10 Beste Taurus-deelnemers op de bachelor

Inhoudsopgave:

10 Beste Taurus-deelnemers op de bachelor
10 Beste Taurus-deelnemers op de bachelor
Anonim

De populaire reality-tv-serie The Bachelor en zijn zustershow The Bachelorette heeft ons laten kennismaken met de meest vermakelijke en controversiële personages die reality-televisie ooit heeft gekend. Het is ongelooflijk om te zien hoe ver mensen gaan in de hoop de persoon van hun dromen te pakken te krijgen. Wanneer een aanstaande vrijgezel de persoon kiest met wie hij misschien zijn leven doorbrengt, richt hij zich zeker op persoonlijkheidskwaliteiten die het beste bij hem passen. Een manier om partners te kiezen is gebaseerd op hun sterrenbeelden.

Een Stier is niet voor iedereen, maar voor Schorpioenen, Kreeft en Stukken kan dit betrouwbare, praktische en vaak grappige teken een perfecte match zijn. Sommige van deze Taurus-deelnemers werden romantische blindgangers, terwijl anderen de finish haalden. Bekijk onze favoriete Taurus Bachelor deelnemers!

10 Jillian Harris

Afbeelding
Afbeelding

Een echte Stier is gefocust, praktisch en houdt ervan omringd te zijn door schoonheid. Jillian Harris, die speelde in seizoen 5 van The Bachelor, omvat deze typische Tauras-kwaliteiten. Na het filmen van haar seizoen van de show, richtte ze haar aandacht op haar make-overshows voor thuis, om ervoor te zorgen dat alles waar ze deel van uitmaakte inderdaad mooi en perfect was. Ze blijft ons overkomen als een nuchtere dame, die ervoor koos om afstand te nemen van alles wat "Bachelor" is en haar roem te kanaliseren in iets stabiels en lucratiefs.

9 Hannah Ann Sluss

Afbeelding
Afbeelding

Hannah Ann Sluss maakte er haar missie van om het hart van Peter Weber te winnen in haar seizoen van The Bachelor. Hoewel ze niet als beste uit de bus kwam… nou ja en toen deed ze het niet… zij en zij slaagden erin om in het spel te blijven met behulp van haar Taurus-kwaliteiten. Hannah Ann was geaard, solide en drama-vrij totdat Peter al het drama aan het einde van de serie bracht. (Hij brengt nog steeds het drama, check out zijn nieuwe vriendin, ook een Bachelor-aluin!)

Zij en Peter hadden altijd een leuke tijd samen, genoten van elkaars gezelschap, en we hebben haar nooit vuil zien vechten voor de man. Zelfs toen ze de stokjes kreeg, hield ze haar hoofd koel.

8 Rachel Lindsay

Afbeelding
Afbeelding

Rachel Lindsay speelde in zowel The Bachelor als The Bachelorette toen ze op weg was om iemand te ontmoeten die net zo geaard, gesetteld en bereid was om een gezonde, langdurige relatie te hebben als zij was. Lindsay heeft een graad in de rechten, wat haar praktische kant complimenteert. Het toont ook integriteit, een eigenschap die een Stier typisch bezit. Een Stier zal hun mening uitspreken wanneer dat nodig is, en Lindsay deed precies dat toen ze haar gevoelens over de show en het gebrek aan diversiteit deelde.

7 Ali Fedotowsky

Afbeelding
Afbeelding

De Stier hunkert naar een stabiel leven zonder drama, en mensen in dit dierenriemhuis worden vaak als betrouwbaar beschouwd. Een van onze favorieten aller tijden, Ali Fedotowsky, zijn al deze dingen. Dat moet wel, want Ali is nu mama! Moeders zijn niets anders dan betrouwbare, stabiele wezens. Tegenwoordig is Ali druk bezig met bloggen en het delen van al haar opvoedingsavonturen met het publiek, terwijl ze druk en toegewijd blijft aan haar schattige groeiende gezin. Hoewel een Stier niet bepaald iemand is om uit te halen, zullen ze hun mening uitspreken als het erop aankomt, wat Ali deed toen ze alle The Bachelor-vuil opschepte.

6 Hannah G

Afbeelding
Afbeelding

Hannah G. trok meteen de aandacht van de dromerige vrijgezel Colton Underwood. Het had haar glanzende glimlach en verbluffende blik kunnen zijn die hem naar binnen trokken, of het zou haar nuchtere, dramavrije, praktische houding kunnen zijn die ze uitstraalde.

Deze Taurus-kwaliteiten leken Colton aan te spreken, en terwijl andere dames op een veel kattigere manier voor zijn hart vochten, bleef Hannah op koers en steeg ze boven alle huisgeheimen uit. Ze was niet de uiteindelijke keuze van Colton, maar ze maakt zeker onze lijst.

5 Cassie Randolph

Afbeelding
Afbeelding

Colton Underwood heeft duidelijk een type als het om vrouwen gaat. Zijn laatste twee keuzes voor zijn seizoen van The Bachelor waren mooie, blonde Taurussen. Uiteindelijk ging hij samen met Cassie Randolph, meer dan Hannah G. Cassie en Colton waren ongeveer twee jaar samen voordat ze besloten uit elkaar te gaan. Zou hun breuk iets te maken kunnen hebben met het verlangen van een Stier naar onafhankelijkheid en hun neiging om iedereen een eenlingstatus te geven? Het had waarschijnlijk met veel meer te maken, maar wie weet.

4 Catherine Giudici

Afbeelding
Afbeelding

Catherine Giudici won met gemak het hart van Sean Lowe in het 17e seizoen van de franchise, en nu zijn zij en haar vrijgezel getrouwd, met een kudde kinderen onder de voet. Catherine en Sean zijn een van onze favoriete koppels aller tijden die ooit uit de populaire realityserie zijn gekomen. Door de roem en hun nieuwe beroemdheidsstatus is het paar erin geslaagd om geaard, loyaal en praktisch te blijven. Al deze eigenschappen zijn typerend voor de verstandige Stier.

3 Alexis Waters

Afbeelding
Afbeelding

Alexis is een minder bekende Bachelor-deelnemer die werd tentoongesteld in het 21e seizoen van de franchise. Van een Stier is bekend dat hij een goed gevoel voor humor heeft (ummm hallo haaienpak,) en Alexis tovert zeker een glimlach op ieders gezicht. Ze bleek de komiek van de serie te zijn, maar helaas was haar grappige kant niet genoeg om de deal met Nick Viall te bezegelen. Ze werd uiteindelijk uitgeschakeld na de vijfde week. Alexis probeerde de realiteit nog een keer met The Bachelor in Paradise, maar ze ging daar ook vroeg weg.

2 Jaqueline Trumbull

Afbeelding
Afbeelding

Ze is nooit weggelopen met Arie's hart, maar ze blijft een van onze favoriete Taurus-deelnemers. Jackie was uniek omdat ze inzag dat haar algehele levensplan niet zou kloppen met dat van Arie; dus besloot ze om dingen met hem te verbreken. Ze is ongeveer net zo praktisch en verstandig als ze komen! We houden van die mid-show, Jaqueline besefte dat ze niet goed zou passen bij single Arie en besloot haar eigen richting op te gaan. Een Stier neigt tenslotte naar de langere kant, dus het is niet super verrassend dat Trumbull ervoor koos om haar leven voor zichzelf te leiden en niet voor een man.

1 Kelsey Poe

Afbeelding
Afbeelding

Kelsey Poe verscheen in The Bachelor naast de vrijgezel Chris Soules en werd al snel een schurk die iedereen graag haatte. Ze verdiende een reputatie als oplichter en dacht waarschijnlijk praktisch toen ze haar creatieve plannen bedacht. Deze show is tenslotte een spel, geen logeerpartijtje voor een vriendin. Niemand heeft ooit gezegd dat de dames allemaal besties moesten worden, dus we kunnen Kelsey niet verwijten dat ze alles heeft gedaan wat ze kon bedenken in een poging om de bende voor te blijven. Een Stier kan als ongevoelig worden beschouwd. Geen wonder dat Kelsey niets verkeerds zag in wat ze aan het doen was.

Aanbevolen: