Waarom het babynieuws van Naomi Campbell fans verdeelt

Inhoudsopgave:

Waarom het babynieuws van Naomi Campbell fans verdeelt
Waarom het babynieuws van Naomi Campbell fans verdeelt
Anonim

Wereldberoemd supermodel Naomi Campbell schokte de wereld in mei vorig jaar toen ze de geboorte van haar eerste kind aankondigde. Campbell, 51, die bekend staat als een van de toonaangevende modellen van de jaren negentig, verraste de wereld en haar aankondiging heeft er alleen maar toe geleid dat er nog meer vragen over het kind zijn gerezen. Er werd snel gespeculeerd over de vraag of Campbell haar zwangerschap maandenlang slim had verborgen, of in plaats daarvan had gekozen voor een surrogaatbevalling, en vragen waren ook onbeantwoord of het kind biologisch van haar was. De vader van het kind is ook onbekend.

Dit mysterie werd enigszins opgelost door Campbell's opmerkingen in haar recente Britse Vogue-interview, waarin ze verklaarde: "Ze is niet geadopteerd - ze is mijn kind." Dit lost de kwestie van adoptie op, maar laat nog steeds veel vragen over de dochter van het model, die volgens Campbell haar leven volledig heeft veranderd op het moment dat ze de vijftig ingaat. De naam van het kind moet nog worden aangekondigd, wat leidt tot enorme speculaties online over de naam van de baby.

6 Hoe is de babyaankondiging van Naomi Campbell tot stand gekomen?

De veteraan kondigde de komst van haar kleine bundel van vreugde aan in een bericht op haar Instagram-pagina in mei vorig jaar, waarin ze schreef: "Een mooie kleine zegen heeft mij gekozen om haar moeder te zijn", met een lief beeld van de pasgeboren.

In haar Vogue-interview gaf Campbell enig inzicht in wie op de hoogte was van de naderende komst en hoe de baby haar heeft veranderd:

"Ik kan het aantal mensen dat wist dat ik haar kreeg op één hand tellen. Maar ze is de grootste zegen die ik me ooit kan voorstellen. Het is het beste wat ik ooit heb gedaan," zei Campbell.

5 Veel fans ontmoetten het nieuws van Naomi Campbell met scepsis

Nadat Campbell haar aankondiging aan de wereld had gedaan, begon ze negatieve opmerkingen te ontvangen als reactie op haar beslissing om moeder te worden na haar vijftigste. Het werd een onderwerp van discussie op zowel grote als kleine nieuwsfora, met themashows waarin de voor- en nadelen van het moederschap in latere jaren werden besproken. Terwijl sommigen vonden dat Campbell een egoïstische beslissing had genomen in de wetenschap dat haar kind misschien al vroeg van hun ouders zou worden beroofd en niet zou profiteren van de energie van een jongere moeder, waren anderen veel positiever en geloofden dat Campbells enthousiasme, middelen en goede gezondheid zouden betekenen ze kan haar baby een geweldige opvoeding geven - 50 jaar of niet.

4 Fans van Naomi Campbell hebben zich afgevraagd over de identiteit van de vader van de baby

Er zijn ook vragen gesteld over de vader van de baby. Campbell heeft in de loop der jaren veel spraakmakende relaties gehad, maar heeft zich nooit met één man gesetteld. De afgelopen tijd is haar naam gelinkt aan One Direction-zangeres Liam Payne en grimeartiest Skepta. Fans hebben zich vastgeklampt aan deze namen, met enige twijfel of Payne de baby-papa zou kunnen zijn. Campbell moet het vaderschap van haar dochter nog bevestigen en er wordt aangenomen dat ze de details bewaart voor haar aanstaande boek dat ze aan het schrijven is.

3 Sommige fans waren niet onder de indruk van de beslissing van Naomi Campbell

Hoewel veel fans van het model dachten dat haar beslissing om de naam van haar dochter voorlopig privé te houden, volledig haar keuze was, waren anderen het er niet mee eens en vonden dat de ster spelletjes speelde en uitkeek en koos wat ze wilden onthullen. Een fan nam aanstoot aan Campbell's beslissing om haar dochtertje naakt te laten fotograferen voor haar Vogue-cover, terwijl ze tegelijkertijd beweerde dat ze het kind privacy wilde geven. 'Ze houdt haar naam privé, maar deelt haar kont met de wereld, baby's zijn accessoires voor de welgestelden', schreef een gebruiker op Twitter. Anderen juichten Naomi's beslissing toe, terwijl een ander zei: 'Naomi Campbell heeft een baby op 50-jarige leeftijd en niemand informatie geven is het leven.'

2 Veel fans zijn geïnspireerd door het besluit van Naomi Campbell om een gezin te stichten

Campbells beslissing bleek inspirerend voor veel vrouwen die het nieuws hoorden. Verscheidene spraken zich online uit met bewondering voor de keuze van het supermodel om laat in het moederschap te treden en blijkbaar de maatschappelijke normen te trotseren, terwijl ze ook haar keuze om het alleen te doen prees. 'Naomi Campbell kreeg haar eerste baby op 50-jarige leeftijd, maar ik kon het niet, god zegene haar', schreef een vrouw op Twitter. 'Ok, Naomi Campbell heeft een baby gekregen toen ze 50 was. Ik heb enige hoop', zei een ander, terwijl ze haar Vogue-cover toevoegde 'ze ziet er zo goed uit en de baby is dik!'

1 Maar sommigen vonden dat de verhuizing van Naomi Campbell gevaarlijke valse hoop geeft aan toekomstige moeders

Het besluit van het catwalkmodel om openlijk te spreken over de wonderen van het moeder worden op 50-jarige leeftijd is onder vuur komen te liggen door vruchtbaarheidsexperts en anderen, die zeggen dat het valse hoop geeft aan vrouwen die op latere leeftijd zwanger willen worden, en door kijken naar Campbell kan ten onrechte denken dat ze het zo laat kunnen verlaten en nog steeds vruchtbaarheidssucces hebben. Een schrijver beweerde dat Naomi's demonstratie netjes de 'lage slagingspercentages en slopende emotionele en fysieke reis van IVF' omzeilt om zich te concentreren op 'wondergeboorten die oudere moeders vergoddelijken. Naomi Campbell op Vogue 51 jaar oud met haar eerste baby (die niet werd geadopteerd) - een feministisch icoon of een onrealistisch, glamoureus, ontoegankelijk beeld van vruchtbaarheid?'

Aanbevolen: