Zullen de controversiële opmerkingen van de vrouw van Jason Aldean zijn carrière beïnvloeden?

Inhoudsopgave:

Zullen de controversiële opmerkingen van de vrouw van Jason Aldean zijn carrière beïnvloeden?
Zullen de controversiële opmerkingen van de vrouw van Jason Aldean zijn carrière beïnvloeden?
Anonim

In countrymuziek zijn er enkele opmerkelijke koppels die vaak de krantenkoppen halen. Blake Shelton trok voor het eerst de aandacht met zijn veelbesproken splitsing van Miranda Lambert, die later zei dat Blake haar "kapot" had achtergelaten na hun scheiding. Toen kreeg Blake contact met Gwen Stefani, en hun relatie haalde vanzelf de krantenkoppen.

Andere sterren zijn op dezelfde manier in de schijnwerpers gezet om andere redenen dan hun muziek, en nu is countryster Jason Aldean een van hen.

Hoewel hij niet lijkt te hebben gereageerd op het drama dat zijn vrouw per ongeluk heeft gecreëerd, kan Jason Aldean de impact voelen van de publieke perceptie op zowel hem als zijn vrouw.

Zullen de zogenaamd transfobe opmerkingen van Brittany Aldean haar man fans kosten?

Brittany Aldean raakte een zenuw met volgers toen ze een controversieel bijschrift plaatste

Brittany Aldean, née Kerr, trouwde in 2015 met Jason. De twee hebben samen twee kinderen (een zoon en een dochter), en Aldean heeft twee oudere dochters uit zijn eerste huwelijk. Toen de twee voor het eerst bij elkaar kwamen, was het te wijten aan een schandaal; hij "gedroeg zich ongepast" in een bar met Kerr terwijl hij getrouwd was met Jessica Ussery.

Het jaar daarop vroeg Jason echtscheiding aan, en het jaar daarop verschenen hij en Kerr voor het eerst samen op de rode loper.

Maar nu het drama van Jason's eerste huwelijk en scheiding schijnbaar is uitgedoofd, leek elke helft van het paar hun eigen fanbase te laten groeien. Bretagne is een voormalig deelnemer aan American Idol en was voorheen cheerleader en visagist.

Haar volgers op sociale media telden in september 2022 meer dan twee miljoen, maar tonnen van die fans waren woedend toen Bretagne een bijschrift plaatste onder een foto die door velen werd geïnterpreteerd als transfobisch.

Het bijschrift op haar Instagram-bericht luidde: "Ik wil mijn ouders heel graag bedanken voor het niet veranderen van mijn geslacht toen ik door mijn tomboy-fase ging. Ik hou van dit meisjesachtige leven."

Volgers begonnen Bretagne onmiddellijk te bellen voor haar opmerkingen.

Kritiek kwam van volgers en medemuzikanten in countrymuziek

Hoewel veel volgers Brittany Aldean steunden, stroomden veel mensen naar haar sociale media om haar opmerkingen te bekritiseren. Na de eerste post op sociale media ging Brittany ook naar Instagram Stories om dieper over haar mening te praten.

Aldean noemde onder meer genderbevestigende procedures 'verminking' en zei dat ouders geen levensveranderende beslissingen voor hun kinderen zouden moeten nemen als de kinderen minderjarig zijn, merkte Billboard op.

Cassaddee Pope en Maren Morris reageerden op de opmerkingen van Bretagne, waarbij de laatste haar "opstand Barbie" noemde.

Hoewel beide kanten van het gesprek veel steun vonden op sociale media, wezen mensen die het niet eens waren met Aldean ook op manieren waarop ze vonden dat ze haar verklaarde overtuigingen schond, zoals haar kinderen t-shirts aandoen die ze niet begrepen de betekenis van.

Zal de opmerkingen van de vrouw van Jason Aldean ertoe leiden dat hij fans verliest?

Na de controversiële opmerkingen van de vrouw van de countryzanger, lijkt het erop dat het team van Jason heeft besloten dat ze beter af zijn zonder hem. Volgens Newsweek stopte het PR-bureau van Jason kort nadat de controversiële meningen van Bretagne naar boven kwamen.

The GreenRoom vertegenwoordigde Jason Aldean al 17 jaar en verklaarde dat ze de "moeilijke beslissing" hadden genomen om "af te stappen van het vertegenwoordigen van Jason".

Hun redenering werd echter niet expliciet onthuld. Het PR-bureau verklaarde verder: "We zijn niet meer de beste mensen voor het optreden." The GreenRoom merkte ook op dat ze altijd fans van zijn muziek zullen blijven, voordat ze Jason "een van de grootste live-entertainers" in de industrie noemden.

Maar zorgde de vrouw van Aldean er echt voor dat hij zijn PR-team voor de lange termijn verloor?

De timing kwam overeen met de controverse die ontstond nadat Brittany's opmerkingen voor het eerst werden gemarkeerd op Instagram. Maar het lijkt er niet op dat Bretagne zich helemaal geen zorgen maakt over het boos maken van de fanbase van haar man, of die van haarzelf.

Bovendien was Jason blijkbaar op tournee terwijl zijn vrouw te maken had met de storm op sociale media die ze veroorzaakte.

Ze maakte van de gelegenheid gebruik om in de schijnwerpers te staan om een nieuwe kledinglijn te promoten, waarvan de opbrengst naar Operatie Light Shine ging, die licht werpt op mensenhandel en kinderuitbuiting.

Bretagne bleef ook bevestigen dat haar woorden uit hun verband waren gehaald, maar dat de zichtbaarheid in ieder geval een positieve impact zou hebben.

Met die houding ten opzichte van de rotzooi op sociale media, is het mogelijk dat Bretagne's PR-nachtmerrie zal eindigen en dat de countrymuziekcarrière van haar man relatief ongedeerd zal blijven.

Aanbevolen: