Alle beroemdheden die Shailene Woodley en Aaron Rodgers voor elkaar dateerden

Inhoudsopgave:

Alle beroemdheden die Shailene Woodley en Aaron Rodgers voor elkaar dateerden
Alle beroemdheden die Shailene Woodley en Aaron Rodgers voor elkaar dateerden
Anonim

Hollywood-ster Shailene Woodley en NFL quarterback Aaron Rodgers begonnen te daten in de zomer van 2020 en sindsdien is alles vrij snel gegaan voor hen. In december 2020 verloofden de twee sterren zich - iets wat Aaron Rodgers onthulde tijdens zijn dankwoord voor de NFL MVP award. Shailene Woodley bevestigde de verloving in februari tijdens een optreden op The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Vandaag bekijken we met welke beroemde mensen de twee sterren vóór elkaar uitgingen. Gezien het feit dat zowel Shailene als Aaron al een tijdje in de entertainmentindustrie zitten, is het zeker geen verrassing dat ze door de jaren heen een paar beroemde mensen hebben gedateerd. Van EzraMiller en TheoJames tot OliviaMunn en JessicaSzohr - behouden door te scrollen om te zien welke sterren betrokken waren bij Shailene Woodley of Aaron Rodgers!

10 Voor Aaron had Shailene een relatie met rugbyspeler Ben Volavola

Voordat ze ging daten en zich verloofde met Aaron Rodgers, had de getalenteerde actrice eigenlijk een relatie met een andere atleet - rugbyspeler Ben Volavola. De twee sterren waren meer dan twee jaar samen, van augustus 2017 tot april 2020. Op smeekbeden van de coronaviruspandemie besloten de twee hun eigen weg te gaan, en Shailene ging duidelijk vrij snel verder, want in slechts een paar maanden tijd was ze in een nieuwe relatie.

9 En voor Shailene, ging Aaron uit met autoracer Danica Patrick

Voordat hij een relatie begon met actrice Shailene Woodley, had de Amerikaanse voetbalster een relatie met autoracer, Danica Patrick. De twee atleten hadden een relatie van januari 2018 tot juni 2020 toen ze besloten uit elkaar te gaan. Op dit moment is Shailene Woodley ongeveer twee maanden vrijgezel en zij en Aaron Rodgers begonnen het duidelijk vrij snel.

8 Shailene was in 2016 gekoppeld aan acteur Ezra Miller

In februari 2016 werd Shailene Woodley in verband gebracht met mede-Hollywood-ster Ezra Miller toen de twee een paar keer met elkaar werden gespot.

Hun korte relatie (als die er was) duurde echter niet al te lang en in het voorjaar van 2016 werden ze niet meer samen gespot.

7 en Aaron was in 2017 gekoppeld aan model Kelly Rohrbach

In 2017 had de American football-speler een geruchtenrelatie met model Kelly Rohrbach. Hun kortstondige relatie duurde naar verluidt van april tot augustus 2017 en in die periode werden ze een paar keer gespot. Het lijkt er echter op dat ze vrij snel beseften dat het niet de bedoeling was.

6 In 2014 begon Shailene te daten met muzikant Nahko Bear

Terwijl Shailene's relatie met acteur Ezra Miller meer een affaire lijkt te zijn geweest, ging de actrice voor hen een paar jaar uit met muzikant Nahko Bear. Shailene Woodley en Nahko Bear werden voor het eerst met elkaar in verband gebracht in november 2014, waarna ze meer dan een jaar met elkaar uitgingen, maar hun exacte maand van het uiteenvallen is niet bekend.

5 Datzelfde jaar begon Aaron te daten met actrice Olivia Munn

In mei 2014 werd Aaron Rodgers voor het eerst gelinkt aan Hollywood-ster Olivia Munn. De twee sterren hadden bijna twee jaar een relatie en hadden zeker een behoorlijk serieuze relatie. Echter, in april 2017 - na twee jaar en 11 maanden - besloten Aaron en Olivia hun eigen weg te gaan.

4 In 2014 was Shailene ook gekoppeld aan haar co-ster Theo James

Shailene Woodley en Theo James ontmoetten elkaar op de set van het eerste deel van de sci-fi-trilogie The Divergent Series in 2014.

Omdat de twee liefdesbelangen speelden in het verhaal, was iedereen snel tot de conclusie dat er ook in het echte leven iets aan de hand was tussen de twee. Geen van de twee heeft echter ooit een relatie bevestigd. Vóór 2014 was Shailene niet gekoppeld aan beroemdheden.

3 In 2011 werd de American Football-speler gelinkt aan actrice Jessica Szohr

Aaron Rodgers en Gossip Girl-ster Jessica Szohr werden tien jaar geleden voor het eerst met elkaar in verband gebracht - in 2011. Daarna gingen de twee af en toe uit tot april 2014, toen ze voor de laatste keer uit elkaar gingen. Het lijkt er echter op dat de twee goede vrienden zijn gebleven toen ze in 2017 samen de verjaardag van Aaron Rodgers vierden.

2 In 2010 had Aaron een date met countrymuzikant Hillary Scott

De Amerikaanse voetballer had aan het begin van het afgelopen decennium een relatie met countryster Hillary Scott. De twee sterren waren van april tot juni 2010 aan elkaar gekoppeld, waarna ze besloten te hebben uit elkaar te gaan. Hillary Scott is absoluut een van de vroegst bekende celebrity-partners van Aaron Rodgers.

1 Ten slotte was de American Football-speler in 2010 ook gekoppeld aan televisiepersoonlijkheid Erin Andrews

De lijst wordt afgerond met de vroegst bekende liefdesinteresse van beroemdheden van Aaron Rodgers - sportverslaggever, televisiepersoonlijkheid en actrice Erin Andrews. De twee sterren waren in 2010 kort aan elkaar gekoppeld, maar niet voor een heel lange tijd. Daarna begon de American football-speler met muzikant Hillary Scott te daten.

Aanbevolen: