Hoeveel verdient Ryan Seacrest met het hosten van 'American Idol'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Ryan Seacrest met het hosten van 'American Idol'?
Hoeveel verdient Ryan Seacrest met het hosten van 'American Idol'?
Anonim

Ryan Seacrest is gemakkelijk een van de meest bekende mensen als het gaat om de entertainmentindustrie. De ster kwam voor het eerst op de voorgrond in de vroege jaren 90 nadat hij naar Los Angeles was verhuisd, waar Seacrest de 'Radical Outdoor Challenge' van ESPN begon te organiseren. Dit was een van de vele optredens die Ryan in de jaren '90 had, waaronder zijn tijd bij 'Gladiators 2000' en 'Wild Animal Games'. Hoewel hij behoorlijk veel succes had, kreeg Ryan pas bij de première van FOX's, 'Americal Idol', zijn grote doorbraak.

Ryan Seacrest was een van de twee presentatoren van 'Americal Idol', maar na het eerste seizoen van de show was Seacrest de enige gastheer van de zangwedstrijd, die de komende 17 seizoenen zo zou blijven. Met bijna 20 jaar gastheerschap van de show die aanleiding gaf tot Kelly Clarkson, Carrie Underwood en Chris Daughtry, is dit hoeveel de ster verdient voor zijn hostingtaken.

Ryan Seacrest 'American Idol' Salaris

Ryan Seacrest is een van de grootste namen in de branche geworden, en terecht! Terwijl hij begin jaren 90 in de media begon te werken, duurde het tot 2002 voordat Seacrest een begrip werd. De ster kreeg zijn grote doorbraak in de populaire reality-zangwedstrijdserie 'American Idol'. Dit was gemakkelijk Ryan's meest succesvolle optreden tot nu toe, maar dat is niet alles waar hij bekend om staat.

Ryan Seacrest is doorgegaan met het hosten van een scala aan radioshows, waaronder zijn eigen KIIS-FM iHeartRadio-show, 'On Air with Ryan Seacrest'. Daarnaast is Ryan een executive bij E! netwerk, waar hij ijverig heeft gewerkt aan populaire realityshows, waaronder 'Keeping Up With The Kardashians'. Alsof dat nog niet genoeg was, verving Seacrest ook Michael Strahan op 'Live! Met Kelly &Ryan' in 2017. Gelukkig verdient de ster aardig wat met wat hij doet, maar zijn 'American Idol'-salaris van $ 10 miljoen spant de kroon!

Ryan Seacrest is de gastheer van de serie sinds de start in 2002. Hoewel hij al jaren het gezicht van de show is, was Ryan niet de enige gastheer die begon. Seacrest verscheen naast Brian Dunkleman, die samen met Ryan de show presenteerde. Hoewel de twee een goede verstandhouding hadden, raakte FOX in het tweede seizoen van Brian af, waardoor Seacrest de enige gastheer bleef. Net als zijn 'idool'-salaris, maakt Ryan hetzelfde cijfer voor zijn hostingtaken naast Kelly Ripa.

Gelukkig voor Ryan, zijn succes op 'American Idol', radioshows, talkshows en als executive bij E!, is het geen verrassing dat de ster een indrukwekkend vermogen van $ 450 miljoen heeft kunnen vergaren. Er werd onthuld dat Ryan bijna $ 70 miljoen per jaar mee naar huis neemt met al zijn optredens bij elkaar, en aangezien hij dit al meer dan 2 decennia doet, is het allemaal welverdiend!

Aanbevolen: