Inventing Anna': waar is de echte Anna Delvey nu?

Inhoudsopgave:

Inventing Anna': waar is de echte Anna Delvey nu?
Inventing Anna': waar is de echte Anna Delvey nu?
Anonim

Het internet gonst van de gelimiteerde serie van Shonda Rhimes Inventing Anna, die onlangs in première ging op Netflix. Met Ozark-ster Julia Garner in de hoofdrol, volgt de show het leven van oplichter Anna Delvey wiens echte naam Anna Sorokin is. Ze nepte zich een weg naar de elite van New York door zich voor te doen als een Duitse erfgename. Ze kopte het Scam-seizoen van 2019 samen met Fyre Festival-fraudeur Billy McFarland, die op een gegeven moment haar kamergenoot was.

Sorokin ontmoette haar ondergang toen haar voormalige vriend Rachel DeLoache Williams haar aanklaagde voor een onbetaalde schuld van $ 60.000 na een luxe reis naar Marokko. In 2019 werd Sorokin, hoewel ze niet schuldig werd bevonden aan de aanklachten van Williams, veroordeeld voor het oplichten van banken, hotels, restaurants en een privéjetoperator van meer dan $ 200.000. Zoals de serie afbeeldde, werd ze veroordeeld tot vier tot twaalf jaar gevangenisstraf. Hier is ze tegenwoordig.

Is Anna Sorokin nog steeds in de gevangenis?

Ja en nee. In februari 2021 werd Sorokin voorwaardelijk vrijgelaten wegens goed gedrag. Ze had drie jaar van haar gevangenisstraf van vier tot twaalf jaar uitgezeten. Een berouwvolle Sorokin woonde een voorwaardelijke hoorzitting bij in oktober 2020 - een volle 180 nadat ze had gezegd dat ze nergens spijt van had in 2019. "Ik wil alleen zeggen dat ik me echt schaam en dat het me heel erg spijt wat ik heb gedaan", ze verontschuldigde zich in de hoorzitting. "Ik begrijp heel goed dat veel mensen leden toen ik dacht dat ik niets verkeerd deed."

Sorokin beschreef haar tijd in de gevangenis ook als 'therapeutisch'. Toen haar werd gevraagd naar haar activiteiten daar, antwoordde ze: "Culinaire kunsten, ik deed veel aan yoga en meditatie en nam deel aan een debatproject." Gesproken als een echt veranderde vrouw, toch? Maar een maand later werd ze opnieuw gearresteerd. Deze keer door de immigratiedienst voor het overschrijden van haar visum. Ze zou op 26 maart 2021 worden uitgezet. Maar de nep-erfgename diende een verzoek om vrijstelling in. Tot op de dag van vandaag blijft Sorokin in ICE-bewaring.

"Ik ben hier omdat de immigratiedienst en de douane hebben besloten dat mijn vervroegde vrijlating uit de gevangenis niets voor hen betekent en, ondanks dat ik volkomen zelfvoorzienend ben wanneer ik het aan mijn eigen (juridische) middelen overlaat, presenteer ik in feite 'een continu gevaar voor de gemeenschap'", schreef ze in een essay voor Insider. "Blijkbaar zijn de koppen van de Daily Mail toelaatbaar bewijs dat de beslissingen van de New York State Board of Parole terzijde schuiven en kunnen worden gebruikt om de argumenten van het Department of Homeland Security te ondersteunen dat ik in plaats van een baan te krijgen 'druk bezig was mijn haar te laten doen'. - ik en mijn slechte manieren."

Wat doet Anna Sorokin nu?

Sorokin betaalde haar schulden na haar proces. "Toen ik in de gevangenis zat, heb ik de restitutie van mijn strafzaak volledig afbetaald aan de banken waar ik geld van heb genomen", schreef ze in haar essay."Ik heb ook meer bereikt in de zes weken die volgens hen lang genoeg waren om voor mij vrij te blijven dan sommige mensen in de afgelopen twee jaar hebben gedaan", zegt ze echter dat haar overschrijding van haar visum niet haar schuld was.

"Mijn visumoverschrijding was onbedoeld en grotendeels buiten mijn controle. Ik heb mijn gevangenisstraf uitgezeten, maar ik ga in beroep tegen mijn strafrechtelijke veroordeling om mijn naam te zuiveren", legde ze uit. "Ik heb geen enkele voorwaarde van de staat New York of ICE overtreden. Ondanks dat alles moet ik nog een duidelijk en eerlijk pad naar naleving krijgen." Voor de goede orde, Sorokin voelt zich tegenwoordig "speciaal" om in ICE-bewaring te zijn. 'Heb ik al gezegd dat ik de enige vrouw in ICE-bewaring ben in deze hele gevangenis?' zij schreef. "Vertel me dat ik speciaal ben zonder me te vertellen dat ik speciaal ben."

Dat betekent echter niet dat ze ICE haar lot laat bepalen. Na de release van Inventing Anna plaatste Sorokin een Instagram-verhaal waarin ze zei dat ze op zoek is naar een advocaat die kan helpen met haar zaak. De controversiële vriendin van Kanye West, Julia Fox, deelde zelfs haar verhaal.

Wat vindt Anna Sorokin van 'Anna uitvinden'?

Sorokin is niet al te enthousiast over de serie. Ze hoopte dat tegen de tijd dat het uitkwam, ze al verder zou zijn gegaan. "Bijna vier jaar in de maak en uren aan telefoongesprekken en bezoeken later, is de show gebaseerd op mijn verhaal en verteld vanuit het perspectief van een journalist", schreef ze. "En hoewel ik nieuwsgierig ben om te zien hoe ze al het verstrekte onderzoek en materiaal hebben geïnterpreteerd, kan ik het niet helpen, maar voel me als een bijzaak, de sombere ironie van het opsluiten in een cel in weer een andere vreselijke correctionele faciliteit die tussen de regels verloren is gegaan, de geschiedenis herha alt zich."

Aanbevolen: