Hoeveel is 'Honey Boo Boo'-ster, Alana Thompson vandaag waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is 'Honey Boo Boo'-ster, Alana Thompson vandaag waard?
Hoeveel is 'Honey Boo Boo'-ster, Alana Thompson vandaag waard?
Anonim

Honey Boo Boo werd een begrip in 2011 toen ze haar allereerste TLC-optreden maakte in de twijfelachtige serie Toddlers & Tiaras. De show bevatte een reeks jonge meisjes die meededen aan de verkiezingsindustrie, maar geen van hen viel zo op als Alana Thompson, die op 6-jarige leeftijd Honey Boo Boo werd genoemd.

Fans werden verliefd op Alana's capriolen, waaronder geestige oneliners, en natuurlijk het beruchte go-go-sap. Aangezien de reactie van het publiek op Alana niet van deze wereld was, bood TLC het hele gezin hun eigen realityserie aan, Here Comes Honey Boo Boo. De show duurde 2 seizoenen voordat het drama overging van Thompson naar haar moeder, Mama June.

Nu, een decennium na haar opkomst tot roem, heeft Alana afscheid genomen van haar optochtdagen, maar reality-televisie maakt nog steeds een groot deel uit van haar leven. Met zoveel tijd doorgebracht in de schijnwerpers, zijn fans benieuwd hoeveel Alana Thompson waard is, en wat ze vandaag van plan is.

Alana wil niet langer 'Honey Boo Boo' worden genoemd

Honey Boo Boo kwam voor het eerst tot stand toen ze in 2012 voor het eerst op Toddlers & Tiaras verscheen. Dit katapulteerde de ster en haar hele familie, die kort daarna hun eigen realityserie scoorden, Here Comes Honey Boo Boo. Fans konden geen genoeg krijgen van hun robuuste, energieke en geestige manieren, maar het lijkt erop dat Honey Boo Boo alles tot het verleden wil laten behoren.

Alana Thompson, de echte naam achter het TLC-personage, heeft duidelijk gemaakt dat hoewel ze haar alter-ego, zoals ze het noemde, volledig omarmt, ze niet langer 'Honey Boo Boo' wil worden genoemd. Alana, die nu 16 jaar oud is, sprak eerder deze maand met Teen Vogue, waar ze sprak over leven in de schaduw van haar personage op het scherm.

Thompson beweert dat haar verleden haar vriendschappen ernstig heeft aangetast, omdat ze het moeilijk vindt om mensen binnen te laten. Dit weerhoudt Alana er echter niet van te slagen in wat ze doet. De ster scoort momenteel A-klassen op de middelbare school terwijl ze blijft sparen voor haar allereerste auto.

Hoeveel is Alana Thompson waard?

Hoewel ze haar reality-tv-persona achter zich wil laten, is het duidelijk dat de roem en het fortuin die Alana verdiende door in Here Comes Honey Boo Boo te spelen, en natuurlijk haar meest recente optredens in Mama June: From Not To Hot heeft wonderen voor haar gedaan.

Alana wordt momenteel geschat op $ 400.000, wat niet te armoedig is voor een tiener! Thompson verdiende maar liefst $ 50.000 per aflevering, wat vergelijkbaar is met het bedrag dat haar moeder en broers en zussen ook verdienden. Aangezien de hele familie miljoenen waard is, is het een hele prestatie dat Alana bijna een half miljoen op haar naam heeft staan.

Mama June verloor de voogdij over Alana in 2019

Ondanks dat ze beroemd is, heeft Alana Thompson veel meegemaakt tijdens haar tijd in de schijnwerpers. Terwijl publieke controle, haat op sociale media en pesterijen op scholen de opvoeding van Alana zeker zwaar maakten, verslechterde het in 2019 toen Mama June werd gearresteerd wegens bezit van illegale middelen. De realityster verloor destijds de voogdij over Alana, die nu wettelijk wordt gecontroleerd door haar zus, Lauryn Shannon.

Aanbevolen: