10 Steenbok-beroemdheden (& Waarom ze een echte Steenbok zijn)

Inhoudsopgave:

10 Steenbok-beroemdheden (& Waarom ze een echte Steenbok zijn)
10 Steenbok-beroemdheden (& Waarom ze een echte Steenbok zijn)
Anonim

Elke fan van film, televisie, muziek en meer is absoluut grote liefhebber van minstens één beroemdheid, en het is waarschijnlijk dat ze er allemaal een hebben waarmee ze een speciale band voelen. Het kan natuurlijk zijn dat ze een sterrenbeeld delen. Steenbokken staan bekend als hardwerkend, ambitieus, onafhankelijk en gedisciplineerd.

Voor alle leden van dit aardeteken, ze kunnen betrekking hebben op 24/7 slijpen, en zijn waarschijnlijk dol op beroemdheden die superhard hebben gewerkt om te komen waar ze zijn. Het is dus tijd om erachter te komen op wie je het meest lijkt - hier zijn 10 beroemdheden die Steenbokken zijn en wat hen echte leden van dit sterrenbeeld maakt.

10 Nina Dobrev - 9 januari

Deze populaire en beminnelijke actrice is waarschijnlijk het best bekend van The Vampire Diaries, en ze heeft zeker een behoorlijk trouwe aanhang verdiend bij haar fans.

Dobrev is zeker een Steenbok, en dit lid van dit aardeteken is duidelijk net zo toegewijd aan succes en haar carrière als alle andere. Bovendien heeft deze onafhankelijke meid bewezen dat ze de schijnwerpers niet nodig heeft om haar eigen persoon te zijn.

9 Bradley Cooper - 5 januari

Bradley Cooper is waarschijnlijk een van de meest populaire acteurs van dit moment, en hij heeft zijn talent en veelzijdigheid laten zien door middel van komedie, actie, drama's en romances.

Deze Steenbok maakt dit bord zeker trots, en het is geen geheim dat hij net zo hard werkt als ze komen. Van het creëren van A Star Is Born tot het verdienen van Oscar-nominaties, deze man heeft zeker succes geboekt.

8 Michelle Obama - 17 januari

Deze bom is niet bepaald een 'beroemdheid', maar ze is er wel een geworden vanwege hoeveel de wereld van haar houdt. Ze is een auteur, was de First Lady en is eerlijk gezegd gewoon een ongelooflijke vrouw.

Ze is een Steenbok omdat ze waarschijnlijk een van de hardst werkende en meest gedisciplineerde mensen op aarde is. Bij haar draait alles om gerechtigheid en waarheid, en elke Steenbok zou trots moeten zijn om ook maar een beetje zoals zij te zijn.

7 Jared Leto - 26 december

Jared Leto heeft een van de meest bekende gezichten in de acteerwereld. Van het spelen van de Joker tot het zijn in Dallas Buyer's Club, er is niets dat deze acteur niet kan doen.

Natuurlijk is hij een unieke kerel, en dat is eigenlijk best typerend voor dit aardeteken. Ze zijn anders, omdat ze eerlijk en authentiek zijn. Uiteraard - Jared Leto heeft behoorlijk hard gewerkt om te zijn waar hij is, en zijn discipline is indrukwekkend.

6 Alison Brie - 29 december

Deze prachtige en getalenteerde actrice is waarschijnlijk bekend van Community, maar ze heeft nu ook een hoofdrol in Netflix's GLOW. Ze is zo rauw en authentiek als ze komen, en zeker geaard zoals dit aardeteken.

Ze heeft een ongelooflijk leven opgebouwd en haar ambitie om groter en beter te worden is absoluut in lijn met de Steenbok. Om de een of andere reden schreeuwt ze gewoon dit sterrenbeeld.

5 Kit Harington - 26 december

Kit Harington zal altijd ieders Jon Snow zijn. Hij is knap, lief, getalenteerd en de beroemdheid van iedereen. Hoewel hij wat droge humor en nederigheid voor hem heeft, is hij behoorlijk nuchter en nuchter.

Elke Steenbok kan op de een of andere manier betrekking hebben op deze hartenbreker, en het is geen geheim dat Kit Harington een behoorlijk serieuze kerel kan zijn. Hij is door en door een Steenbok.

4 Kate Middleton - 9 januari

Deze koninklijke dame is absoluut een populaire beroemdheid en ze past perfect bij de gedisciplineerde en traditionele kant van dit aardeteken. Deze Steenbok is letterlijk roy alty, dus het gaat haar absoluut om haar positie en reputatie.

Elke Steenbok zou waarderen wat ze moet doen om haar rol te behouden, en ze is duidelijk volledig verantwoordelijk en vastberaden - als moeder, echtgenote en koninklijk.

3 Timothée Chalamet - 27 december

Deze jonge en opkomende acteur heeft Hollywood stormenderhand veroverd. Met een Oscar-nominatie op zak heeft Chalamet keer op keer bewezen hoe veelzijdig en getalenteerd hij is, en dat hij absoluut nergens heen gaat.

Hij is een mysterieuze kerel, maar hij is helemaal eerlijk en echt - zoals elke Steenbok zou zijn. Hij heeft op zo'n jonge leeftijd ook een serieus indrukwekkende carrière voor zichzelf gemaakt, en dat komt waarschijnlijk omdat hij een ambitieus lid is van dit sterrenbeeld.

2 Zooey Deschanel - 17 januari

Zooey Deschanel heeft een mooie geweldige carrière, maar ze zal eerlijk gezegd altijd Jessica Day van New Girl zijn. Deze eigenzinnige en lieve actrice heeft eigenlijk veel eigenschappen die niet in lijn lijken te zijn met dit aardeteken.

Deschanel is echter ook super nuchter, en ze is ambitieus en toegewijd aan alles wat ze doet - moeder, echtgenote en acteren. Ze gaat over succes en vervulling, maar ze doet het allemaal op een behoorlijk gezond niveau.

1 Orlando Bloom - 13 januari

Orlando Bloom is absoluut een hartenbreker van Hollywood. Van The Lord of the Rings tot Pirates of the Caribbean, hij is de favoriete franchisester van iedereen geworden.

Natuurlijk heeft Bloom een meer traditionele en serieuze kant die behoorlijk in lijn is met de Steenbok. Hij is ook zeker gefocust op zijn carrière, en zijn ambitie en onafhankelijkheid is zeker herkenbaar voor alle leden van dit teken.

Aanbevolen: