Hoeveel is Todrick Hall waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is Todrick Hall waard?
Hoeveel is Todrick Hall waard?
Anonim

Het maken van entertainment is moeilijk voor alle hoopvolle mensen, wat betekent dat een artiest zijn kansen maar beter kan benutten. Sommige kunnen een tijdje blijven hangen, maar andere vervagen snel. Todrick Hall heeft bewezen dat ze een serieuze uithoudingsvermogen hebben.

Hall heeft het allemaal gedaan, zelfs meedoen aan Celebrity Big Brother voordat er iets mis ging in de show. Hall verdiende geld tijdens de show, en mensen vroegen zich af wat zijn vermogen was.

Laten we Todrick Hall en zijn huidige vermogen eens nader bekijken.

Hoeveel is Todrick Hall waard?

Todrick Hall is misschien niet iemand die de definitie van een begrip is, maar het v alt niet te ontkennen dat Hall een uitzonderlijk indrukwekkende carrière heeft opgebouwd. Hoewel veel artiesten de neiging hebben om zich te concentreren op een enkelvoudig aspect van de entertainmentindustrie, heeft Hall veel cross-oversucces kunnen behalen, iets waar de meeste artiesten alleen maar van kunnen dromen.

Zoals de meeste mensen bekend zijn, kreeg Hall aanvankelijk bekendheid op American Idol en van daaruit zou hij zijn bekendheid van de show gebruiken om een aanzienlijk aantal volgers op YouTube te ontwikkelen.

Het is al indrukwekkend genoeg om deze twee dingen in zijn favoriet te hebben, maar na verloop van tijd zou Hall zelfs zijn eigen show op MTV krijgen en zou hij deelnemen aan het derde seizoen van Celebrity Big Brother. Dat is heel veel succes, en al dit succes heeft bijgedragen aan het volgende en de carrière die Hall heeft kunnen neerzetten in de entertainmentindustrie.

Natuurlijk heeft dit soort aanhoudend succes de artiest in staat gesteld een hoop geld te verdienen, en het is echt indrukwekkend om naar enkele statistieken voor Hall's inkomsten te kijken.

Todrick Hall maakt bank

Zoals we al zeiden, nam Hall onlangs deel aan het derde seizoen van Celebrity Big Brother, en je had beter kunnen geloven dat hij werd gecompenseerd voor zijn tijd in de show.

"Volgens TMZ kregen spelers van seizoen 2 elk $ 100.000 betaald alleen voor deelname aan de show. Huisgasten van seizoen 3 krijgen waarschijnlijk hetzelfde bedrag, ongeacht hoe ver ze in het spel komen. logisch, gezien de gewoonte van de franchise om een toelage te betalen aan huisgasten tijdens een standaard Big Brother-seizoen ", schrijft Distractify.

Dit is een behoorlijk goed bedrag om op een wedstrijdshow te verschijnen, maar dit is niet de enige manier waarop Hall zijn vermogen heeft vergroot.

Volgens Social Blade, een website die volgers op sociale media bijhoudt, verdient Hall naar schatting tot $ 16.000 per maand op YouTube. Houd er rekening mee dat dit alleen is gericht op zijn inkomsten uit YouTube, en het geeft niet het geld aan dat hij verdient met andere apps, en het houdt ook geen rekening met het geld dat hij kan halen uit gesponsorde berichten, wat aanzienlijk zou kunnen opblazen zijn maandinkomen.

Met al dit geld dat regelmatig binnenkomt, heeft Todrick Hall een behoorlijk indrukwekkend vermogen kunnen samenstellen.

Todrick Hall is miljoenen waard

Volgens Celebrity Net Worth is Todrick Hall momenteel $ 4 miljoen waard. Nee, dit is geen buitensporige som geld om te hebben, maar het opzetten van een carrière zoals Hall heeft en miljoenen dollars verdienen, is op zich nog steeds indrukwekkend.

In de samenvatting van Hall op de site schreven ze: "In 2014 stond hij in de Forbes Top 30 onder 30-lijst voor de categorie Hollywood. Todrick heeft meer dan drie miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal en meer dan 600 In 2013 speelde Hall in een veiligheidsvideo voor popmuziek voor Virgin America. Hij speelde in zijn eigen MTV-documentaireserie genaamd Todrick, die debuteerde in 2015. Hall speelde in de film Lake of Fire 2014. In 2018 had Todrick Hall een gedenkwaardige verschijning op de Netflix-serie Queer Eye for the Straight Guy waarin hij een van zijn grootste fans verraste."

Het is behoorlijk verbazingwekkend om het soort inkomstenstromen te zien dat Hall door de jaren heen heeft weten binnen te halen, en na een succesvolle verschijning op Celebrity Big Brother, stellen we ons voor dat er zich meer kansen zullen blijven voordoen om geld te verdienen.

Iedereen die wil doorbreken in de industrie en succes wil vinden, moet voor inspiratie naar iemand als Todrick Hall kijken. Hoewel het geen grote ster is, v alt niet te ontkennen dat ze het groter en beter hebben gedaan dan de meeste mensen die er zijn.

Aanbevolen: