Hier is waarom Rihanna Megan Thee Stallion op Instagram heeft ontvolgd

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Rihanna Megan Thee Stallion op Instagram heeft ontvolgd
Hier is waarom Rihanna Megan Thee Stallion op Instagram heeft ontvolgd
Anonim

In oktober 2020 werd Megan Thee Stallion de nieuwste beroemdheid die Rihanna's Savage X Fenty-lijn onderschreef, nadat ze zich had aangesloten bij Paris Hilton, Normani, Bella Hadid en vele andere beroemde namen die hebben gemodelleerd of getekend als woordvoerder van het lingeriemerk.

Gezien hoe vaak de Body-rapper Rihanna had geprezen in haar interviews en zei dat RiRi een van haar idolen was en dat ze hoopte op een dag samen te werken met de schoonheid van Bajan, duurde het niet lang na al haar vleiende woorden dat Megan merkte dat ze zich bij het team van Savage X Fenty voegde.

Je moet niet vergeten dat de carrière van Megan wordt beheerd door Roc Nation, die ook dezelfde verantwoordelijkheden voor Rihanna heeft, dus misschien was het een zakelijke beslissing van hun managementbedrijf. Hoe het ook zij, het leek duidelijk dat Rihanna Megan leuk vond, aangezien ze laatstgenoemde ook op Instagram was gaan volgen.

Maar fans met arendsogen hebben gemerkt dat de Diamonds-hitmaker sindsdien op de inwoner van Texas heeft gedrukt. Hier is het dieptepunt …

Waarom heeft Rihanna Megan niet meer gevolgd?

Fans merkten in maart 2022 op dat Rihanna Megan niet langer volgde op Instagram, waardoor veel mensen speculeerden of de twee stilletjes ruzie maakten achter de schermen.

Er is geen enkele openbare aanwijzing dat deze twee dames elkaar niet meer leuk vinden, vooral sinds Megan Rihanna bleef prijzen in interviews zo recent als eerder dit jaar, toen ze opnieuw spoot dat ze wilde settelen een samenwerking aan met de aanstaande moeder van één.

In januari 2022 vertelde de ronde vrouwelijke MC aan People: Omdat ik Beyoncé heb gemanifesteerd, heb ik het gevoel dat ik mijn ultieme doel heb bereikt. Nou, ik zou ook heel, heel, heel graag met Rihanna willen samenwerken. Alsof dat mijn volgende droomcollab is.”

Gedurende 2020 en 2021 promootte Megan Rihanna's Savage X Fenty in een reeks fotoshoots voor de lingerielijn.

Fans vragen zich nu af of Rihanna op de unfollow-knop heeft gedrukt te midden van het lopende rechtszaakdrama tussen Megan en Tory Lanez.

Heeft Megan gelogen over neergeschoten te zijn?

In juli 2020 beschuldigde Megan rapper Tory Lanez ervan haar in "met beide voeten" te hebben geschoten na het bijwonen van een feest in het huis van Kylie Jenner in LA.

Tory heeft de aantijgingen ten stelligste ontkend en gezegd dat hij niet verantwoordelijk was voor de vermeende schotwonden die in Megans voeten terechtkwamen, waarbij beide partijen het nog steeds uitvechten in de rechtbank over wie liegt en wie de waarheid spreekt.

Mensen hebben gemengde meningen over de situatie, vooral nadat bekend werd dat Megan destijds een relatie met Tory had, ondanks het feit dat ze wist dat deze een romantische relatie had met haar toenmalige vriend Kelsey.

Kelsey had naar verluidt geen idee dat Megan en Tory stilletjes aan het flirten waren totdat ze vanuit Kylie's huis terug naar huis gingen, toen de Savage-rapper zei dat ze was neergeschoten door de man met wie ze een affaire had gedeeld.

Fans begonnen om meerdere redenen te twijfelen aan Megans versie van de gebeurtenissen: ze begon te lopen enkele dagen nadat ze beweerde dat ze in beide voeten was geschoten; ze kon geen bewijs van schotwonden in haar voeten laten zien, afgezien van een foto waarop een van haar voet onder het bloed was te zien (wat volgens sommigen om meerdere redenen zou kunnen zijn), en ze stopte ook met praten met Kelsey na het incident.

Terwijl de rechtszaak bijna ten einde loopt, zijn sommige mensen ervan overtuigd dat Tory Megan nooit heeft neergeschoten en dat de laatste een verhaal had dat misschien niet in de juiste context was geplaatst, maar dat haar rapcarrière een enorme boost heeft gegeven nadat ze voor haar campagne had gevoerd fans om zwarte vrouwen te beschermen in een reeks evenementen na de vermeende schietpartij.

Gerechtsdocumenten verkregen door The Blast in januari onthulden: Bewijs dat door de aanklager in ontdekking aan de verdediging is verstrekt, bevat forensische en wetenschappelijke rapporten, evenals verklaringen van onafhankelijke derde ooggetuigen, die rechtstreeks in tegenspraak zijn met de verklaringen van Megan P.over het incident.

”Er is significant bewijs, geleverd door het Volk aan Mr. Peterson (Tory), dat de verklaringen van Megan P. tegenspreekt. Dit bewijs – inclusief schotresten waarbij anderen betrokken zijn – is verzachtend, zo niet ontlastend, en doet ernstige twijfel rijzen over de beweringen van Megan P.”

Het papierwerk merkte verder op: "Mr. Peterson noch iemand die met hem verbonden was, had iets te maken met die onjuiste rapporten en deed geen openbare verklaringen om erop te reageren", luidde de motie.

Als Tory niet schuldig wordt bevonden, kan de carrière van Megan in gevaar komen. Misschien heeft Rihanna achter de schermen informatie gekregen die haar heeft doen geloven dat haar collega uit de muziekindustrie toch niet zo eerlijk was over de vermeende woordenwisseling.

Aanbevolen: