Hoe de vrouw van LeBron James zijn carrière heeft ondersteund

Inhoudsopgave:

Hoe de vrouw van LeBron James zijn carrière heeft ondersteund
Hoe de vrouw van LeBron James zijn carrière heeft ondersteund
Anonim

King LeBron James heeft in de loop der jaren veel meegemaakt, net als veel professionele basketbalspelers in de NBA. Het kan moeilijk zijn om tijdens het seizoen rond te reizen en weg te zijn van hun familie. LeBron heeft te maken gehad met geruchten over hem en zijn carrière, waar hij ervoor heeft gekozen zich niet publiekelijk uit te spreken. Gelukkig voor LeBron heeft hij altijd één persoon in zijn hoek gehad, welke controversiële verhalen er ook over hem naar buiten kwamen. Die persoon is zijn vrouw Savannah Brinson.

LeBron en Savannah posten weliswaar over elkaar op sociale media, maar hebben hun relatie zoveel mogelijk buiten het publiek gehouden. Savannah zat op de eerste rij om te zien hoe LeBron James opgroeide van basketbalspeler op de middelbare school naar NBA-speler en zijn titel als King James. Hoewel er veel schattige details zijn over hun relatie, weten fans niets. Fans zijn zich er ook niet van bewust hoeveel de oneindige liefde en steun van Savannah in de loop van de jaren van zijn succes voor LeBron heeft betekend.

Hoe lang is LeBron James al bij zijn vrouw?

LeBron James en zijn vrouw Savannah Brinson gingen naar verschillende middelbare scholen en kwamen elkaar tegen tijdens een voetbalwedstrijd. LeBron zat in het voetb alteam en Savannah was de cheerleader van het andere team. Er was een directe connectie tussen Savannah en LeBron. Tijdens hun gesprek vroeg LeBron Savannah om hem te zien spelen bij de basketbalwedstrijd van zijn middelbare school, en ze stemde toe. Savannah was onder de indruk van hoe geweldig basketballer LeBron was. Na de wedstrijd vergezelde Savannah LeBron naar de groepsontmoeting van zijn team in een restaurant na een van zijn wedstrijden. Kort daarna ging het paar op meerdere dates en uiteindelijk werd het een koppel en waren ze elkaars date voor hun proms.

In 2011 waren LeBron James en Savannah Brinson op een oudejaarsfeest in het Shelborne Hotel in Miami Beach. Het feest was ook om de verjaardag van LeBron te vieren. Hij was echter niet de enige die het die avond vierde. LeBron deed een verrassingsvoorstel aan zijn middelbare schoolliefde Savannah met een diamanten ring met een peervormige edelsteen. Het koppel vierde hun 8-jarig huwelijk in september 2021. LeBron James vierde zijn huwelijksverjaardag met zijn vrouw Savannah Brinson-James door op Instagram een lief bijschrift te plaatsen.

LeBron James-fans zijn niet de enigen die hem als een koning zien, zijn vrouw ook. Savannah vertelde Cleveland Magazine LeBron "behandelt me met zoveel respect, het is moeilijk om niet van hem te houden. Met de manier waarop hij met mij en de kinderen en zijn moeder en gewoon iedereen om hem heen is. Hij is echt een nederige man voor alles wat hij heeft en alles wat hij heeft gedaan." Het paar is er nog steeds in geslaagd om hun relatie sterk te houden en heeft elkaar gesteund door hun inspanningen.

Hoe heeft Savannah Brinson LeBron James ondersteund?

Savannah twijfelde aan het begin van LeBron James of hij ooit de NBA zou halen. Ze wist dat hij maar 0,3% kans had om naar de NBA te gaan. Savannah geloofde dat LeBron een held uit zijn geboortestad zou zijn voor zijn tijd en dat zou het dan zijn. Maar haar steun aan LeBron haperde nooit en hoopte dat zijn dromen ondanks alle tegenslagen zouden uitkomen. In 2003 werd LeBron de beste keuze voor de NBA Draft en werd hij geselecteerd door zijn thuisteam, Cleveland Cavaliers.

Savannah is er voor LeBron sinds hij de NBA bereikte en is daar sindsdien gebleven. Ze heeft hem gezien en gesteund door alle hoogte- en dieptepunten die een professionele basketbalspeler met zich meebrengt. Het komt vooral van pas als LeBron niet altijd weet wie zijn echte vrienden zijn. Essence Magazine noemde Savannah een essentieel onderdeel van het succes van LeBron James door de jaren heen. Ze is er geweest om naar hem te luisteren als hij moet praten.

Na hun verloving op oudejaarsavond, presenteerde LeBron Oprah Winfrey in een interview over zijn beslissing om Savannah ten huwelijk te vragen. Hij zei ook hoe gemakkelijk het was om een beslissing te nemen. Hij wist dat Savannah de ware voor hem was en voelde dat de timing precies goed was. Savannah is er al heel lang voor hem en is er zoveel voor hem geweest. Hij wilde haar in zijn leven blijven hebben en altijd aan zijn zijde staan en wil ook altijd aan haar zijde zijn.

Savannah is ook vrijwillig naar andere steden verhuisd toen LeBron werd verhandeld of een deal sloot met een ander team. LeBron heeft de liefde en steun die hij heeft gekregen van zijn nu-vrouw Savannah altijd gewaardeerd. Hij is haar gaan noemen zijn sidekick die altijd zijn rug heeft en iemand is waarvan hij weet dat hij op wat dan ook kan vertrouwen.

Aanbevolen: