaat om mensen die bekend zijn met de modewereld, krijgen de looks van Rihanna lovende kritieken. Populaire modebladen vieren haar recente kledingkeuzes, waarbij Vogue haar zwangerschapsstijl omschrijft als een "viering van lichaamspositiviteit en individualiteit".

Evenzo gaf Harper's Bazaar het zegel van goedkeuring aan Riri en schreef: "Terwijl mode voor zwangere beroemdheden typisch zou kunnen zijn voor body-con-pasjes (à la Kylie Jenner) of vloeiende babypopjurken (Sophie Turner droeg een aantal benijdenswaardige jurken)), heeft de Fenty-mogul haar eigen kleermakersbenadering. Verkleden (of, zoals het geval lijkt te zijn voor RiRi, voor) een babybuil heeft er nog nooit zo leuk uitgezien."

4 En mede-beroemdheden zijn onder de indruk van de zwangerschapslooks

Mede-beroemdheden, vooral degenen die zelf zwanger zijn geweest, hebben de afgelopen weken de moedige mode van Rihanna toegejuicht. Jada Pinkett Smith deelde onlangs een bericht op Rihanna en haar zwangerschapsmode en zei: Ze is gedurfd, onbeschaamd, fel, vriendelijk en een allround meisjesmeisje. Ze ziet graag andere vrouwen winnen en dat is een van haar kwaliteiten die ik het meest bewonder. Rihanna stra alt de wonderbaarlijke schoonheid van zwangerschap uit en omarmt sensueel haar eigen unieke, geweldige mode. Ik vind het geweldig!'

Zendaya prees Rihanna ook als een persoonlijke modeheld: Een groot deel van mijn zelfvertrouwen is te danken aan mode. Wat ik zo leuk vind aan Rihanna is haar onverschrokkenheid. Het is bijna een gevoel van, excuseer mijn taal, het kan me geen fck schelen. Als ze een jurk draagt, is het voor haarzelf en dat kun je zien.'

3 Maar sommige journalisten voelden Rihanna's moederschapslooks niet

Hoewel modemagnaten en andere beroemdheden dol waren op de interessante outfits die online verschijnen, lijkt er een duidelijke kloof te bestaan tussen de mode- en beroemdhedenwereld en de wereld van niet-modejournalistiek. Kranten zoals de Britse Independent waren wat kritischer en vonden de modekeuzes van Rihanna onbescheiden en niet inspirerend voor de gemiddelde vrouw die over het algemeen niet zo experimenteel kan zijn met haar zwangerschapsgarderobe.

'Als je het mij vraagt, kun je Rihanna's buik nauwelijks 'aangekleed' noemen', zei de Independent. 'De meeste van haar zwangerschapsoutfits - althans degenen die viraal gaan op sociale media - hebben haar buik in zijn volle naakte glorie, maar met weinig echte kleding eromheen. Soms zit er maar een handvol kettingen op haar groeiende buik.'

2 Twitter is wild geworden voor Rihanna's Ensembles

In de twittersfeer hebben de outfits van Rihanna een groot debat veroorzaakt en velen zijn naar het platform gegaan om hun vreugde te uiten:

"Rihanna geeft me zeker een bloemenkind met een voorsprong door rond te lopen met een zwangere buik bloot en ik vind het geweldig … ik weet zeker dat het heel bevrijdend voor haar voelt", tweette een persoon.

'Rihanna's consequente afwijzing van zwangerschapskleding is inspirerend. Buik altijd uit.' zei een ander.

'Rihanna vrouwen inspireren om hun lichaam in ALLE stadia te omarmen is iets moois. Dat gezegd hebbende, niet iedereen hoeft het te doen. Als je dat niet wilt, doe het dan niet. Het is zo simpel.' legde een gebruiker uit.

Anderen waren niet zo positief en vonden dat Rihanna niet de aandacht op haar buik zou moeten vestigen: 'Ik heb het gevoel dat Riri zichzelf overdreven seksualiseert tijdens wat een persoonlijke familietijd zou moeten zijn.'

1 Sommige fans hebben zelfs beweerd dat Rihanna in zijn eentje de zwangerschapsmode herdefinieert

Er zijn ook mensen die zelfs beweren dat Rihanna decennia van stagnerende zwangerschapsmode aan het reviseren is, en een broodnodige verandering is.

'Rihanna herdefinieert momenteel zwangerschapsmode en het is geen geheim dat zij de blauwdruk is [voor andere beroemdheden]', zei een gebruiker.

Aanbevolen: