Julia Louis-Dreyfus beschreef haar tijd op 'SNL' als 'brutaal', hier is waarom

Inhoudsopgave:

Julia Louis-Dreyfus beschreef haar tijd op 'SNL' als 'brutaal', hier is waarom
Julia Louis-Dreyfus beschreef haar tijd op 'SNL' als 'brutaal', hier is waarom
Anonim

De jaren negentig waren erg aardig voor Julia Louis-Dreyfus, die een begrip werd dankzij haar tijd als Elaine op Seinfeld. De actrice verdiende geld met de show, en hoewel ze een grote film miste vanwege het schema van de show, was ze nog steeds in staat om een enorme ster in Hollywood te worden.

Lang voordat ze op Seinfeld was, probeerde de actrice op Saturday Night Live naam te maken. Helaas verliep haar tijd op de show niet volgens plan, en om het nog erger te maken, op de set zijn was brutaal voor de artiest.

Laten we eens luisteren naar wat ze moest zien over haar tijd op SNL.

Hoe was 'SNL' voor Julia Louis-Dreyfus?

In de geschiedenis van de televisie zijn er niet veel artiesten die hetzelfde soort succes hebben gehad als Julia Louis-Dreyfus. Seinfeld was haar grote doorbraak, maar in plaats van zich alleen door die show te laten definiëren, heeft ze veel meer bereikt dan de meeste andere artiesten uit haar tijd.

Seinfeld veranderde haar carrière in een flits en ze had echt plezier tijdens het filmen van de show.

"(De cast) kreeg er een enorme kick van. Jerry lacht de hele tijd. Ik bedoel, hij kan helemaal niet acteren en dus heeft hij een grote glimlach op zijn gezicht als iemand iets zegt. En Als ik naar hem keek en zag dat hij dat deed, zou ik in tranen uitbarsten. Hoe dan ook, het duurde lang om die dingen te fotograferen omdat ik alle opnames verpestte. En dat was dus mijn favoriete ding, "onthulde Dreyfus.

Buiten Seinfeld speelde de actrice ook in Veep, wat op zichzelf al een enorm succes was. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg is, begon ze onlangs haar tijd in het Marvel Cinematic Universe, wat betekent dat ze geruime tijd werk zal neerleggen in grote projecten.

Het moest natuurlijk allemaal ergens beginnen, en jaren voordat ze een van de meest herkenbare gezichten ter wereld werd, sneed Julia Louis-Dreyfus haar tanden in een kleine show genaamd Saturday Night Live.

Julia Louis-Dreyfus had een stint op 'SNL'

Veel mensen zijn redelijk bekend met het meeste werk van Julia Louis-Dreyfus op het kleine scherm, maar dit komt meestal voort uit haar tijd op Seinfeld en op Veep. Voordat ze echter doorbrak in de branche, heeft ze een paar jaar gediend bij Saturday Night Live, wat heeft bijgedragen aan de manier waarop ze de branche benaderde.

Volgens Best Life, "In 1982 trad Louis-Dreyfus toe tot de cast van Saturday Night Live voor seizoen 8. Andere castleden uit die tijd waren Eddie Murphy, Joe Piscopo en de toekomstige echtgenoot van Louis-Dreyfus, Brad Hall. Haar eerste aflevering werd gepresenteerd door voormalig castlid Chevy Chase, en de muzikale gast was niemand minder dan Queen."

Over een debuut gesproken!

Ondanks dat ze ongeveer 3 jaar in de show was, was Saturday Night Live niet de drijvende kracht achter het succes van de actrice in de entertainmentindustrie. SNL zou niet zijn wat Julia Louis-Dreyfus in een ster veranderde, en om het nog erger te maken, haar ervaring met de show was er een die niet al te positief was.

Julia Louis-Dreyfus had een slechte ervaring met 'SNL'

Helaas was achter de schermen van Saturday Night Live in de jaren tachtig een andere plek, en de actrice had een spoedcursus seksisme op de set.

Toen ze vertelde over haar tijd in de show, zei de actrice: "Er waren veel mensen in de show die ongelooflijk grappig waren. Maar ik was ongelooflijk naïef en ik begreep niet echt hoe de dynamiek van de plek werkte. Het was erg seksistisch, erg seksistisch. Mensen gebruikten in die tijd gekke drugs. Ik was me niet bewust. Ik dacht gewoon: 'Oh wauw. Hij heeft veel energie.'’"

Ondanks dat het niet goed ging met SNL, hielp haar tijd in de show de actrice om te beslissen hoe ze haar tijd in entertainment wilde doorbrengen.

"Ik heb geleerd dat ik deze showbusiness-troep niet meer zou doen tenzij het leuk was. Ik hoef niet door dit soort smerig glas te lopen en te kruipen als het uiteindelijk niet bevredigend zal zijn, en zo ben ik vanaf dat moment een beetje vooruit gegaan. Ik heb de funmeter min of meer toegepast op elke baan die ik sindsdien heb gehad en dat is erg nuttig geweest ", onthulde ze.

Deze aanpak wierp vruchten af, want ze werd een legende van het kleine scherm.

Julia Louis-Dreyfus heeft een geweldige carrière gehad en haar tijd op SNL heeft haar laten zien wat ze niet moet doen op de set.

Aanbevolen: