Wat doet Rose McIver in 2021?

Inhoudsopgave:

Wat doet Rose McIver in 2021?
Wat doet Rose McIver in 2021?
Anonim

Rose McIver vierde haar verbazingwekkende succes in de drie sequels van A Christmas Prince die allemaal werden gestreamd op Netflix in 2017, 2018 en 2019. De succesvolle ster had ook een cameo verschijning in het tweede vervolg van The Princess Switch, Switched Again, in 2020, in de geliefde rol van koningin Amber Moore. McIver speelde ook in de tv-miniserie A Bunch Of Dicks als Johnny, in 2017, en nam in 2020 de hoofdrol op zich van Adrienne in de televisieserie Woke.

En zoals je zeker weet, speelde Rose Olivia Moore, de hoofdrol in iZombie, van 2015 tot 2019. Ze veroverde honderdduizenden harten van de fans van de show over de hele wereld, terwijl ze wachtte op meer. Rose McIver heeft veel dingen gedaan in 2021. Laten we eens kijken wat Rose McIver dit jaar van 2021 heeft gedaan en welke toekomstplannen ze heeft tot het einde van het jaar.

8 Rose McIver speelt de hoofdrol van Samantha in de nieuwe CBS 'Ghosts'-serie

De charmante actrice Rose McIver speelt in de nieuwe Amerikaanse comedy CBS-serie Ghosts. Ze nam de hoofdrol op zich van freelance journalist Samantha, samen met haar man, de sous-chef Ryan (acteur Utkarsh Ambudkar). Ze besluiten allebei om in een landhuis te gaan wonen dat wordt achtervolgd door geesten. De comedy-horrorserie gaat op 7 oktober van dit jaar in première en fans wachten vol passie op het vermakelijke optreden van hun geliefde ster McIver.

7 McIver bezocht in maart Nieuw-Zeeland

Rose reisde in maart 2021 van de VS naar haar geboorteland Nieuw-Zeeland. Ze was daar om haar familie te bezoeken en wat vrije tijd te nemen met acteren en werken. McIver werd ontspannen op het strand gespot en ging met haar broer naar een huisconcert in Hamilton.

Ze toonde ook Kiwi-jurken en accessoires op haar Instagram-account aan haar honderdduizenden volgers. Sommige fans vroegen zich af of Rose de VS verliet en voorgoed terugging naar Nieuw-Zeeland om daar een nieuwe serie te filmen. De agenten van de ster ontkenden de geruchten.

6 Rose blijft uitgaan met haar vriend George Byrne

Rose is sinds 2017 aan het daten met visuele verhalenverteller George Byrne, en hun liefdesrelatie wordt steeds sterker. Het stel woont samen in de East Side van Los Angeles, Californië. Bovendien blijft McIver George's professionele kunstwerken en creatieve tentoonstellingen en ontwerpen retweeten en delen. De starlet heeft ook een geweldige relatie met de familie van haar vriend.

5 Ze bracht het jaar door met het verdedigen van sociale rechtvaardigheid en gelijke rechten

Naast het vieren van Donald Trump's nederlaag bij de verkiezingen van 2020 en de overwinning van BidenHarris, juichte Rose in een Instagram-bericht de vervolging van Derek Chauvin toe en benadrukte de noodzaak van verantwoording. Bovendien is McIver een strijder voor sociale rechtvaardigheid en gelijke rechten, waaronder vrouwenrechten en LGBT-rechten. Ze voert ook campagne voor de rechten van gekleurde mensen.

4 McIver Lees meer dan 9 boeken in 2021

Het lijdt geen twijfel dat Rose McIver van lezen houdt en een intellectueel persoon is. In 2021 las de beroemde actrice meer dan negen boeken over verschillende onderwerpen. Sommige van de boeken zijn onder meer "We Just Weren't Animal People" van Toby B. Hemingway, "Educated" van Tara Westover en "A Gentleman in Moscow" van Amor Towles. Bovendien heeft de actrice een passie voor romans. Meer dan de helft van de boeken die ze dit jaar las, zijn romans, zoals 'The Friend' van Sigrid Nunez, 'Sula' van Toni Morrison en 'Such A Fun Age' van Kiley Reid.

3 De ster heeft een speciale liefde voor bloemen en tuinieren

Sinds het begin van de Covid-19-pandemie en tot op de dag van vandaag, deinsde Rose McIver er niet voor terug om haar genegenheid voor bloemen, met name rozen, te tonen. Ze deelt voortdurend op haar Instagram-verhalen kleurrijke en aantrekkelijke foto's van bloemen en rozen die ze in haar tuin plant en in haar huis in LA laat zien. Rose houdt ook van tuinieren en kweekt een verscheidenheid aan peulvruchten en groenten in haar achtertuin.

2 Rose verscheen in 'Antisocial Distance' in april 2021

Rose McIver nam deel aan een aflevering van de tv-serie Antisocial Distance, gemaakt en geregisseerd door Avital Ash. De serie bestaat uit het virtueel filmen van afleveringen via smartphones en videochatten op de Zoom-app. McIver bood de aflevering aan zonder er iets voor terug te vragen, net zoals andere sterren in de show deden. De show besprak de pandemie niet en concentreerde zich in plaats daarvan op de effecten van isolatie op het verkennen van je ware zelf.

1 Ze speelde ook in de podcast 'Ongewenst' in maart 2021

Lamorne Morris, een mede-ster van Rose from Woke, produceerde een actie-komedie-genre-podcast met de naam "Ongewenst." Je kunt de afleveringen streamen op Spotify en op Apple Podcasts. Rose verscheen in vijf opeenvolgende afleveringen genummerd 4, 5, 6, 7 en 8. Ze nam de rol aan van een stoere vrouw genaamd Kate die ontvoerd en vastgebonden in de slaapkamer wordt gevonden van een meisje genaamd Shelly.

Aanbevolen: