Daniel Radcliffe, Emma Watson Kop 'Harry Potter' HBO Max Reunion Zonder J.K. Rowling

Inhoudsopgave:

Daniel Radcliffe, Emma Watson Kop 'Harry Potter' HBO Max Reunion Zonder J.K. Rowling
Daniel Radcliffe, Emma Watson Kop 'Harry Potter' HBO Max Reunion Zonder J.K. Rowling
Anonim

Potterheads, herenigen! De cast van de Harry Potter-franchise, inclusief hoofdrolspelers Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint en alle andere castleden van de acht-filmfranchise, zullen zich herenigen voor een HBO Max-special!

Het speciale evenement is ingesteld om de eerste film van de franchise, Harry Potter and the Sorcerer's Stone, te vieren, die 20 jaar geleden op 16 november in première ging.

Het is de eerste keer dat de cast, vooral Radcliffe, Watson en Grint, op hetzelfde podium te zien is sinds het filmen van de slotfilm die in 2011 werd uitgebracht. Het nieuws heeft fans van Harry Potter erg emotioneel gemaakt, en ze kijken uit naar de première op nieuwjaarsdag. Maar er is een opvallende omissie in de gastenlijst - de naam van auteur J. K. Rowling die de fantasyserie met zeven boeken schreef, wordt vermist.

Terug naar Zweinstein

De aankondiging vermeldt meer dan 20 acteurs uit de Harry Potter-filmfranchise, waaronder Oscar-winnaar Gary Oldman (Sirius Black) en The Crown-actrice Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange). Maar er is geen sprake van J. K. Rowling, of ze aanwezig zal zijn.

Afgaande op de reactie die de auteur ondervond na haar opmerkingen tegen de transgemeenschap, is het onwaarschijnlijk dat haar aanwezigheid zou worden verwelkomd.

De auteur wekte woede bij de transgendergemeenschap en andere fans toen ze zei dat transpersonen moeten worden gedefinieerd door hun biologische geslacht. The Hollywood Reporter heeft gedeeld dat Rowling niet in de special zal verschijnen, maar dat ze "te zien zal zijn in archiefbeelden".

Het speciale evenement heet Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts en gaat op 1 januari 2022 in première op HBO Max. Het wordt beschreven als een functie die "een betoverend making-of-verhaal zal vertellen door middel van geheel nieuwe, diepte-interviews en castgesprekken", aldus HBO Max.

De indrukwekkende line-up omvat elke ster in grote en kleine rollen in acht films, waaronder Robbie Coltrane (Hagrid), Ralph Fiennes (Lord Voldemort), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Imelda Staunton (Dolores Umbridge) en Harry Potter-castlid en superfan Tom Felton (Draco Malfoy).

Andere gasten zijn James Phelps (Fred Weasley), Oliver Phelps (George Weasley), Mark Williams (Arthur Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfred Enoch (Dean Thomas), Matthew Lewis (Neville Longbottom), Evanna Lynch (Luna Lovegood), evenals Ian Hart (Professor Quirrel).

Aanbevolen: