Waarom heeft Leonardo DiCaprio geen kinderen?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft Leonardo DiCaprio geen kinderen?
Waarom heeft Leonardo DiCaprio geen kinderen?
Anonim

Leonardo DiCaprio is een van de meest succesvolle acteurs in Hollywood, met zijn films die tot nu toe meer dan $ 15 miljard hebben gegenereerd aan de kassa. Van films als Titanic en Once Upon a Time in… Hollywood tot Inception, The Great Gatsby en The Revenant, deze acteur heeft bewezen een kracht te zijn waarmee op het scherm rekening moet worden gehouden.

Maar buiten het scherm heeft de 47-jarige de neiging om relatief onopvallend te blijven, hoewel hij zo vaak wordt gezien met een nieuwe brunette aan zijn zijde. Het is geen geheim dat DiCaprio een echte damesman is, omdat hij relaties met zoveel modellen heeft gedeeld, dat het op dit moment moeilijk bij te houden is - maar fans hebben gemerkt dat deze romances nooit erg lang duren.

Het is bijna alsof DiCaprio elk jaar een nieuw model aan zijn zijde heeft. Bovendien had de inwoner van Californië ooit gezegd dat hij niet in het huwelijk geloofde en zichzelf geen kinderen zag krijgen voordat hij eind jaren '00 zijn deuntje veranderde en zei dat hij inderdaad in het huwelijk geloofde.

Dus wat weerhoudt de Hollywood-veteraan om zich te settelen en vader te worden? Hier is het dieptepunt …

Leonardo DiCaprio keert terug op opmerkingen over het huwelijk

Aan het begin van zijn carrière was DiCaprio erg luidruchtig door te zeggen dat hij zichzelf niet zag trouwen met iemand omdat hij gewoon niet in de vakbond geloofde.

Veel mensen gingen ervan uit dat DiCaprio, omdat hij nog vrij jong was toen hij die opmerkingen maakte, er niet veel over had nagedacht om zich in de nabije toekomst te settelen, vooral omdat zijn carrière net begon te stijgen.

Hij deelde dezelfde opvattingen over het krijgen van kinderen, waardoor velen zich afvroegen waarom DiCaprio zo'n negatief standpunt innam over beide onderwerpen.

Maar in 2008, tijdens een interview met Parade, zei de Wolf of Wall Street-acteur dat hij zichzelf tegensprak nadat hij had toegegeven dat hij eindelijk wilde trouwen en kinderen wilde krijgen, wat nogal een contrast was met wat hij had gedaan. zei in het verleden.

“Ik wil trouwen en kinderen krijgen. Door dat te zeggen, realiseer ik me dat ik alles tegenspreek wat ik eerder heb gezegd', zei hij tegen de publicatie. "Ik geloof absoluut in het huwelijk."

Destijds had DiCaprio een relatie met het Israëlische model Bar Refaeli, met wie ze twee jaar samen was. Ze bleven een stel voordat ze ermee ophielden in 2011, toen de rijke filmster begon te daten met een reeks modellen.

Hij zei toen dat hij 'te druk' was voor kinderen

In 2010 deed DiCaprio nog een interview met het Duitse OK Magazine, waar hij zei dat hij het te druk had om te settelen en kinderen te krijgen, wat sterk impliceerde dat zijn carrière nog steeds voorop stond boven andere dingen, zoals vader worden of een echtgenoot.

Tijdens het openhartige gesprek hield DiCaprio vol dat hij zijn volledige potentieel als acteur nog niet had bereikt, ondanks dat hij destijds al enkele van de meest iconische filmrollen had gespeeld.

Toen hem werd gevraagd of hij misschien in de nabije toekomst vader zou worden, antwoordde hij: Ik ben niet zo oud, mijn biologische klok tikt nog niet.

Ik zou het aan het lot willen overlaten of en wanneer ik vader ga worden. Een deel van mij heeft te veel professionele plannen om er zelfs maar serieus over na te denken. Als ik de kinderen in mijn familie zie het idee om kinderen te krijgen lijkt echter niet zo vergezocht.”

Hij concludeerde: In deze business is niets zo gevaarlijk en zo gevreesd als eenzaamheid. Je maakt films in de meest afgelegen gebieden van de wereld; je bent gescheiden van je familie en je vrienden.

“En op een gegeven moment sta je in je hotelkamer naar jezelf in de spiegel te kijken en realiseer je je hoe eenzaam je bent en hoe ver je verwijderd bent van het leiden van een normaal leven. Dat is nogal een klap in mijn maag.”

DiCaprio is een workaholic

Het v alt niet te ontkennen dat DiCaprio dol is op zijn baan als acteur.

In 2021, na een onderbreking van twee jaar, keerde hij terug naar onze schermen toen hij schitterde als Dr. Randall Mindy tegenover Jonah Hill en Jennifer Lawrence in de Netflix-sci-fi Don't Look Up.

DiCaprio heeft onlangs de productie van zijn aanstaande film Killer of the Flower Moon afgerond, met als vervolgproject een aankomende film met de titel Jim Jones.

Er is ook aangekondigd dat hij de rol van Theodore Roosevelt zal spelen in de aanstaande Roosevelt-film, die wordt geregisseerd door zijn oude collega, regisseur Martin Scorsese.

DiCaprio heeft een gerapporteerde netto waarde van $280 miljoen, volgens Celebrity Net Worth, en verdient een indrukwekkende $20 miljoen per film.

Aanbevolen: