Wie zijn de zonen van Dr. Phil en wat doen ze?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de zonen van Dr. Phil en wat doen ze?
Wie zijn de zonen van Dr. Phil en wat doen ze?
Anonim

Dr. Phil heeft veel disfunctionele gezinnen geholpen in zijn show, ondanks recente beschuldigingen van misbruik tegen hun tienerkampen. Je vraagt je af over zijn relatie met zijn familie. Fans hebben het gevoel dat het niet zo leuk zou zijn om een klinisch psycholoog-vader te hebben. Maar dat lijkt niet het geval te zijn voor de zonen van Dr. Phil, Jay en Jordan McGraw, die zelfs in zijn voetsporen traden. Hier is alles wat u over hen moet weten.

Wat doet dr. Phils zoon Jay McGraw?

Jay, de oudste zoon van Dr. Phil en zijn vrouw Robin McGraw, is een Emmy Award-winnende maker en uitvoerend producent voor Dr. Phil. Hij heeft aan andere series gewerkt, zoals The Test, MyNetworkTV's Decision House en enkele CBS primetime-specials met zijn vader. Daarvoor studeerde hij af aan de Universiteit van Texas met een bachelordiploma in psychologie en behaalde hij zijn JD aan de Southern Methodist University. Tegenwoordig concentreert hij zich op zijn werk als CEO van de in Los Angeles gevestigde Stage 29 Productions, Bird Street Books, Inc. en Ghost Mountain Books, Inc.

Bovendien is hij ook gastheer van de primetime FOX-show Renovate My Family en is hij mede-oprichter en voorzitter van de Board of Doctor on Demand - een app die goedkope teleconsultatiediensten biedt van zorgaanbieders in de hele VS. ook een bestsellerauteur van de New York Times die zes boeken heeft geschreven, waaronder The Ultimate Weight Solution for Teens: The 7 Keys to Weight Freedom and Closing The Gap: A Strategy for Bringing Parents and Teens Together.

Hij is nogal een multi-afbreekstreepje. Hij is ook een behoorlijk gelukkige man die in 2006 met Playboy-model Erica Dahm trouwde. Ze hebben nu samen twee kinderen: Avery Elizabeth (12) en London Philip, 10. We zijn er zeker van dat Jay ook veel heeft geleerd van de opvoedingsvaardigheden van zijn vader. "[Ik liet] hem [het belang] zien van het investeren van tijd in je kinderen," zei Dr. Phil over het opvoeden van zijn oudste zoon. "Ik heb 14 jaar basketbal gecoacht met mijn jongens, en Robin en ik hebben nooit een wedstrijd gemist!"

Wat doet de zoon van Dr. Phil, Jordan McGraw?

Jordanië trad niet bepaald in de voetsporen van zijn vader, maar hij stapte ook in de tv-wereld en ging uiteindelijk muziek maken. Hij is een vrij succesvolle muzikant. Nadat hij in 2019 zijn eerste single Flexible had uitgebracht, heeft hij nog een paar nummers gepubliceerd en toerde hij zelfs met bekende bands als de Jonas Brothers. In 2020 trouwde hij met een andere tv-persoonlijkheid, Morgan Stewart. Ze speelde eerder in Rich Kids of Beverly Hills en is co-host in E!'s Daily Pop en Nightly Pop. Drie maanden later verwelkomden de twee hun eerste kind Row Renggli McGraw.

Dr. Phil kon zijn geluk op dat moment niet bevatten. "Row's welkomstcomité/persoonlijke beveiliging!" schreef hij op Instagram.'Trouwens… ik ben NATUURLIJK haar favoriet.' In september 2021 maakte het stel bekend dat ze baby nummer twee verwachten. "Ronde 2", schreef Jordan naast een foto van de babybuil van zijn vrouw. Zijn moeder Robin heeft namens haar en Dr. Phil een felicitatiebericht achtergelaten. "Yay!!! Jij en Morgan en Row zijn schattig!" ze zei. "We kunnen niet wachten om baby nr. 2 te ontmoeten! We houden van je."

Hoe is Dr. Phil als ouder voor zijn zonen?

In gesprek met Today onthulde Jordan dat Dr. Phil zijn tv-personage buiten hun huis achterlaat. "Hij is niet Dr. Phil voor mij, hij is mijn vader," zei de HAAR hitmaker. Maar als ze hem echt nodig hebben als goeroe, "zit de tv-presentator graag daar en ziet [hem] dingen zelf uitzoeken met een glimlach op zijn grote kale hoofd." Hierdoor weet Jordan "waar hij heen moet" als hij "een vraag" heeft. Hij vertelde ook dat hij en Jay hebben geleerd hoe ze de psychoanalytische tactieken van hun vader kunnen vermijden."Zijn trucs werken niet bij mij", zei de zanger.

Dr. Phil zorgt er ook voor dat zijn gezin topprioriteit blijft, hoe druk hij het ook heeft. "Het kan me niet schelen hoeveel je van je kind houdt. Je moet een pauze nemen en je batterijen opladen", zei hij over het opvoeden van zijn zonen. "Het is ook belangrijk voor het kind, omdat ze leren: 'Hé, pappa en mamma zijn weggegaan, maar ze zijn teruggekomen!' Zo kom je van verlatingsangst af." Jay voegde eraan toe dat zijn vader nooit hard voor hen was zoals mensen denken. "Mensen zeggen dat hij erg stoer is", legde hij uit. "Maar als je echt oplet, is hij net zo ondersteunend, en hij heeft altijd een goed antwoord dat logisch is." Volgens hem, "als het niet" voor Dr. Phil was, weet hij "voor een feit" dat hij "niet zou zijn" de man die hij nu is.

Aanbevolen: