Sydney Sweeney's reacties op haar toenemende schandalen bewijzen dat ze niet zal worden geannuleerd

Inhoudsopgave:

Sydney Sweeney's reacties op haar toenemende schandalen bewijzen dat ze niet zal worden geannuleerd
Sydney Sweeney's reacties op haar toenemende schandalen bewijzen dat ze niet zal worden geannuleerd
Anonim

Sydney Sweeney is gewoon niet te stoppen.

De doorbraakster van Euphoria heeft een carrière waar veel jonge acteurs van dromen. Ze is niet alleen in meerdere populaire tv-shows geweest, waaronder haar voor een Emmy genomineerde rol in The White Lotus, maar ze heeft ook succesvolle indiefilms gemaakt en zal zelfs in het Marvel Cinematic Universe verschijnen.

Ondanks haar prestaties heeft Sydney te maken gehad met een spervuur van schandalen die bijna iedereen zou verlammen.

Maar er lijkt niets te zijn dat ervoor zorgt dat deze getalenteerde schoonheid niet wordt geannuleerd. En haar reacties op deze intense controverses bewijzen het…

Sydney Sweeney's rechtszaak met LA Collective

Acteurs bevinden zich de hele tijd in rechtszaken. Maar het conflict van Sydney Sweeney met het badkledingmerk LA Collective heeft een behoorlijk vervelende wending genomen.

Volgens Radar Online heeft het juridische team van Sydney beweerd dat het bedrijf heeft deelgenomen aan "walgelijke" aanvallen op haar in de rechtszaal.

LA Collective beweerde oorspronkelijk dat Sydney een contract met hen had verbroken om hun badkleding op de markt te brengen. Bovendien beweerden ze dat ze "de ontwerpen voor haar eigen gebruik had toegeëigend", resulterend in een mogelijk verlies van miljoenen dollars. Maar nu zouden ze haar naar verluidt ook bekritiseren omdat ze een "B-filmster" is en haar te schande maken omdat ze met haar lichaam pronkt.

"Het internet staat ook vol met video's en foto's van Sweeney nked en bezig met activiteiten die een beroep doen op de wellustige interesse", aldus gerechtelijke documenten, naar verluidt geschreven door vertegenwoordigers van LA Collective, aldus Radar Online."Omdat ze duidelijk niet klaar is voor prime time en dat misschien ook nooit zal zijn, moest Sweeney haar inkomen aanvullen door een badkledinglijn te lanceren die ze kon promoten door de producten te dragen in haar tv-show."

LA Collective zou toen hebben verklaard dat Sydney gelooft dat ze "reputatieschade zou hebben opgelopen" als ze nog steeds met hen geassocieerd zou zijn. Hun reactie op deze onbevestigde verklaringen was steeds harder dan wat ze naar verluidt ook schreven.

"Het is moeilijk te begrijpen hoe ze nog meer reputatieschade zou oplopen dan ze al heeft opgelopen als gevolg van haar prnografische video's en wellustige internetafbeeldingen, die volledig zelf toegebrachte wonden waren."

Volgens de bron noemde de advocaat van Sydney deze aanvallen door te zeggen dat de poging om de Euphoria-ster in diskrediet te brengen "bijzonder walgelijk en aanstootgevend is voor vrouwen, maar misschien volledig in overeenstemming is met de weerzinwekkende reputatie van LA Collective (en zijn advocaat) in de industrie."

Haar advocaat voegde er toen aan toe: "Het is geen wonder dat Sweeney weigerde om te gaan met of zaken te doen met LA Collective en zijn eigenaren."

Afgezien daarvan hebben Sydney noch haar advocaten zich publiekelijk over de rechtszaak uitgesproken. Het is duidelijk dat ze hun best doen om het in het stof achter te laten.

Het is water van de rug van een eend, zoals ze zeggen.

Sydney Sweeney is beschaamd en voortdurend geobjectiveerd

Het is triest dat Sydney meer dan gewend is om zich te schamen. Ze is open geweest over hoe klasgenoten haar op jonge leeftijd plaagden met het ontwikkelen van borsten. Maar wat ze nu meemaakt is zoveel extremer.

Afgezien van haters en extreemrechtse puriteinen die een hekel hebben aan het feit dat Sydney meerdere keren met haar lichaam heeft gepronkt in Euphoria en projecten zoals Amazon Prime's The Voyeurs, hebben sommigen uiterst links haar ook aangevallen.

Met name nadat Sydney een minirok en crop-top uit het begin van de jaren 2000 rockte tijdens de MTV Movie Awards in 2022.

In een artikel gepubliceerd door Yahoo News, noemde schrijver Kerry Justich de outfit "triggerend" voor mensen die zo'n figuur niet kunnen bereiken. Het artikel bevatte ook verschillende andere zelfbenoemde "body positivity-activisten" die beweerden dat de outfit een "bedreiging" was voor de vooruitgang die in die arena werd geboekt.

Kortom, degenen die beweren tegen bodyshaming te zijn, schaamden zich eigenlijk voor Sydney omdat ze iets droeg dat werkte voor haar tengere maar ronde figuur.

Dus, wat was de reactie van Sydney? …Nou, ze toonde de outfit trots op haar Instagram en is er nooit voor teruggeschrokken om precies te dragen waar ze zich zelfverzekerd in voelt.

Natuurlijk heeft Sydney's niveau van vertrouwen in haar lichaam ook veel enge DM's en kattenoproepen aangetrokken, zelfs op het MET Gala.

Hoewel Sydney de vreselijk ongepaste opmerkingen heeft aangepakt die ze vaak van mannen krijgt, heeft ze het gesprek aangepast aan haar doelen. Dit omvat het praten over hoe de industrie, en mensen in het algemeen, vrouwelijke acteurs die NSFW-scènes spelen, mishandelen.

Maar het meest indrukwekkende is dat Sydney haar best doet om deze vreselijke dingen haar niet te laten overkomen. Ze blijft de rollen op zich nemen die ze wil, en ze verontschuldigt zich er niet voor.

Sydney Sweeney is aangevallen omdat hij niet aantrekkelijk genoeg was

Ondanks dat ze de nieuwe 'It Girl' is, is Sydney ook aangevallen vanwege haar uiterlijk. Vooral toen ze trending was op Twitter omdat ze "lelijk" was.

Hoewel Sydney aanvankelijk instortte op Instagram live en de zeer reële gevolgen van online pesten liet zien, heeft ze het incident sindsdien weggepoetst. Dit omvat het delen van een verhaal dat haar werd geadviseerd geen auditie te doen voor Euphoria vanwege haar uiterlijk.

Sydney Sweeney's MAGA-controverse

Sydney Sweeney's laatste controverse betreft een verrassingsfeestje voor de 60ste verjaardag dat ze voor haar moeder gaf. Het feest had een landthema en bevatte alle accessoires die je zou verwachten.

Terwijl sommigen haar een 'Republikein' noemden (wat in sommige online kringen synoniem is geworden met 'racistisch') alleen al vanwege het thema, hadden anderen problemen met de aanwezigheid van een Thin Blue Line-t-shirt en MAGA-hoeden.

Hoewel het technisch gezien geen MAGA-hoeden waren. Ze waren een satirische kijk op de slogan "Make America Great Again" van Donald Trump… "Make 60 Great Again".

Hoe dan ook, talloze media hebben gemeld dat sommigen Sydney proberen te annuleren.

In reactie hierop ging Sydney op Twitter…

"Jullie, dit is wild. Een onschuldig feest voor mijn moeders mijlpaal 60ste verjaardag is veranderd in een absurd politiek statement, wat niet de bedoeling was", schreef Sydney. "Stop alsjeblieft met het maken van aannames. Veel liefs voor iedereen ❤️ en een gelukkige verjaardag mam!"

Terwijl degenen aan beide kanten van het politieke gangpad proberen een voorbeeld te maken van Sydney's partij, doet de acteur haar best om zich te concentreren op wat het werkelijk was… een mooi gebaar voor iemand van wie ze houdt.

Ondanks alle pogingen tegen haar, is Sydney vastbesloten om haar best te doen en haar leven te leiden zoals ze dat wil. En dat soort kracht wordt niet gebroken door mobs, engerds of haters op sociale media.

Aanbevolen: