Zal Oprah geannuleerd worden? Dit is wat fans denken over haar laatste controverses

Inhoudsopgave:

Zal Oprah geannuleerd worden? Dit is wat fans denken over haar laatste controverses
Zal Oprah geannuleerd worden? Dit is wat fans denken over haar laatste controverses
Anonim

Nooit eerder was annulatiecultuur zo belangrijk als vandaag. In sommige gevallen lijkt het erop dat fans altijd op zoek zijn naar beroemdheden die een fout maken of iets zeggen dat als gepast kan worden beschouwd, terwijl in andere situaties beroemdheden rechtstreeks in de problemen komen met ongepaste gesprekken, opmerkingen en gedrag. Wat de reden ook is, het lijkt erop dat de annuleringscultuur op jacht is en onlangs is Oprah Winfrey een groot doelwit geworden.

Na tientallen jaren als interviewer te hebben doorgebracht, en vaak in behoorlijk lastige situaties met haar gasten te vinden, kijken fans terug op Oprah's stijl, opmerkingen en partners, en meer dan een paar mensen hebben enige bezorgdheid over haar geuit ethiek. Annuleer cultuur en sociale media willen een stukje Oprah, en fans zitten aan beide kanten van de vergelijking. Sommige fans definieerden de koningin van de talkshows fel, terwijl anderen er niet zo van overtuigd zijn dat ze zich gepast gedroeg in de controversiële situaties die zijn opgemerkt. Dit is wat fans te zeggen hebben over controverses die onlangs in de schijnwerpers hebben gestaan…

10 Het zal gewoon niet gebeuren

Sommige fans geloven echt dat wat Oprah in het verleden ook wel of niet heeft gedaan, ze gewoon niet zal worden geannuleerd. Ze heeft zoveel invloed, rijkdom en macht, en met miljarden dollars achter haar en een enorme fan die haar volgt, lijkt het niet waarschijnlijk dat iemand, iets of een bepaald geval haar ooit neer kan halen. In de wereld van de annulatiecultuur geloven sommige fans echt dat Oprah Winfrey onaantastbaar is.

9 Moeilijke vragen stellen is precies wat ze deed…

Fans wijzen er snel op dat, hoewel sommige beroemdheden zich ongepast gedragen of dingen zeggen die duidelijk niet gezegd mogen worden, het werk van Oprah Winfrey afhangt van het stellen van lastige vragen. Nu, terugkijkend, lijkt het misschien dat sommige van haar gasten preuts waren om ter plaatse te worden gebracht, maar Oprah's levensonderhoud en de enige focus van haar rol was het nemen van interviews over moeilijke dingen. Deze fans geloven niet dat ze eerlijk wordt beoordeeld volgens de huidige normen.

8 Vrienden zijn met Weinstein, betekent niet dat ze zijn levensstijl goedkeurde

Ja, Oprah Winfrey was bevriend met Harvey Weinstein. Veel van 's werelds meest welvarende mensen lopen in dezelfde kringen, en trouwe fans van Oprah's willen de nee-zeggers eraan herinneren dat haar vriendschap met Weinstein geen invloed heeft op wat hij achter gesloten deuren deed. Ze geven duidelijk aan dat ze misschien niet wist hoe hij echt was, en gewoon vrienden zijn betekent helemaal niet dat ze alle wandaden waarvoor hij verantwoordelijk was goedkeurde.

7 Of… Misschien wist ze het van Weinstein

Anderen zitten aan de andere kant van het hek en geloven echt dat Oprah moet hebben geweten waar Weinstein echt over ging. Ze geloven dat ze een aanhanger van hem was en dat ze snel een oogje dichtkneep voor zijn vernietigende machtsmisbruik en schandelijke misdaden. Sommige fans denken dat er geen enkele kans is dat Oprah blind was voor zijn echte bedoelingen en de ravage die hij aanrichtte op zijn vrouwelijke slachtoffers, en ze willen dat Oprah onmiddellijk wordt geannuleerd.

6 She Body Shamed The Olsen Twins

Het interview dat Oprah voerde met de Olsen Twins wordt het doelwit van fans die geloven dat ze de jonge meisjes beschaamd heeft gemaakt. Tijdens een interview in 2004 maakte Oprah de tweeling ongemakkelijk tijdens een discussie over hun lichaamsgrootte, en zette ze schaamteloos ter plaatse, riep ze uit en probeerde ze hen te dwingen hun grootte op de nationale televisie aan te geven. Vervolgens bespotte ze hen sarcastisch omdat ze zeiden dat ze hun maat niet wisten. Fans geloven dat dit botte, schaamteloos onbeleefde en vernederende interview Oprah destijds had moeten annuleren.

5 Woke Culture begrijpt de vrijheid van meningsuiting niet

Veel fans wijzen erop dat Oprah's roem op een heel andere leeftijd kwam. Nu de wakkere cultuur 'een ding' is, is het anders en is het perspectief veranderd. Vrijheid van meningsuiting is anders dan de wakkere cultuur, en veel fans denken dat moderne kritiek echt geen plaats heeft om een ander tijdperk te beoordelen, waarin er een grotere acceptatie en tolerantie was voor bepaalde gespreksonderwerpen.

4 Oprah verliet de slachtoffers van Russel Simmons

Annuleren cultuur richt zich op Oprah voor het steunen van Russel Simmons door te weigeren een documentaire uit te zenden over zijn misbruikers. Nadat meerdere vrouwen hem beschuldigden van gruwelijke daden, sloot Oprah een deal om een onthulling over de muziekmagnaat uit te brengen. Toen draaide ze zich om en verliet het project volledig, wat suggereert dat ze zich zorgen maakte over de authenticiteit van zijn aanklagers. Veel fans vinden dat ze moet worden geannuleerd omdat ze zijn slachtoffers in de steek heeft gelaten en Simmons daarbij heeft beschermd.

3 Ze steunde de oorlog in Irak

Toen Oprah het publiek niet toestond hun gevoelens over de oorlog in Irak te delen, tenzij ze het eens waren met haar eigen persoonlijke opvattingen, hadden fans vragen. Oprah had geen antwoorden. Er zijn veel fans die geloven dat ze de oorlog in Irak steunde en de luchtgolven vervuilde met haar eigen bedorven opvattingen, in plaats van fans een platform te geven voor een open, eerlijke discussie.

2 Ze viel Toni Braxton hard aan tijdens haar show

Veel, veel fans herinneren de wereld eraan hoe Toni Braxton zich jaren geleden uitsprak over Oprah Winfrey, tijdens een interview in 2015, zei Toni Braxton dat Oprah "zo ontzettend gemeen" tegen haar was, en herinnert zich het moment dat Oprah verstrengelde zich in haar, zorgde ervoor dat ze zich geïsoleerd en slachtoffer voelde, en zette haar meedogenloos op een vernederende manier ter plaatse. Annuleercultuur bestond toen misschien nog niet, maar fans roepen dit voorbeeld op om Oprah nu te annuleren.

1 Kom over het Dolly Parton-drama

Sommigen zijn misschien beledigd door het 20 jaar oude interview met Dolly Parton dat onlangs een onderwerp van aandacht is geworden. Tijdens het interview porde en porde Oprah Dolly Parton in een schijnbare poging om haar te vernederen omdat ze plastische chirurgie had ondergaan, maar fans zeggen dat gevoelige mensen uit de annuleringscultuur er overheen moeten komen. Ze beweren dat Dolly altijd open is geweest over haar plastische chirurgie en dat dit een zwakke poging is om Oprah zonder geldige reden aan te vallen.

Aanbevolen: