Daniel Radcliffe en Emma Watson spraken elkaar niet tijdens 'Harry Potter

Inhoudsopgave:

Daniel Radcliffe en Emma Watson spraken elkaar niet tijdens 'Harry Potter
Daniel Radcliffe en Emma Watson spraken elkaar niet tijdens 'Harry Potter
Anonim

De Harry Potter franchise is een van de meest bekende en geliefde tot nu toe. Het werd zo'n favoriet bij de fans en betekent zoveel voor zovelen. De cast is op en naast de set met elkaar opgegroeid, waardoor de acteurs een hechte familie vormen. Fans hebben ook het gevoel dat ze naast hen zijn opgegroeid.

In de recente reüniespecial: Harry Potter 20th Anniversary: The Return To Hogwarts, werd de cast weer herenigd en fans waren er opgetogen over. Het leek alsof de hele cast al die jaren met elkaar overweg kon, tenminste totdat Daniel Radcliffe toegaf dat hij en Emma Watson ooit dagenlang niet met elkaar spraken op de set.

Daniel Radcliffe en Emma Watson's vriendschap door de jaren heen

De Harry Potter-franchise begon in 2001. Daniel Radcliffe was elf en Emma Watson was tien jaar oud toen ze voor de film werden gecast. Daniel, Emma en co-ster Rupert Grint waren net zo close als hun rollen op het scherm als Harry, Hermione en Ron omdat ze bijna elke dag bij elkaar waren. Ze bezochten met elkaar persreizen en filmpremières. Ze zijn behoorlijk literair met elkaar opgegroeid.

Wat veroorzaakte drama op de set van 'Harry Potter'

Tijdens het 20-jarig jubileum van Harry Potter: The Return To Hogwarts, werd onthuld dat Emma Watson erover dacht te stoppen met de films rond de vijfde film, The Order of the Phoenix. Ze zei dat ze andere rollen wilde verkennen en zich eenzaam voelde op de set. Tom Felton kwam Emma te hulp om te zeggen: 'Dan en Rupert, ze hadden elkaar. Ik had mijn trawanten, terwijl Emma niet alleen jonger was, ze was alleen.” Gelukkig ging Watson niet weg en bleef hij de beste Hermelien.

Fans konden alleen maar vermoeden hoe vermoeiend hun dagen van filmen moesten zijn. De lange uren zorgden ervoor dat de drie het gevoel hadden dat ze een pauze van elkaar nodig hadden. Watson zei zelfs dat ze zich meer als broers en zussen dan als vrienden voelden. Fans hebben tijdens het filmen nooit details of bevestigingen van ruzies tussen het trio gehoord, totdat Radcliffe opende over een gevecht tussen hem en Emma Watson op de set van The Goblet of Fire, de vierde Harry Potter-film. Het resultaat was een ongemakkelijke spanning op de set.

In een interview twee maanden na de reüniespecial had Danielle Radcliffe onthuld dat hij en Emma een grote ruzie hadden op de set, waardoor ze dagenlang niet spraken.

Radcliffe vertelde Radio Times: "Oh, God. Vroeger maakten we overal ruzie over. Geloof. Politiek. Ik herinner me een van de grote ruzies die we hadden over de vierde film: we spraken elkaar een paar dagen niet."

Hij zei verder dat de ruzie helemaal uit de hand liep. Vervolgens raadde hij iedereen gekscherend aan om niet met Emma in discussie te gaan omdat ze weet waar ze het over heeft.

Fans dachten meteen aan hoe vergelijkbaar Watson was met haar personage Hermione toen ze het interview met Radcliffe hoorden. Gelukkig werd de vierde film bijna zeventien jaar geleden gefilmd en met de nieuwe reüniespecial weten fans heel zeker waar de vriendschap van Daniel en Emma nu staat.

Dus waar staat hun vriendschap nu?

De twee hebben sindsdien verzonnen uit hun ruzie op de set, jaren geleden. Tijdens de reünie-special herinnerde Watson zich hoe ze zich als broers en zussen begonnen te voelen naarmate het filmen vorderde. Dat maakte de kus tussen Ron en Hermelien "het meest gruwelijke dat een van ons beiden moest doorstaan."

Een van de favoriete momenten van fans in de reünie van Harry Potter 20th Anniversary: The Return To Hogwarts was het zien van Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint in de leerlingenkamer van Griffoendor. Het bracht alle gevoelens van nostalgie terug voor fans om het trio in die kamer te zien. Het is duidelijk dat het trio zoveel met elkaar heeft meegemaakt buiten het scherm, maar voor fans is het leuk om te zien dat Harry Potter ze altijd weer bij elkaar zal brengen.

Wat Daniel en Emma betreft, de twee herinneren zich hun tijd samen op de set en zijn tot op de dag van vandaag nog steeds vrienden. Zowel Watson als Radcliffe spreken hun dankbaarheid uit voor de Harry Potter-films en alle kansen die ze ervan hebben gekregen, waardoor fans zich extreem blij voelen dat hun favoriete personages vrienden zijn buiten de franchise.

Na alle jaren en erfenis van de Harry Potter-franchise, is het een troost voor velen en de reünie benadrukte dat het hetzelfde is voor de acteurs.

Aanbevolen: