10 Beste Maagd-deelnemers aan de vrijgezel

Inhoudsopgave:

10 Beste Maagd-deelnemers aan de vrijgezel
10 Beste Maagd-deelnemers aan de vrijgezel
Anonim

Er is zoveel in het leven dat je kunt kiezen op basis van je sterrenbeeld. U kunt de partner kiezen die het beste bij u past, en wegblijven van degenen die dat niet zullen doen. U kunt uw perfecte appartement ontwerpen met uw sterrenbeeld en zelfs beslissen welk hondenras het beste bij uw sterrenbeeld past. De sterrenbeelden van mensen vertellen vaak veel over iemands kenmerken en eigenschappen.

De heren van de beroemde realityshow The Bachelor zouden er slim aan doen om naar horoscooptekens te kijken om hen te helpen hun ideale partner te bepalen. Voor toekomstige vrijgezellen die toevallig Stier, Kreeft, Schorpioen of Steenbok zijn, passen Maagden het beste bij hen. Dit zijn onze favoriete Maagd-deelnemers van The Bachelor.

10 Victoria Paul

Afbeelding
Afbeelding

Victoria Paul speelde de hoofdrol in het Bachelor-seizoen van Peter Weber. Toen de camera's niet draaiden, verdiende ze de kost als verpleegster, waarbij ze haar hardwerkende, praktische Maagd-aard kanaliseren. Maagden hebben de neiging om ongelooflijk gedisciplineerd te zijn en kunnen door bijna alles volharden, en Paul heeft precies dat gedaan. Ze had een moeilijke jeugd en woonde zelfs een tijd met haar gezin in een daklozenopvang. Ondanks de ontberingen van het leven, werd ze een medische professional, een reality-tv-ster en nam ze deel aan de Ms. America-verkiezing.

9 Avonlea Elkins

Afbeelding
Afbeelding

Avonlea Elkins speelde in seizoen 24 van The Bachelor. Ze hield het niet lang vol en werd meteen uitgeschakeld, maar haar korte periode betekent niet dat ze niet een van onze favoriete Maagd-deelnemers is geworden. Elkins was speciaal en ze had een unieke, nuchtere baan. Avonlea werkte als veeboer en benadrukte die hardwerkende houding waar Maagden bekend om staan. We zouden willen dat ze wat verder was gekomen in de wedstrijd, zodat haar geweldige persoonlijkheid erdoorheen had kunnen schijnen.

8 Bibiana Julian (seizoen 22)

Afbeelding
Afbeelding

Bibiana speelde in het tweeëntwintigste seizoen van de franchise en daarna ook in Bachelor in Paradise. Ze toonde haar neiging om ongelooflijk oplettend te zijn in de Paradise-serie, terwijl ze deelnemers hielp die het moeilijk hadden.

Maagden hebben het moeilijk om zich open te stellen, vooral als het om romantische scenario's gaat. Onlangs onthulde Bibi dat ze een nieuwe relatie had en lichtvaardig handelde. Dit onvermogen om je volledig open te stellen voor liefde is vrij gebruikelijk in de wereld van Maagden.

7 Ashley Iaconetti

Afbeelding
Afbeelding

Maagden zijn kritische, overdenkende perfectionisten en houden de prijs graag in de gaten. Dit wetende, is verliezen niet iets waar ze heel licht over gaan. Ashley Iaconetti verloor van Whitney in seizoen 19 van The Bachelor, maar dat weerhield haar er niet van om het steeds opnieuw en opnieuw te proberen in spin-offseries'. Na haar stint op The Bachelor, verscheen ze op Bachelor in Paradise en The Bachelor Winter Games.

6 Danielle M altby

Afbeelding
Afbeelding

Danielle M altby verscheen in het eenentwintigste seizoen van The Bachelor, waar ze de dromerige Nick Viall probeerde te pakken te krijgen. Ze heeft de laatste rozenceremonie niet gehaald, uiteindelijk ging Nick met Vanessa Grimaldi mee, maar ze bleef daar tot de zevende week. Danielle slaagde erin om zo lang in het spel te blijven door haar vastberadenheid te gebruiken. Maagden zijn harde werkers en ze zijn vaak perfectionisten met een einddoel voor ogen. Danielle heeft deze eigenschappen waarschijnlijk toegepast op het spel, in de hoop als beste uit de bus te komen.

5 Lauren B

Afbeelding
Afbeelding

Seizoen 22 van The Bachelor zat vol met drama, het gevoel en zoveel plotwendingen. Dus veel van de deelnemers waren veel te extra. Arie deed uiteindelijk een aanzoek aan Becca, maar DAN bedacht hij zich. Becca werd plotseling terzijde geschoven en Arie maakte duidelijk dat Lauren B. de ware voor hem was.

Lauren B. is een andere Maagd die we niet anders kunnen dan aanbidden. Aanvankelijk kreeg ze niet de man van haar dromen, maar Lauren was loyaal, net als deze Steenbok-deelnemers, en geduldig. Toen Arie weer in haar armen kwam rennen, accepteerde ze hem, trouwde met hem en nu is het stel trotse ouders van een kleine schat. Maagden staan bekend om hun geduldige manieren.

4 Elly Miles

Afbeelding
Afbeelding

Elly Miles speelde in 2019 in de Australische versie van The Bachelor. Ze werd uiteindelijk een favoriet bij de fans, dankzij haar heldere en opgewekte Maagd-karakter. Elle bleek loyaal en gepassioneerd te zijn en gaf in interviews toe dat, hoewel ze zeker niet verliefd was op Matt, hoe praktisch van haar ook, ze zeker voor hem viel. Matt ging met Chelsea mee in de showfinale, maar Elly was zeker onze keuze en blijft een van onze favoriete Maagden die ooit in een vrijgezellenserie zal verschijnen.

3 Emily Maynard

Afbeelding
Afbeelding

Sweet Virgo Emily speelde in seizoen 15 van The Bachelor en verloofde zich met Brad Womack. Ze werd later gegoten in The Bachelorette en koos voor Jef Holm. Ook die relatie liep niet op rolletjes. De derde keer was een charme voor Emily toen ze in 2014 eindelijk met Tyler Johnson trouwde. Het echtpaar voegde drie zonen toe aan hun kroost; Em heeft een dochter uit een eerdere relatie. Wat we altijd hebben bewonderd aan Emily is haar vriendelijke karakter, natuurlijke aanleg en verlangen om haar dierbaren te helpen, wat er ook gebeurt.

2 Rachel Lindsay

Afbeelding
Afbeelding

Rachel Lindsay is uniek omdat ze eerst een alleenstaande dame was die probeerde het hart van de dromerige vrijgezel te winnen in seizoen 21 van de serie, maar toen had ze een tweede kans op liefde als de meid op de hete stoel tijdens seizoen 13 van The Bachelorette. Rachel liet haar Maagd doorschijnen terwijl ze oprechte zorg en compassie toonde voor de jongens. Hoewel ze altijd medelevend bleef met de jongens, beschermde ze willekeurig haar eigen hart, wat een andere eigenschap van de Maagd is.

1 Brittney Farrar

Afbeelding
Afbeelding

Deze Maagd probeerde vrijgezel Chris Soules op te sluiten, maar ging na week drie naar huis. Net als sommige andere Maagd-deelnemers is Brittney een hardwerkende verpleegster en gespecialiseerd in reisverpleging. Ze leek een dame met een plan, die er geen geheim van maakte dat ze binnen vijf jaar na het verschijnen in The Bachelor wilde trouwen, een carrière en een kind wilde hebben. Britney houdt heel veel van familie, heel Maagd van haar, en heeft al eerder gezegd dat ze niet zonder haar moeder kan leven. Awww.

Aanbevolen: