Fans denken dat Joseline Hernandez zal worden aangeklaagd omdat ze dit in haar show doet

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Joseline Hernandez zal worden aangeklaagd omdat ze dit in haar show doet
Fans denken dat Joseline Hernandez zal worden aangeklaagd omdat ze dit in haar show doet
Anonim

Fans konden niet gelukkiger zijn geweest voor Joseline Hernandez toen ze de Love & Hip Hop-franchise verliet om een deal te tekenen met streaminggigant Zeus om haar eigen show, Joseline's Cabaret, te leiden. Laten we eerlijk zijn, het was slechts een kwestie van tijd.

De online serie, waarvan de zelfbenoemde Puerto-Ricaanse prinses ook de uitvoerend producent is, heeft het enorm goed gedaan voor Zeus, die beweert dat het een van hun best beoordeelde shows is - en het is niet moeilijk om zie waarom, gezien alle drama en virale momenten die het programma de afgelopen twee jaar heeft gehad.

Voor de derde serie van Hernandez verliet ze Atlanta (waar seizoen twee werd gefilmd) en verhuisde naar Las Vegas, waar ze werd vergezeld door een reeks nieuwe dames die wilden deelnemen aan haar cabaretshow in Sin City.

Maar tijdens het filmen voor de reünie van het laatste seizoen, werd beweerd dat Hernandez fysiek was geworden met enkele van haar castleden, wat Zeus ertoe bracht onmiddellijk een onderzoek in te stellen nadat verschillende vrouwen beweerden te zijn aangevallen, niet alleen door Hernandez maar ook haar vriend, Balistic Beats. Hier is het dieptepunt …

Heeft Joseline fysiek contact gehad met haar cabaretmeisjes?

Het v alt niet te ontkennen dat Hernandez nogal pittig kan zijn, en hoewel fans niet wilden geloven dat ze een medecastlid in handen zou hebben gehad, waren de dingen blijkbaar erg verhit geraakt tijdens het opnemen van de reünie van seizoen drie in maart 2022.

Volgens Hot New Hip Hop kreeg de Live Your Best Life-rapper een brute woordenwisseling met Amber Ali, een van de sterren van het laatste seizoen, terwijl het paar de reünie aan het filmen was.

Er wordt gezegd dat de cast nog niet eens meer dan 30 minuten op de set was voordat de dingen escaleerden van een verhitte discussie tot een volledig vuistgevecht tussen Hernandez en Ali voordat de moeder-van-een zichzelf naar verluidt op andere mede-sterren.

Na de intense uitbarsting ging Ali naar sociale media en vertelde haar volgers dat ze een zaak aan het opbouwen was tegen Hernandez nadat ze wreed was aangevallen en leed aan beschadigde ribben, terwijl ze fans haar blauwe plekken liet zien van het incident met de moeder- van-een.

Ali beweerde verder dat Beats haar meerdere keren met geweld had bedreigd, wat volgens haar volstrekt ongepast was omdat de ruzie tussen haar en Hernandez niets te maken had met de aspirant-muziekproducent.

Heeft Joseline gereageerd op claims van aanranding?

Ja, inderdaad. Sterker nog, Hernandez leek er geen probleem mee te hebben om toe te geven dat ze een paar van haar mede-sterren in handen had terwijl ze schijnbaar grapjes maakte over het incident in een reeks tweets op Twitter.

"Mortal Kombat", schreef ze, en lichtte Ali's beweringen toe dat ze naar het ziekenhuis moest nadat ze was achtergelaten met een gebroken rib.

"I sterfelijke kombat een schoffel, Pimped sloeg nog een 1, duwde er een in de aflevering van gisteravond, " vervolgde Hernandez met schrijven.

Ik heb er een paar op de grond geschopt. Ik sloeg het vuur uit iedereen op dat podium. Mijn bemanning. Wacht erop. Blijf huilen vanuit je ziekenhuisbed met je gebroken ribben, een trap waar je de volgende dag in vloog Rotte mond een.

Zal Zeus de show annuleren?

Fans waren verbijsterd door de tweets van Hernandez en zeiden dat ze onmogelijk kan denken dat haar gedrag op geen enkele manier onaanvaardbaar was.

Voor haar om zichzelf op haar mede-sterren te lanceren, ze gehavend en gekneusd achterlatend, lieten veel mensen zich afvragen hoe Zeus - het streamingbedrijf - de zaak aanpakte, aangezien ze actief bezig waren met het filmen van de reünie toen alle gevechten waren zou zijn uitgebroken.

Het online medianetwerk heeft sindsdien een verklaring afgegeven via Instagram, waarin ze benadrukken dat ze geweld niet goedkeuren en onmiddellijk de situatie onderzochten die tijdens de reünie was uitgevallen.

“Het Zeus Network wil al onze kijkers bedanken voor hun voortdurende steun. Terwijl onze programmering authentiek, luid, provocerend, rauw, niet-gescript en ongecensureerd blijft; onder geen beding keuren we pesten, niet-uitgelokt geweld en mannen die vrouwen aanvallen goed”, aldus een verklaring op de officiële Instagram van het bedrijf.

Momenteel voeren we een grondige evaluatie uit van de gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens de verkrachting van Joseline's Cabaret Reunion. De veiligheid van ons talent, crew, gasten en fans is onze topprioriteit.”

Aanbevolen: