Shakira werd aangevallen door een zwijn en ze was niet blij met de reactie van toeschouwers

Inhoudsopgave:

Shakira werd aangevallen door een zwijn en ze was niet blij met de reactie van toeschouwers
Shakira werd aangevallen door een zwijn en ze was niet blij met de reactie van toeschouwers
Anonim

Sinds haar dertiende maakt Shakira naam in de wereld van de latinmuziek. De 45-jarige artiest, geboren in Colombia, wordt geprezen om haar liefdadigheidswerk en om haar fans Spaans te leren spreken. Ze lijkt echter niet veel fans te hebben in het dierenrijk.

Shakira wordt aangevallen door wilde zwijnen in Barcelona

Afbeelding
Afbeelding

Stel je Spanje voor in de vroege herfststormen… meer specifiek, een prachtig park in Barcelona waar de koele bries een verademing is na een lange en hete zomer. Het landschap is prachtig en er is een parkbank in de buurt waar bezoekers kunnen zitten en genieten van de wonderen van de natuur… wanneer plotseling een paar wilde zwijnen aanvallen!

Dit is precies wat er is gebeurd met popster Shakira en haar zoon. Volgens Glamour raakten de beren op 29 september 2021 geïnteresseerd in haar portemonnee omdat ze werden aangetrokken door de geur van het broodje van haar zoon erin. Kort daarna richtten ze grote schade aan op haar bezittingen voordat ze probeerden ze helemaal in het wild te slepen. Gelukkig lieten ze haar tas vallen nadat ze de lunch van haar zoon hadden gepikt. Ze was in staat om het terug te halen, zij het volledig vernietigd. Het hele incident werd bijgewoond door toeschouwers die gezamenlijk besloten niet te helpen.

Toen hij de reeks gebeurtenissen vertelde en hem vroeg naar de onwil van de omstanders om te helpen, zei Shakira: "Ik dacht: 'Oh, mijn God! Oh, mijn God!' en schreeuwen, omdat ze hem afpakten, met mijn telefoon erin, mijn autosleutels, alles! Alsof ze me konden begrijpen! En mensen keken alleen maar en ze deden niets!"

Shakira is aangevallen door meerdere dieren in het wild

Verrassend genoeg was dit niet Shakira's eerste ontmoeting met wilde dieren. In februari 2012 bracht ze een familievakantie door in Kaapstad, Zuid-Afrika. Op een lokale kust is ze gefascineerd door een kleine groep pinguïns en poseert ze voor een foto.

Later op de dag zag ze een groep zeeleeuwen en besloot ze een selfie met hen te maken. In een fractie van een seconde kwam er een andere zeeleeuw uit het water en viel haar Blackberry aan. Ze crediteert haar broer "Super Tony" omdat hij haar heeft geholpen om uit de situatie te komen met kleine snijwonden en schaafwonden van de rotsen die hen omringen. Na een paar vage tweets te hebben gepost, ging ze naar haar Facebook om het evenement verder uit te leggen.

“[Het] keek me in de ogen, brulde van woede en probeerde me te bijten”, schreef ze. "Ik geloof dat wat er gebeurde, is dat het de glanzende weerspiegeling van de Blackberry waarmee ik deze foto's nam, verwarde met een soort vis."

Wat doet Shakira nu?

Als ze niet pleit voor de onschuld van haar heupen of wordt aangevallen door wilde dieren, is ze te zien als een beroemdheidsjury in de nieuwe NBC-tv-serie Dancing With Myself naast haar collega-juryleden Nick Jonas en Liza Koshy. In de nieuwe show worden ze uitgenodigd om dansuitdagingen op te voeren en te demonstreren die de deelnemers vervolgens moeten nabootsen. Wie zijn tegenstanders weet te overtreffen, wint aan het einde van de show een geldprijs.

Dancing With Myself ging in première op 31 mei 2022, maar heeft tot nu toe geen indruk gemaakt op critici. Volgens IMDB heeft de show een score van 2,8/10 gekregen. Een gebruiker schreef een niet zo gunstige recensie van de show. In de topreview schreven ze: " Dancing With Myself is een mislukte poging om opnieuw te creëren wat (America's Got Talent) zo goed deed, wat intrigerend was. De juryleden zelf zijn behoorlijk slecht, er is een gebrek aan samenhang in de montage en de aanpak van de hele show voelt niet goed. Zou het absoluut niet aanbevelen aan iedereen die probeert een wedstrijdshow te kijken die het waard is om in te investeren."

Een andere gebruiker schreef: "Deze show was vanaf het begin gedoemd te mislukken. Het is zo saai, en als de juryleden maar meer chemie met elkaar hadden… Ze zagen eruit alsof ze over elkaar heen waren en er alleen maar voor een salaris".

Nog een gebruiker vond dat het een zakelijke greep was om het succes van TikTok-danstrends te verzilveren. Ze schreven: "Dit is eigenlijk "Tik Tok" de show, de dansen zijn zwak, de juryleden zijn de meest elementaire en de hele serie heeft niets te bieden. Zou het niet aanbevelen."

De meeste recensies op IMDB hebben het een beoordeling van 1 ster gegeven, wat niet geweldig is voor een show die pas op 7 juni zijn tweede aflevering heeft uitgezonden. Hoe jammer deze nieuwe onderneming ook is begonnen voor Shakira, het geeft een geruststellend gevoel dat ze nog steeds enkele van de meest memorabele hits in de popmuziek over de hele wereld heeft gemaakt. Het is twijfelachtig of ze wakker ligt van dit project.

Aanbevolen: