Fans denken dat Ariana Grande binnenkort zwanger zal worden

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Ariana Grande binnenkort zwanger zal worden
Fans denken dat Ariana Grande binnenkort zwanger zal worden
Anonim

Ariana Grande fans zijn ervan overtuigd dat ze gaat aankondigen dat ze haar eerste kind verwacht.

The Thank you, next-zangeres trouwde eerder in het jaar met haar beau, makelaar D alton Gomez, nadat ze iets meer dan een jaar verkering had. Het paar stapte in het huwelijksbootje in het huis van Grande in Montecito, Californië.

Verbergt Ariana Grande haar zwangerschap?

Aangezien de relatie een tijdje geheim is gehouden (totdat het openbaar werd gemaakt in Justin Bieber's liefdadigheidssingle-video Stuck With U,), zou het niet verrassend zijn als Grande haar zwangerschap ook geheim zou houden.

Een bericht op de roddelpagina van beroemdheden Deux Moi heeft het gesprek over de zwangerschap van Grande opnieuw aangewakkerd nadat werd beweerd dat een zangeres uit de A-lijst hun eerste baby verwachtte.

"Het gerucht gaat dat deze A-lijst zanger in verwachting is, maar verwacht niet snel een onthulling", beweerde een anonieme bron.

De bron zei ook dat wie ze ook is, "ze doet er alles aan om het te verbergen."

Ondanks het mysterie rond dit blinde item -- een stuk roddel waarvan het hoofdonderwerp niet kan worden geïdentificeerd -- dachten fans van Grande meteen aan haar en deelden hun mening in de reacties.

'Money's On Ariana': fans denken dat Ari zwanger is

Velen dachten dat de zanger en nu rechter van The Voice degene zou kunnen zijn.

"Ik denk aan Ari sinds ze net getrouwd is", schreef een fan op Instagram.

"Ik denk dat het Ariana is. Ik zie Rihanna trouwen voordat ze zwanger werd", schreef een andere persoon terwijl fans probeerden te raden.

"Het moet Ari zijn", was een andere opmerking.

"Ik hoop dat het ari is", schreef een andere fan, terwijl hij voor de goede orde drie emoji's met een wit hart toevoegde.

Hoewel er verschillende namen werden genoemd - variërend van Rihanna en Lady Gaga tot Adele en Britney Spears - was Ariana Grande de meest voorkomende gok.

"Ariana, Britney? Denk dat alle gissingen hierboven [drie klappende emoji's] zijn. Mijn eerste gedachte was Beyoncé, maar ze is meer dan A++. Ze zijn een heel ander niveau van beroemdheden, " deelde een andere persoon.

"Ariana Grande zeker," was een andere opmerking.

"Ari! Ze was onlangs ook getrouwd", merkte een andere fan op.

"Money's on Ariana. Maar nogmaals… iedereen behalve Rih en ik zullen blij zijn lol," schreef een andere persoon, duidelijk wachtend op Rihanna's nieuwe album.

Of Grande en Gomez nu hun eerste kind samen verwachten of niet, fans zullen geduld moeten hebben om de waarheid te achterhalen. Het is tenslotte maar een kwestie van tijd.

Aanbevolen: