Hoe ontmoette Max Greenfield zijn vrouw Tess Sanchez?

Inhoudsopgave:

Hoe ontmoette Max Greenfield zijn vrouw Tess Sanchez?
Hoe ontmoette Max Greenfield zijn vrouw Tess Sanchez?
Anonim

Het is altijd leuk om meer te weten te komen over de achtergronden en persoonlijke levens van koppels van beroemdheden, maar het komt niet vaak voor dat beroemdheden bereid zijn om veel te delen. Gelukkig voor fans van 'New Girl' praten Max Greenfield en zijn vrouw Tess Sanchez graag over hun liefde, huwelijk, familie en meer.

Omdat, hoewel ze allebei krachtpatsers zijn in de entertainmentindustrie, ze niet zijn vergeten wie ze zijn of waar ze vandaan komen (zelfs als Max enorm veel succes had met zijn serie en het sindsdien superdruk heeft gehad).

Hoe ontmoette Max zijn vrouw Tess Sanchez?

Het verhaal van hoe Max Greenfield Tess Sanchez ontmoette, klinkt als iets uit een Hollywood-film. Of, beter gezegd, iets uit het dagelijkse leven van een casting director.

Tess was uit met vrienden toen ze Max tegenkwam, maar in plaats van dat het een baan voor hem werd (althans, niet meteen), veranderde de toevallige ontmoeting in een liefdesmatch voor hen beiden. Max kreeg Tess' telefoonnummer, ze regelden een date, en de rest is geschiedenis.

Hun liefdesverhaal is absoluut old-school

Max en Tess lijken echt niet "oud", maar hun romance vond plaats voordat de sociale media werden overgenomen en voordat cd's echt hun definitieve dood stierven. En Max heeft Tess het hof gemaakt met een 'mix-cd', zeiden ze tegen ouders terwijl ze lachten over hun vroege relatie.

Maar zo te horen, stonden ze op dat moment op het punt om aan hun tweede date te beginnen en waren ze al behoorlijk geslagen. Max ging niet zo ver om te zeggen dat de twee 'liefde op het eerste gezicht' hadden, maar hij gaf toe dat hij enige chemie voelde vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten.

Hun liefdesverhaal is eigenlijk een beetje saai; geen krantenkoppen, geen huiveringwekkende breuk of ongemakkelijke rode loper PDA voor deze twee. Dat komt omdat geen van beide de helft van het paar beroemd was toen ze elkaar ontmoetten, en, zoals ze in een interview vertelden, hun carrière naast elkaar hebben opgebouwd.

In feite geven beide helften van het paar toe dat ze "goed dragen" en zich hebben geconcentreerd op samen groeien.

Max en Tess delen bijna alles

Hoewel veel high-powered Hollywood-paren een groot deel van hun thuisleven uitbesteden, gaan Max Greenfield en Tess Sanchez niet over dat leven. Om te beginnen gaf Max toe dat hij werkloos was, maar "niet gekwalificeerd om iets te doen" toen Tess zwanger was van hun eerste kind.

Dat leidde ertoe dat Max thuis bleef bij de baby -- en dingen meemaakte die stereotiep worden toegeschreven aan moeders, zoals 'slapeloze nachten' en 'huilen in de wasruimte'. Maar met hun tweede kind werkte Max aan 'New Girl', dus het was Tess' beurt voor de nachtploeg en al het andere.

Toch geven beiden toe dat Tess de "moeren en bouten" van hun familie-eenheid is, terwijl Max meer de leuke is.

Is Tess Sanchez Spaans?

Met een naam als Sanchez willen fans natuurlijk weten wat het erfgoed van Tess is. Het is duidelijk uit zowel haar sociale media als artikelen over haar (als Fox's hoofd casting director al in 2012) dat Sanchez Latino roots heeft.

Op haar sociale media schrijft Tess vaak lekkernijen in het Spaans, wat op zichzelf misschien niet veel betekent, maar haar achtergrond kennende, lijkt erop te wijzen dat ze dat deel van haar identiteit omarmt.

Bovendien, wanneer het onderwerp diversiteit in Hollywood ter sprake komt, met name Latino-vertegenwoordiging, wordt de naam van Sanchez ter sprake gebracht samen met anderen die werken aan het veiligstellen en beheren van Latino-talent.

Tess is echter niet zo betrokken bij het werkgebied van haar man. Hoewel Max een goede band heeft met zijn voormalige castmates, is het opmerkelijk dat zijn vrouw nooit een cameo in zijn show had. Maar ze heeft het duidelijk erg druk met een krachtige rol achter de schermen, en fans hebben genoeg kansen gehad om haar en Max schattig te zien op sociale media en in interviews.

Werkt Tess Sanchez aan de shows van Max Greenfield?

Fans vragen zich ook af of Max en Tess op sets samenwerken, want Tess werkt wel voor Fox, het moedernetwerk van 'New Girl' en verschillende andere shows waaraan Max heeft gewerkt.

Bronnen suggereren dat Tess vroeg in haar carrière begon te werken aan de castlijst voor 'Cast Away', maar dat ze zich later opwerkte in projecten zoals de tv-adaptatie '10 Things I Hate About You', en dan 'Nieuw Meisje.'

Er wordt zelfs gesuggereerd dat Sanchez Greenfield hielp zijn rol in 'New Girl' te bemachtigen, dus misschien zijn hun carrièrepaden met elkaar verweven. Het is een verfrissend verhaal, want zowel Tess als Max hebben hard gewerkt -- en bescheiden gebleven -- gedurende hun tijd in Hollywood.

In tegenstelling tot meer flitsende stellen, zijn de twee gericht op het opbouwen van hun carrière, het ondersteunen van elkaar en het opvoeden van hun kinderen om in wezen goede mensen te zijn. Geen wonder dat ze zoveel fans hebben!

Aanbevolen: