Madonna beta alt zoveel om haar handen kreukvrij te houden

Inhoudsopgave:

Madonna beta alt zoveel om haar handen kreukvrij te houden
Madonna beta alt zoveel om haar handen kreukvrij te houden
Anonim

Madonna maakt de laatste tijd meer nieuws over haar veranderende uiterlijk dan over haar muziek, waarbij veel fans zich afvragen of de Queen of Pop misschien verslaafd is aan plastische chirurgie. Het v alt niet te ontkennen dat de 63-jarige er altijd zo jeugdig uitzag tijdens haar recente uitstapjes, met weinig tot geen rimpels op haar gezicht. Ze zet mensen die 30 jaar jonger zijn dan zij letterlijk te schande.

Maar het is niet alleen Madonna's gezicht dat de afgelopen jaren merkbaar is veranderd, het zijn ook haar handen, waarvan ze denkt dat ze vulmiddel injecteert om de tekenen van veroudering te verminderen en eventuele rimpels te minimaliseren. Omdat bekend is dat de filler om de paar maanden oplost, moet Madonna een of twee keer per jaar naar haar dokterspraktijk terugkeren om haar gladde paar wanten te krijgen.

Met een verbazingwekkende nettowaarde van $ 850 miljoen, zal Madonna natuurlijk alleen behandelingen krijgen van de beste cosmetische chirurgen ter wereld. En hoewel dit misschien als een verrassing komt, is de procedure voor haar handen eigenlijk niet zo duur als je zou denken. Hier is het dieptepunt …

Hoeveel beta alt Madonna voor jonger ogende handen?

Madonna is (naar verluidt) geen onbekende in plastische chirurgie. Ze is niet erg open geweest over het werk dat ze heeft gedaan, maar gezien haar jeugdige uiterlijk en haar leeftijd, is het redelijk om te zeggen dat er zeker enige hulp is geweest van een chirurg.

YouTube-persoonlijkheid Lorry Hill speculeerde zelfs of Madonna een kontlift heeft ondergaan na een reeks voor- en na-foto's van Madge tussen 2010 en 2021 te hebben vergeleken.

Voor haar handen gaat het gerucht echter dat de Get Together-zangeres wordt behandeld door middel van mesotherapiesessies voor herdermalisatie, die naar verluidt ongeveer $ 340 kosten.

Tijdens de procedure worden micro-injecties van aminozuren, hyaluronzuur en vitamines gemaakt in specifieke gebieden op de handen om de productie van huidvullend collageen te stimuleren.

Het duurt meestal ongeveer 24 uur om het volledige effect van de injecties op te merken en laat de klant over het algemeen tevreden achter.

Volgens bronnen via The Mirror is Madonna al geruime tijd bewust bezig met haar handen. Als haar gezicht er altijd zo jeugdig uitziet, zouden haar handen dat ook moeten doen - althans dat denkt ze, legde de insider uit.

“Madonna is zich altijd bewust geweest van haar handen, die altijd het enige stukje van haar zijn geweest dat haar ware leeftijd verraadt.

“Mesotherapie is niet te pijnlijk, maar ook niet voor angsthazen.

De bron vervolgde en zei: "Ze moet daarna 36 uur handschoenen dragen omdat haar handen omhoog komen in lelijke 'luchtbellen' terwijl de aminozuren en hyaluronzuur hun ergste doen. Binnen drie sessies zagen haar handen er echter veel beter uit. Ze is enthousiast over de resultaten."

“Ze gaat nu voor het eerst in jaren naar buiten zonder handschoenen of wanten.”

Wanneer Madonna het VK bezoekt (of in een van haar vele eigendommen in de stad verblijft), is ze een frequente bezoeker van een cosmetische kliniek in het centrum van Londen.

Gaat Madonna te ver met een operatie?

Madonna's recente foto's op Instagram hebben geleid tot een interessant debat op sociale media, waarbij fans zich afvragen of het muziekpictogram te ver is gegaan met haar onherkenbare nieuwe look.

Zeker, het gezicht is glad, maar volgens experts op het gebied van cosmetische chirurgie beweren ze dat Madonna waarschijnlijk meer heeft gehad dan alleen fillers in haar gezicht.

Cosmetische esthetiek-expert Mark Taylor vertelde Glow Day: Nou, ik zou een gok wagen op filler in wangen (VEEL), kin, kaaklijn, nasolabiaal en lippen, mogelijk Botox in de kaak en/of mondvet oplossen/verwijderen. Ze heeft mogelijk een wenkbrauwlift gehad met toxine, maar het is onwaarschijnlijk vanwege hoe hoog het is, dus ik denk dat PDO-threads (de fox eye-trend) zijn. Haar gezicht is binnen een centimeter van zijn leven vergiftigd!”

Closer Magazine-columnist en Glowday Cosmetic Practitioner deelde wat hij geloofde dat Madonna met haar gezicht had gedaan, in navolging van soortgelijke woorden toen hij zei: Er is mogelijk een vulmiddel in haar wanggebied geïnjecteerd om haar die concaviteit en de vergroting te geven die we zie.

“Haar gezicht heeft een meer jeugdige 'ondersteboven driehoek'-vorm gekregen, het tegenovergestelde van de typische driehoekige vorm die we gewoonlijk beginnen te zien als we in de veertig zijn. De puntige kin en hoge jukbeenderen suggereren dat er wat vulmiddel in haar kin zit om die te verkleinen en dat hogere jukbeen eruit te laten zien, dat dan taps toeloopt naar het onderste deel van haar gezicht.

"Ze heeft mogelijk ook vulmiddel in haar lippen gehad om haar gelaatstrekken in evenwicht te brengen."

Aanbevolen: