Kirsten Dunst en Benedict Cumberbatch spraken niet over de set 'The Power of the Dog

Inhoudsopgave:

Kirsten Dunst en Benedict Cumberbatch spraken niet over de set 'The Power of the Dog
Kirsten Dunst en Benedict Cumberbatch spraken niet over de set 'The Power of the Dog
Anonim

The Power of the Dog is een westers psychologisch drama uit 2021, geregisseerd door Jane Campion, dat tientallen onderscheidingen en nominaties heeft verzameld toen het in première ging.

De film toont Kirsten Dunst als weduwe en herbergeigenaar in 1925 Montana, samen met Benedict Cumberbatch als de dominante rancheigenaar die steeds minachtend voor haar wordt nadat ze met zijn broer trouwt.

Kirsten Dunst heeft tegenwoordig veel te doen, een filmcarrière in evenwicht brengend met het moederschap, en ze slaagt er nog steeds in om het bij beide te doden. Haar verloofde Jesse Plemons schittert ook in de film, in een werkelijk indrukwekkende prestatie van co-ouderschap.

Dus terwijl fans weten hoe ze zich voelt over ten minste één van haar co-sterren, zijn er een aantal verwarrende berichten geweest over haar relatie met haar andere co-ster, Benedict Cumberbatch, en sommige verkooppunten meldden dat de twee dat niet deden. helemaal niet met elkaar praten op de set.

Dit is wat fans moeten weten over de geruchten dat Kirsten Dunst en Benedict Cumberbatch niet met elkaar hebben gesproken tijdens de opnames van The Power of the Dog.

De relatie op het scherm tussen de twee is behoorlijk vurig

The Power of the Dog omvat een relatie tussen de personages van Kirsten Dunst en Benedict Cumberbatch die behoorlijk opruiend is. Ze noemen het niet voor niets een psychologisch drama!

Benedict Cumberbatch's personage Phil Burbank graaft na graafwerk bij de nieuwe vrouw van zijn broer, en toont vijandigheid jegens haar omdat hij denkt dat ze met zijn broer trouwde voor zijn geld.

Veel acteurs die aartsvijanden op het scherm spelen, zijn in het echte leven chummy, waaronder Kirstens Spider-Man-medespeler Tobey Maguire en zijn vijand op het scherm, maar volgens sommige rapporten klonk het alsof dat misschien niet het geval was voor Kirsten en Benedict.

Kirsten Dunst legde in een interview met Entertainment Tonight Canada uit dat veel van de scènes waarin Phil enkele van zijn grootste opgravingen doet bij haar personage Rose, ook scènes waren die ze zelf had opgenomen.

In één scène speelt ze piano beneden in het huis van de familie, terwijl Phil haar pianospel probeert te overtreffen met zijn eigen banjo-tokkelen boven, wat haar vermogen om te spelen verstoort.

Kirsten Dunst legde uit hoe die scènes waren om te filmen: "De manier waarop hij haar overtroeft met zijn kunstenaarschap wanneer ze piano probeert te spelen… de kleine graafwerken die hij doet, maakte ik vaak alleen, dus ik moest creëren wat dat voor mij was."

Kirsten Dunst heeft bevestigd dat ze niet met Benedict Cumberbatch heeft gesproken terwijl ze samen op de set waren

Kirsten Dunst bekende dat "Benedict en ik niet op de set spraken toen we op de set waren." Toen de interviewer haar aandrong om uitgebreid te zeggen: "Ik kan me voorstellen dat het de dingen gewoon heeft geholpen…" herhaalde Kirsten dat ze buiten hun scènes samen helemaal niet met elkaar spraken.

"Ja, net zoals, weet je, de dynamiek was alsof, daar, zoals… we praten niet met elkaar."

Voor veel acteurs lijkt deze verklaring voor de hand liggend; de twee acteurs moesten afstand voor zichzelf creëren die op het scherm zou verschijnen. Maar voor sommigen lijkt deze dynamiek misschien een beetje te ver te gaan.

Dus was er eigenlijk vijandigheid die ten grondslag lag aan die dynamiek op het scherm, of konden de twee de film opzij zetten en als mensen met elkaar omgaan toen ze de set verlieten?

Gelukkig voor de cast - om nog maar te zwijgen van het hele productieteam - was er naar verluidt geen IRL-drama tussen de sterren van de film.

Kirsten Dunst ging verder met te zeggen dat er uitzonderingen waren op deze praktijk, en er waren tijden dat Benedict Cumberbatch zijn meer menselijke kant liet zien, zelfs overcorrigerend en onnodig verontschuldigend, in de ogen van Kirsten Dunst.

"En in de weekenden die we allemaal bij elkaar kwamen, zou hij natuurlijk zeggen: 'Het spijt me zo. Het spijt me zo.' Het is alsof, het is oké, Benedict, wat je ook moet doen om deze rol zo goed mogelijk te maken, ik heb zoiets van, 'ik zal hetzelfde doen, jij doet jou', zoals, ga ervoor."

Dit klinkt waarschijnlijk meer als de Benedict Cumberbatch die zijn medesterren en fans kennen en waarderen. Volgens veel berichten op Tumblr en andere prikborden op internet is Benedict Cumberbatch eigenlijk heel fijn om mee te werken en komt hij bij elke rol met een nieuwsgierigheid naar zijn karakter en de relaties die hij uitbeeldt.

Fans hebben gemeld dat hij buitengewoon aardig was als hij werd tegengehouden voor een handtekening of een foto, momenten waarop je echt zou denken dat een acteur geïrriteerd zou raken door de inbraak.

In plaats daarvan hebben ze gezegd dat hij bijzonder beleefd en hoffelijk is. Dit staat ver af van de ruige en dominante aanwezigheid zoals die waarmee hij Phil Burbank doordrenkt, en omwille van zijn tegenspeler zijn fans enthousiast.

Aanbevolen: