Inventing Anna': The Real Anna Delvey is gratis, dit is wat het volgende voor haar is

Inhoudsopgave:

Inventing Anna': The Real Anna Delvey is gratis, dit is wat het volgende voor haar is
Inventing Anna': The Real Anna Delvey is gratis, dit is wat het volgende voor haar is
Anonim

Toen Netflix's Inventing Anna uitkwam, zat de echte Anna Delvey, oftewel Anna Sorokin, in ICE-bewaring. Daar probeerde ze de eerste twee minuten van de show te bekijken. Ze zei dat ze niet zo blij was met Julia Garners portret van haar. Maar wat fans dolgraag willen weten, is of de nep-Duitse erfgename zal worden uitgezet nu ze eindelijk vrij is. Hier is een update over haar zaak.

Anna Delvey's gedachten over 'Inventing Anna'

In een essay voor Insider vertelde Delvey dat ze werd gearresteerd omdat ze haar visum had overschreden, amper een maand nadat ze in 2021 uit de gevangenis kwam. gevangenis betekent niets voor hen en ondanks dat ik volkomen zelfvoorzienend ben wanneer ik aan mijn (juridische) apparaten wordt overgelaten, vorm ik in feite 'een continu gevaar voor de gemeenschap' , schreef ze.

Ze vervolgde: "Blijkbaar zijn de koppen van de Daily Mail toelaatbaar bewijs dat de beslissingen van de New York State Board of Parole terzijde schuiven en kunnen worden gebruikt om de argumenten van het Department of Homeland Security te ondersteunen dat ik in plaats van een baan te krijgen, was 'druk bezig mijn haar te doen' - ik en mijn slechte manieren." Ze zei ook dat het feit dat ze in ICE-bewaring was, haar teleurstelling nog groter maakte over Anna's onnauwkeurige weergave van haar leven.

"Bijna vier jaar in de maak en uren aan telefoongesprekken en bezoeken later, is de show gebaseerd op mijn verhaal en verteld vanuit het perspectief van een journalist", schreef ze. "En hoewel ik nieuwsgierig ben om te zien hoe ze al het verstrekte onderzoek en materiaal hebben geïnterpreteerd, kan ik het niet helpen, maar voel me als een bijzaak, de sombere ironie van het opsluiten in een cel in weer een andere vreselijke correctionele faciliteit die tussen de regels verloren is gegaan, de geschiedenis herha alt zich."

Wordt Anna Delvey gedeporteerd?

Op het moment dat haar essay werd gepubliceerd, was Delvey optimistisch dat ze niet zou worden uitgezet. "Mijn visumoverschrijding was onbedoeld en grotendeels buiten mijn controle. Ik heb mijn gevangenisstraf uitgezeten, maar ik ga in beroep tegen mijn strafrechtelijke veroordeling om mijn naam te zuiveren", legde ze uit. "Ik heb geen enkele voorwaarde van de staat New York of ICE overtreden. Ondanks dat alles moet ik nog een duidelijk en eerlijk pad naar naleving krijgen." Toen de miniserie in première ging, plaatste ze ook een Instagram-verhaal waarin ze zei dat ze op zoek is naar een advocaat. Haar vriendin Julia Fox - die het onlangs uitgemaakt heeft met Kanye West - deelde ook het Verhaal.

Maar onlangs vertelde een bron aan New York Post dat Delvey "van plan is om maandagavond [21 maart 202] aan boord te gaan van een vlucht naar Frankfurt." De fraudeur is naar verluidt boos over de deportatie en had verschillende oproepen gedaan om in de VS te blijven. De laatste zal worden gehoord op 19 april 2022. Een andere insider zei dat Delvey asiel had aangevraagd vanwege "angst om terug te keren naar Duitsland" te midden van bedreigingen tegen haar en haar familie.

Een maand voor haar vrijlating uit ICE, klaagden Delvey en andere gedetineerden ook de federale immigratieautoriteiten aan nadat ze COVID-19 hadden opgelopen terwijl ze in hechtenis zaten. De oplichter testte op 19 januari positief. Weken daarvoor diende ze een verzoek in voor een vervolgvaccinatiedosis die onbeantwoord bleef. "De eisers beweerden dat ICE hun grondwettelijke rechten als medisch kwetsbare mensen heeft geschonden door hun boosterverzoeken te negeren", meldde NY Post.

Wat deed Anna Delvey met het Netflix-geld van 'Inventing Anna'?

In 2019 betaalde Netflix Delvey maar liefst $ 320.000 voor de rechten op haar levensverhaal. Ze was echter niet in staat haar geld te gebruiken nadat het kantoor van de procureur-generaal van New York haar had aangeklaagd, daarbij verwijzend naar de Son of Sam-wet of de notority-for-profitwet. Het heeft tot doel "te voorkomen dat degenen die beschuldigd of veroordeeld zijn van een misdrijf profiteren van de commerciële exploitatie van hun misdaden door contracten te sluiten voor de productie van boeken, films, tijdschriftartikelen, televisieprogramma's en dergelijke waarin hun misdaad wordt nagespeeld" of waarin " iemands gedachten, gevoelens, meningen of emoties" over het misdrijf wordt geportretteerd.

De wet werd aangenomen als reactie op de intense media-aandacht voor seriemoordenaar David Berkowitz uit de jaren 70, waardoor hij de exclusieve rechten op zijn verhaal verkocht. De staat New York bevroor uiteindelijk de fondsen van Delvey. Ze kon het alleen gebruiken om haar schulden af te betalen. "Toen ik in de gevangenis zat, heb ik de restitutie van mijn strafzaak volledig afbetaald aan de banken waar ik geld van heb genomen", schreef ze in haar Insider-essay. Delvey betaalde in totaal $ 269.000 aan restitutie aan banken en $ 24.000 voor staatsboetes.

Aanbevolen: