Dit is hoe de vrouw van Dave Grohl, Jordyn Blum, zijn carrière hielp

Inhoudsopgave:

Dit is hoe de vrouw van Dave Grohl, Jordyn Blum, zijn carrière hielp
Dit is hoe de vrouw van Dave Grohl, Jordyn Blum, zijn carrière hielp
Anonim

Als de gemiddelde persoon bedenkt wat het betekent om een beroemdheid te zijn, komen er bepaalde dingen in je op, afhankelijk van de reden waarom de ster beroemd werd. Mensen denken bijvoorbeeld aan de films en shows waarin beroemde acteurs schitteren, de liedjes die beroemde muzikanten uitbrengen en de prestaties die atleten neerzetten in competitie. Hoewel dat volkomen logisch is, is de waarheid dat er achter de schermen van al die dingen veel werk wordt verzet.

Lang voordat een acteur op de set verschijnt of een muzikant op het podium verschijnt, besteden ze uren aan het perfectioneren van hun vak en reizen ze naar waar ze maar moeten zijn. Naast al het werk dat beroemdheden in hun carrière steken, hebben de meeste sterren ook een heel team van mensen die zijn ingehuurd om hen te helpen de juiste keuzes te maken. Om die reden zijn er verschillende voorbeelden van sterren die hun hele team ontslaan nadat een bijzonder rampzalige beslissing hun carrière heeft geschaad.

Hoewel het relatief eenvoudig is om je werknemers te ontslaan, zou het voor Dave Grohl een stuk moeilijker zijn om de banden te verbreken met ten minste één van de mensen die zijn carrière heeft geholpen. De oude vrouw van Grohl, Jordyn Blum, heeft zijn carrière in de loop der jaren op verschillende manieren vooruit geholpen.

Bijgewerkt op 13 mei 2022: Onlangs heeft Dave Grohl een behoorlijk moeilijke tijd doorgemaakt. Hij lijdt aan een moeilijk gehoorverlies en hij rouwt om de dood van zijn goede vriend en bandlid Taylor Hawkins. Zijn vrouw Jordyn Blum heeft alles aan zijn zijde gestaan en hem erdoorheen geholpen. Dat is tenslotte waar een goed huwelijk om draait, en dat is precies wat Dave en Jordyn lijken te hebben.

Dave Grohl en Jordyn Blum: The Happy Couple

Nadat Dave Grohl in 1997 scheidde van zijn eerste vrouw Jennifer Youngblood, vroeg zijn bandmaat Taylor Hawkins de beroemde muzikant in 2001 om zijn wingman te zijn. Ook al ging Grohl die avond uit als een gunst voor Hawkins, het zou bewijzen om een uitje te zijn dat het traject van de rest van Dave's leven zou veranderen. De vrouw die Hawkins die avond zou ontmoeten, bracht tenslotte de liefde van Grohls leven, Jordyn Blum, mee.

Na een paar drankjes achterover te hebben gegooid op de avond dat hij zijn toekomstige vrouw ontmoette, gaf Dave Grohl naar verluidt Jordyn Blum een briefje met zijn nummer en de woorden "jij bent mijn toekomstige ex-vrouw" erop geschreven. Hoewel die stap waarschijnlijk niet zou werken voor de meeste mensen, slaagde Grohl er duidelijk in toen hij snel met Blum begon te daten en ze in 2003 door het gangpad liepen.

In de jaren sinds Dave Grohl en Jordyn Blum in het huwelijksbootje stapten, was het stel enorm gelukkig samen uit alle openbaar beschikbare informatie. Bovendien werd de familie van Blum en Grohl groter toen ze hun oudste Violet ter wereld verwelkomden in 2006, hun middelste dochter Harper werd geboren in 2009 en hun jongste Ophelia de wereld betrad in 2014.

Jordyn Blums leven

Wanneer een relatief anonieme persoon ervoor kiest om in het huwelijksbootje te stappen met iemand die wereldberoemd is, zullen ze onvermijdelijk veel tijd op de achtergrond doorbrengen. Desondanks lijkt het overduidelijk dat Dave Grohl nooit zou willen dat zijn vrouw Jordyn Blum als achtergrondspeler zou worden gezien. Per slot van rekening lijkt Grohl het verst verwijderd van een egomaniak en Blums leven heeft op zichzelf al een aantal zeer fascinerende hoofdstukken.

Lang voordat Jordyn Blum Dave Grohl ontmoette en verliefd werd, werd ze uitgekozen om te poseren voor een foto die op de voorpagina van Teen Magazine werd gepubliceerd. Naast haar modellencarrière werd Blum ingehuurd om als producer voor MTV te werken, wat betekende dat ze vrijwel zeker met veel beroemdheden in aanraking kwam. Met dat in gedachten lijkt het redelijk om aan te nemen dat Blums ervaringen in de wereld van beroemdheden een grote rol speelden in haar vermogen om ontspannen te blijven toen ze op een avond op een verrassingsafspraak met Dave Grohl terechtkwam.

Jordyn Blum's rol in de roem van Dave Grohl

In termen van de meest voor de hand liggende manieren waarop Jordyn Blum de carrière van Dave Grohl rechtstreeks heeft geholpen, komen er twee belangrijke dingen bij me op. Ten eerste verschijnt Blum in de muziekvideo van 2011 voor het nummer "White Limo" van Foo Fighters. Tijdens de ongeveer drie en een halve minuut durende video is Blum te zien in de voorhoede van een scène terwijl de Foo Fighters op de achtergrond spelen. Blum is ook te zien op de voorbank van een limousine naast Lemmy, de legendarische Motorhead-zanger tijdens de video. Bovendien regisseerde Blum ook de documentaire-achtige muziekvideo uit 2002 voor de Foo Fighters-single "Walking a Line".

Belangrijker dan het werk dat Jordyn Blum deed voor een paar Foo Fighters-muziekvideo's, v alt niet te ontkennen dat ze de carrière van Dave Grohl op veel andere manieren heeft geholpen. Grohl heeft bijvoorbeeld duidelijk gemaakt dat hij meer om zijn familie geeft dan om iets anders in zijn leven. Grohl heeft zelfs gezegd dat hij er niet tegen kan om langer dan een week of twee onderweg te zijn, omdat hij dol is op zijn gezin. Met dat alles in gedachten, is het overduidelijk dat de belangrijkste manier waarop Blum de carrière en het leven van Grohl ondersteunt, is door de hoofdrol te spelen bij het opvoeden van hun kinderen en de liefde van Dave's leven te zijn. Gezien het feit dat de Foo Fighters een band van het Hall of Fame-kaliber zijn, zegt dat ontzettend veel.

Aanbevolen: