Hoeveel verdient Richard Christy met de Howard Stern Show?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Richard Christy met de Howard Stern Show?
Hoeveel verdient Richard Christy met de Howard Stern Show?
Anonim

Howard Stern fans zijn helemaal weg van Richard Christy. Hoewel hij misschien een van de meest ongepaste stafleden is van de iconische SiriusXM-radioshow, is hij zeker niet de meest sociaal verachtelijke. In tegenstelling tot veel van zijn collega's die ook bizar grappige en onderhoudende vreselijke dingen hebben gedaan, stelt Richards authentieke vriendelijke persoonlijkheid hem in staat ermee weg te komen. Bij veel gelegenheden hebben bellers en zijn collega's Richard beschreven als "kinderlijk". Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Zijn naïviteit is enigszins charmant. En hij houdt gewoon van plezier maken.

Natuurlijk wordt Richard betaald om plezier te hebben en enigszins walgelijk te zijn (vooral op het gebied van hygiëne) door zijn baas, de zelfverklaarde koning van alle media. Maar hoeveel verdient Richard Christy in vergelijking met zijn andere goedbetaalde collega's?

Hoeveel verdient Richard Christy met de Stern Show?

Richard Christy kwam niet van rijkdom. Hij kwam van een boerderij in Kansas en zijn opvoeding is een van de langstlopende bronnen van komedie in de show. Niet alleen houden Howard en de bende Richard ervan om Richard te plagen met het feit dat zijn ouders roadkill eten en hun afkeer om naar de tandarts te gaan, maar Richards algemene hillbilly-persoonlijkheid amuseert hen voortdurend.

Richard kreeg de baan bij The Howard Stern Show in de vroege jaren 2000 toen hij, evenals zijn geliefde beste vriend Sal Governale, streden om en uiteindelijk één van de positie die was achtergelaten door Stuttering John Melendez. Richard was een enorme fan van Stern Show en blonk uit in grappen. Deze liefde werd omgezet in een volledige carrière die hem ertoe heeft gebracht een van de belangrijkste stafleden van The Stern Show te worden. Hij heeft momenteel de titel van schrijver, producer en neptelefoontje extraordinaire.

Celebrity Net Worth beweert dat Richard Christy slechts $ 200.000 waard is. Dit is duidelijk onjuiste informatie die bewijst dat zowel het werkelijke vermogen van Richard als het salaris van Stern Show een mysterie zijn. Richard is naar alle waarschijnlijkheid ongeveer $ 1 miljoen waard en verdient ergens rond de $ 100.000 per jaar op The Stern Show. Hij is er al tientallen jaren en het budget van de show blijft groeien. Howard's meest recente contract was naar verluidt een waarde van $ 100 miljoen per jaar. Dat omvat zijn forse salaris, productiekosten en het betalen van alle werknemers, inclusief Richard.

Richard bezit ook zijn eigen huis in de staat New York. Dit is nadat hij en zijn vrouw, Kristin, verhuisden uit hun appartement met één slaapkamer in New York City om hun twee zonen, Carson "Bubby" en Cameron, groot te brengen. Hoewel het waar is dat Richard niet uitzonderlijk rijk is, is hij ook lang genoeg in The Stern Show geweest om te bewijzen dat Celebrity Net Worth en andere online bronnen zijn financiële informatie volledig verkeerd hebben.

Richards vermogen is mogelijk ook beïnvloed door zijn korte maar succesvolle tijd als rockmuzikant.

Op welke death albums speelde Richard Christy?

Richard Christy werd op tienjarige leeftijd verliefd op heavy metal, kort voordat hij begon met drummen. Zijn liefde voor de muziek van Kiss, Quiet Riot, Van Halen (en later Metallica) zorgde ervoor dat hij naar Springfield, Missouri verhuisde om het ambacht in een grotere stad na te streven dan hij gewend was. Uiteindelijk bracht drummen hem naar Florida, waar hij beroemd werd woonde in een opslagruimte omdat hij niet genoeg geld verdiende voor een appartement. Maar hij leek het niet erg te vinden. Dit komt omdat hij drums heeft mogen spelen voor veel heavy metal bands, met name Death.

Volgens AllMusic speelde Richard op het Death-album "The Sound Of Perseverance". Dit was nadat hij lid was geworden van de death grind band Caninus en voordat hij met bands als Burning Inside, Iced Earth, Leslie West werkte en zijn eigen band creëerde, Charred Walls Of The Damned.

Richard werd in 2012 teruggebracht naar de band Death om te werken aan hun album "Vivus!".

Wat is er met Richard Christy gebeurd tijdens de Howard Stern Show?

Richard Christy is nog steeds een van de meest prominente on-air talenten op The Stern Show. Hoewel een deel van zijn betrokkenheid is afgenomen omdat de show op afstand is vanwege de wereldwijde pandemie, trakteert Richard Howard en zijn collega's nog steeds op zijn groteske verhalen over losbandigheid. En, zelfs virtueel, heeft Richard deelgenomen aan grappen die vergelijkbaar zijn met wat hem een instant icoon maakte toen hij begin jaren 2000 werd aangenomen.

Er komt geen einde aan Richards bijdragen aan The Stern Show. Of het nu gaat om het deelnemen aan gruwelijk grove stunts met Sal, het plagen van Ronnie, het delen van zijn Deliverance-achtige jeugdverhalen, zijn hilarische neptelefoontjes (shout-out naar Ethel), het toelaten van zijn publiek in zijn ontroerende relatie met zijn vader, huilend over The Chiefs, of het delen van zijn obsessieve liefde voor alles wat met Halloween, spookhuizen en horrorfilms te maken heeft, Richard vermaakt zich altijd. Sterker nog, hij is misschien wel de faaaaaaavorite van het publiek.

Aanbevolen: