Hoe besteedt John Mayer zijn ongelooflijke vermogen?

Inhoudsopgave:

Hoe besteedt John Mayer zijn ongelooflijke vermogen?
Hoe besteedt John Mayer zijn ongelooflijke vermogen?
Anonim

Toen John Mayor 17 jaar oud was, werd hij een weekend opgenomen in het ziekenhuis vanwege een disfunctie in zijn hart. Het incident was een levensveranderend moment voor de zanger 'Shouldn't Matter But It Does', omdat het het begin van zijn leven als songwriter markeerde. Zodra Mayer het ziekenhuis verliet, krabbelde hij zijn allereerste songtekst.

Twee jaar later schreef hij zich in aan het Berklee College of Music. In zijn eerste semester had Mayer het doel om een van de beste gitaristen ter wereld te worden. Maar kort daarna liet Mayer dat idee varen en bleef hij nog maar één semester in Berklee. Wat hij sindsdien is geworden, is een Grammy Award-winnende artiest met een nettowaarde van $ 70 miljoen om te laten zien voor zijn tijd in de muziekindustrie. Hier is hoe Mayer zijn fortuin besteedt:

7 Een dure horlogecollectie

Keer op keer heeft Mayer zijn obsessie met horloges gedeeld. Voor hem zijn horloges niet echt bezittingen om mee te pronken, maar op passie gebaseerde producten die hij gewoon uit liefde koopt. Zijn liefdesrelatie met horloges begon met een Rolex. "Het is cool om te zien dat mensen iemand accepteren die met hun collectie pronkt als meer dan alleen maar met hun rijkdom te pronken", zei Mayer in 2019. Zijn collectie horloges omvat Rolexen, die elk een andere betekenis voor hem hebben, en een Patek Philippe, die, tijdens de aankoop moest hij zijn zaakvoerder ervan overtuigen dat hij niet al te gek was, gezien het bedrag dat hij aan het uurwerk uitgaf.

6 Een verzameling van meer dan 200 gitaren

Als zijn horlogecollectie iets is om je over te verbazen, wacht dan tot je over Mayer's gitaarcollectie hoort. Mayers liefdesaffaire met de gitaar begon toen hij een optreden van Michael J. Fox zag. Dit bracht Mayers vader, destijds directeur van een middelbare school, ertoe om hem op 13-jarige leeftijd een gitaar te huren. De zanger van ‘Your Body is a Wonderland’ bezit niet vijf, niet tien, maar meer dan tweehonderd gitaren. Dat omvat een Fender Stratocaster, die hij werd geïnspireerd om te kopen na het kijken naar Stevie Ray Vaughan. Zijn uitgebreide collectie gitaren bevat er ook een die voorheen eigendom was van Jimi Hendrix. Mocht Mayer besluiten op tournee te gaan, dan wordt hij altijd vergezeld door minimaal 40 gitaren uit zijn verzameling.

5 Dat omvat zijn handtekening 'Black One'

Volgens Mayer kan elke enkele gitaar absoluut het werk voor één persoon doen. Op het moment dat hij op zoek was naar 'The Black One', was hij op zoek naar zijn hoofdgitaar. Direct na een rondleiding ging hij naar een douanewinkel. In de winkel was hij onder de indruk van de aandacht van het personeel voor detail en hoe ze ervoor zorgden dat hij deel uitmaakte van de gitaarbouwervaring. 'The Black One', zegt Mayer, heeft de vierde positie pick-up uit de hemel. Toen hij hem wilde kopen, wilde Mayer een gitaar zonder verf. Het idee leek op dat moment een beetje te rustiek, dus hij eindigde met 'The Black One', wat hem behoorlijk goed van pas is gekomen.

4 Een indrukwekkende autocollectie

Zijn liefde voor gitaren en horloges terzijde, Mayer houdt snel van zijn auto's. Door de jaren heen is hij gespot in veel slechteriken, waaronder een Ferrari 599 GTB, een Gulf Oil Ford GT en een Audi R8. Als het op auto's aankomt, heeft John Mayer blijkbaar een hekel aan een schone. "Je hebt ooit over straat gereden en je ziet een soort 4x4 en het is gewoon aangekoekt met modder en je zegt:" Die mensen hadden een leuke tijd!" Dat is wat je wilt dat mensen zien. Niet: 'De auto van die vent is schoon'", zegt Mayer over zijn voorkeur voor auto's en plezier.

3 Een miljoen dollar thuis

In 2018 werd gemeld dat Mayer zichzelf een vrijgezellenpad had ingepakt, voorheen eigendom van Adam Levine en zijn vrouw, Behati Prinsloo. Het herenhuis met vijf slaapkamers en zeven badkamers, naar verluidt gekocht voor een prijs van $ 13 miljoen, heeft verschillende over-the-top voorzieningen, waaronder een zwembad, een basketbalveld en een eigen bioscoop. Slechts enkele maanden na zijn aankoop werd gemeld dat, terwijl Mayer een lied promootte, een inbreker had ingebroken en wegkwam met persoonlijke eigendommen die naar schatting $ 100.000 waard waren.

2 Een uitje doet nooit pijn

Iedereen heeft wat downtime nodig. John Mayer moet af en toe een pauze nemen van zijn hectische leven. In het verleden hebben we hem een romantisch uitje zien maken met zijn toenmalige vriendin Katy Perry, die nu een gelukkige relatie heeft met Orlando Bloom. Mayer houdt zo veel van vakanties, hij heeft een nummer genaamd "Carry Me Away", gewijd aan wat hij ooit deed tijdens een zomervakantie. Mayer is ook op vakantie geweest met zijn vriend Andy Cohen in Brazilië. En over Cohen gesproken…

1 Een roadtrip door Californië

In zijn boek Superficial gaf Andy Cohen details over een reis die hij door Californië maakte in het gezelschap van John Mayer. Mayer en Cohen gingen op weg om het 50-jarig jubileum van de Grateful Dead-rockband te beleven. Het paar stapte in het "meest hetero" voertuig waarin Cohen heeft gezeten en ging aan de slag. Onderweg nam het Hooggerechtshof een wet aan over de gelijkheid van huwelijken. Om dit te vieren, besloot Mayer naar een homobar te gaan met Cohen, die hem een complete tutorial moest geven.

Aanbevolen: