Dit is waarom Tom Feltons recente TikToks kritiek krijgen

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Tom Feltons recente TikToks kritiek krijgen
Dit is waarom Tom Feltons recente TikToks kritiek krijgen
Anonim

Eeuwen nadat de 'Harry Potter'-franchise was afgerond, zijn de meeste sterren van de film verder gegaan met hun leven en carrière. Daniel Radcliffe vindt het bijvoorbeeld niet leuk om tot op de dag van vandaag bekend te staan als Harry Potter.

Maar in een interessante wending heeft een van de meest geliefde schurken van de films besloten om vast te houden aan zijn HP-erfenis en zich ermee te wenden tot TikTok. Fans wezen erop dat Tom Felton het leuk lijkt te vinden om veel Harry Potter-content op zijn TikTok te plaatsen.

De acteur heeft nog steeds veel bekendheid nadat hij jaren geleden Draco Malfidus speelde, maar dat is niet de reden waarom fans een toename van hatelijke opmerkingen op zijn TikTok zagen. Hoewel sommige mensen het personage met de acteur verwarren, was er iets anders aan de hand toen TikTokers achter Tom Felton aan kwam.

Een wreed gerucht heeft Tom's TikTok gemarkeerd

Mensen begonnen Tom Felton's TikTok te overspoelen met hatelijke opmerkingen, en fans merkten het op. Een persoon die toegaf dat hij niet op de hoogte was, vroeg zich af waarom Felton zoveel kritiek kreeg, terwijl hij eigenlijk alleen maar gezonde tovenaarsinhoud post.

Het blijkt dat een gerucht, gecombineerd met een fout van Tom's kant, hem een onsmakelijke titel en een aantal nog minder hartige beschuldigingen opleverde.

Critici beschuldigden Tom Felton van het leuk vinden van minderjarige meisjes

Het eerste deel van het wrede gerucht kwam tot stand door een schijnbaar obsessieve fan die berichten verzon die van Tom leken te komen, beweerden fans. Ze suggereerden dat toen de vrouwelijke fan werd betrapt vanwege een slechte bewerking van de 'berichten van Tom', het duidelijk was dat Felton nooit een minderjarige om foto's van zichzelf had gevraagd.

Toch ging dat verhaal gepaard met de suggestie dat Tom Felton een 'ding' voor Emma Watson had toen ze jonger was. De verwarring onder de fans werd echter groter toen ze zich realiseerden dat Tom slechts twee jaar ouder is dan Emma.

Op geen enkel moment in hun werkrelatie zou een verliefdheid ongepast zijn geweest, zeggen fans, dus het heeft geen zin dat iemand alleen op basis daarvan achter Tom aan zou komen. Tegenwoordig zegt Tom ook dat hij en Emma "iets zijn", waardoor fans hun wenkbrauwen optrokken bij de inmiddels volwassen co-sterren.

Maar er is nog een stukje van de puzzel, en fans zijn er boos over.

Sommige critici suggereerden dat Tom Felton een transfoob is

Een ander probleem dat blijkbaar werd gebundeld met de beschuldigingen dat Tom interactie had met iemand die minderjarig was, was de suggestie dat Felton een transfoob is. Fans verduidelijkten dat Tom blijkbaar een tweet van JK Rowling leuk vond die opruiend was voor transgenders.

Hoewel fans zeggen dat het een eerlijke fout van Tom was en dat hij later de reden voor het klikken op Rowlings bericht niet leuk vond of in ieder geval uitlegde, denken ze dat die gebeurtenis de andere beschuldigingen tegen Felton in rekening heeft gebracht.

Waar het op neerkomt? Tom deed absoluut niets verkeerd, zeggen fans, en toch kwam zijn TikToks op PG-niveau onterecht onder vuur te liggen.

Aanbevolen: