Hoeveel verdient Robin Thicke met 'The Masked Singer?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Robin Thicke met 'The Masked Singer?
Hoeveel verdient Robin Thicke met 'The Masked Singer?
Anonim

Robin Thicke zit al geruime tijd in de muziekgame! Hoewel hij bekend staat als de zoon van wijlen Alan Thicke, slaagde Robin erin naam te maken buiten de schaduw van zijn vader. De zanger kwam voor het eerst op de voorgrond in 2000 nadat werd aangekondigd dat hij zijn eerste studioalbum, 'A Beautiful World', zou debuteren. Het duurde 3 jaar om de plaat te voltooien en werd officieel uitgebracht in 2003. Thicke heeft sindsdien nog 6 albums uitgebracht, wat hem naar immense bekendheid en succes heeft gekatapulteerd.

In 2013 bracht Robin Thicke zijn meest populaire album uit, 'Blurred Lines', waarmee hij een geheel nieuwe generatie kennis liet maken met zijn muziek. Ondanks dat hij beroemd is geworden met muziek, heeft Robin aan een aantal projecten gewerkt, waaronder zijn meest recente als panellid in de populaire realityserie 'The Masked Singer'. Robin Thicke voegde zich in 2019 bij zijn mede-juryleden, Nicole Scherzinger, Ken Jeong en Jenny McCarthy, en verdient een behoorlijk salaris!

Robin Thicke's 'gemaskerde zanger'-salaris

'The Masked Singer' kwam vorig jaar voor het eerst tot stand als een frisse en nieuwe kijk op reality-competitieseries. Hoewel zingen altijd een favoriet van de fans is geweest, ging het netwerk voor iets anders! Deelnemers aan de show zijn geen gewone gewone mensen, maar celebs in kostuum. Met de celebs in vermomming, wordt van de jury, die bestaat uit niemand minder dan Robin Thicke, Jenny McCarthy, Nicole Scherzinger en Ken Jeong, verwacht dat ze raden waarom de 'gemaskerde zanger' werkelijk is!

Met 4 succesvolle seizoenen onder de riem van FOX vragen fans zich af hoeveel de jury mee naar huis neemt. Hoewel de exacte salarissen niet zijn vrijgegeven, zijn mensen er zeker van dat Robin Thicke bijna $ 100.000 per aflevering mee naar huis neemt voor zijn jurytaken. De zanger is een indrukwekkende 10 miljoen dollar waard en is een van de grootste namen in de muziek geworden, vooral na zijn succes met 'Blurred Lines'. Dit laat experts geloven dat het grootste deel van het panel zes cijfers verdient en in de buurt van de $ 100K-plek zweeft.

Hoewel Jenny, Nicole en Ken allemaal succes hebben gehad op het gebied van muziek, acteren en hosten, blijft Robin het meest succesvol als het op zijn muziek aankomt. Met 7 albums en een legendarische achternaam om hoog te houden, is het geen verrassing dat hij zoveel verdient als gemeld voor 'The Masked Singer'. Als het gaat om de presentator van de show, Nick Cannon, wordt ook van hem verwacht dat hij een vergelijkbaar cijfer ha alt. Cannon verdiende $ 70.000 voor het hosten van 'America's Got Talent, en gezien zijn groeiend succes en populariteit, wordt verwacht dat hij deze keer een veel hoger salaris onderhandelde.

Nu seizoen 4 van de show in volle gang is, kunnen fans niet wachten om erachter te komen wie de winnaar van de show is! Beroemdheden zoals Paul Anka, Wendy Williams en Busta Rhymes zijn allemaal onthuld in het huidige seizoen, waardoor er nog maar 6 gemaskerde zangers over zijn. Fans kunnen afstemmen op de seizoensfinale op 16 december, waar de ultieme gemaskerde zanger wordt onthuld!

Aanbevolen: