Hope Solo Zei Haar 'Dancing With The Stars' Partner 'Manhandled' Her

Inhoudsopgave:

Hope Solo Zei Haar 'Dancing With The Stars' Partner 'Manhandled' Her
Hope Solo Zei Haar 'Dancing With The Stars' Partner 'Manhandled' Her
Anonim

Wedstrijdshows maken een groot deel uit van reality-tv en ze weten al jaren een groot publiek te trekken. Of mensen nu strijden om een platencontract op The Voice of ze strijden om de liefde op The Bachelor, deze shows kunnen enorme kijkcijfers halen.

Dancing with the Stars is een populaire show met celebs die van teen tot teen gaan op de dansvloer. Voor het grootste deel krijgen we de lol ervan te zien, maar achter de schermen hebben sommige van deze partners serieuze problemen met elkaar gehad. Een stel nam een aantal zeer openbare stoten naar elkaar.

Laten we de show eens van dichterbij bekijken en zien welk stel een vreselijke tijd had om met elkaar samen te werken.

'Dancing With The Stars' is een nietje op de televisie

Als een van de meest populaire shows in de geschiedenis, is Dancing with the Stars sinds het debuut in 2005 een steunpilaar op het kleine scherm. beroemdheden hebben een groot voordeel en deze serie heeft geweldig werk geleverd door relevante mensen binnen te halen.

Dansen met de sterren, momenteel in zijn 30e seizoen, blijft elk seizoen de hitte. We hebben enkele van de grootste namen in entertainment de dansvloer zien betreden tijdens de show, waarbij enkele van deze beroemdheden de wereld schokken met wat ze kunnen doen tijdens hun tijd op de show.

Voor het grootste deel lijkt het erop dat veel van de combinaties die in de show zijn gemaakt behoorlijk solide zijn. Deze paren hebben meestal een geweldige tijd om met elkaar samen te werken, ook al is er veel druk en niet veel tijd om magie te laten gebeuren. Er zijn echter enkele paren geweest die behoorlijk rampzalig zijn gebleken.

Sommige stellen kunnen niet met elkaar overweg

7975091E-4B4D-46F4-B19E-FE6C67E3857B
7975091E-4B4D-46F4-B19E-FE6C67E3857B

Het productieteam van Dancing with the Stars zal voor het grootste deel de positieve momenten vastleggen die tijdens de repetities plaatsvinden, maar sommige momenten zijn door de kieren geglipt en hebben hun weg gevonden naar televisietoestellen. Echter, vaker wel dan niet, blijven de problemen die zich achter de schermen voordoen verborgen, en na verloop van tijd zijn sommige koppels van Dancing with the Stars in een vete terecht gekomen.

Kim Kardashian, bijvoorbeeld, had een paar keuzewoorden over haar medepartner, en ze deelde het vuil met haar vrienden, Milo Manaheim.

Milio onthulde het advies van Kim door te zeggen: "Dus, ze houdt niet zo van dansen als ik, en ik dacht: 'Ik sta op het punt om Dancing With the Stars te doen, vertel me, hoe was je ervaring?' En ze zei: 'Milo, het is het ergste! Alsof je gewond raakt, voel je je een idioot.'"

Een paar andere combinaties die niet zo goed uitpakten, zijn Cheryl Burke en Ian Ziering, Kate Gosselin en Tony Dovolani, en David Hasselhoff en Kim Johnson.

Er zijn in de loop van de tijd veel verhalen over slechte ervaringen naar voren gekomen en de vete van een stel werd erg openbaar na hun tijd in de show.

Hoop dat Solo en Maksim Chmerkovskiy ruzie hadden

927C19EB-D13A-4357-AD7E-46EC4171614D
927C19EB-D13A-4357-AD7E-46EC4171614D

Een van de meest rampzalige combinaties in de geschiedenis van de show is niemand minder dan Hope Solo en Maksim Chmerkovskiy. Terwijl ze erin slaagden om op de vierde plaats te komen, eindigde het paar met wat onsmakelijke woorden voor elkaar.

"Ze is gewoon een s persoon. Mensen kunnen slecht of goed zijn of wat dan ook. Je kunt een s leven hebben als je opgroeit. Je kunt een moeilijke opvoeding hebben. Je kunt een geschiedenis hebben Je kunt alles hebben. Maar als je gewoon een slecht persoon bent, weet je wat ik bedoel? Daar is geen excuus voor, "zei Maksim.

Solo heeft eerder een zware beschuldiging geuit tegen haar voormalige partner.

"Hij heeft me vanaf het begin tijdens de repetities mishandeld, me geduwd, op mijn buik geslagen, mijn armen ruw gebogen. Maks was ruw en gemeen tegen me, gooide me en duwde me rond. Ik kon de geschokte blikken op de gezichten van de andere dansers… Hij wilde mijn hoofd in een specifieke positie. Om dat te bereiken, sloeg hij me in het gezicht. Hard."

Het is duidelijk dat de mensen die achter de schermen werkten, deze combinatie verkeerd hadden, ondanks het succes dat ze hadden op de show. Persoonlijkheden botsen, zoveel is waar, maar er is hier sprake van oprechte haat.

Dankzij hun rampzalige tijd om met elkaar samen te werken, zijn Maksim en Hope gemakkelijk een van de meest opvallende ruziënde paren die voortkomen uit Dancing with the Stars.

Aanbevolen: