Eternals': Marvel-fans geobsedeerd door Angelina Jolie's actiescènes in nieuwe trailer

Inhoudsopgave:

Eternals': Marvel-fans geobsedeerd door Angelina Jolie's actiescènes in nieuwe trailer
Eternals': Marvel-fans geobsedeerd door Angelina Jolie's actiescènes in nieuwe trailer
Anonim

Marvel-fans zijn geobsedeerd door Angelina Jolie's superheldenpersonage uit Eternals sinds de eerste trailer haar introduceerde. Thena is de leider van de Eternals of Earth en bezit superheldenkrachten zoals bovenmenselijke snelheid, kracht en regeneratie, samen met het vermogen om onder andere energie, telekinese en teleportatie te vernietigen.

In een nieuwe trailer voor de film geeft de met een Oscar bekroonde regisseur Chloé Zhao fans een glimp van Thena in actie, terwijl ze haar hemelse wapens gebruikt om de nieuwste tegenstander van de aarde te bestrijden.

Angelina Jolie's Thena bereidt zich voor op een kosmische oorlog

De nieuwe trailer ging over het leven op aarde nadat de blip van Thanos werd teruggedraaid door de Avengers. De heropleving van de wereldbevolking aan het einde van Avengers: Endgame heeft geleid tot de terugkeer van de Deviants, de kwaadaardige aartsvijand van de Eeuwigen, die ze moeten bevechten om de planeet te beschermen.

Als leider van de Eternals wordt gezien dat het personage van Angelina Jolie het heft in eigen handen neemt om een wezen te bestrijden door haar kosmische energie te materialiseren om een hemels schild en speer te vormen. De actiescène duurt maar enkele seconden, maar MCU fans zijn geobsedeerd door hoe passend Jolie is om Thena te spelen!

"thena materialiseren die speer en schild was een van de meest aangename dingen die ik ooit heb gezien.." schreef een fan op Twitter.

"Ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat Angelina Jolie als Thena…" voegde er nog een toe.

"het is altijd een genot om Angelina Jolie krachtige, magische/goddelijke wezens te zien portretteren," gutste een derde.

"Ik voelde The Eternals HELEMAAL niet, maar deze twee seconden van Angelina Jolie hebben me nu helemaal gehyped", deelde een fan.

"Ik zal nooit mijn mond houden over Angelina Jolie als Thena, ik bedoel, kijk naar HAAR …" lees een commentaar.

Fans hebben de casting van Jolie in de film vergeleken met 'het winnen van een jackpot' en kunnen niet wachten om haar op het grote scherm te zien.

Eternals is het Marvel-debuut van Angelina Jolie en de acteur trainde zelfs met zwaarden en oefende ballet om zich voor te bereiden op haar rol.

De film bevat ook Game of Thrones co-sterren Richard Madden en Kit Harington, Gemma Chan, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Ma Dong-seok, Barry Keoghan, Lisa McHugh, Lauren Ridloff en anderen. De release staat gepland voor 28 oktober 2021.

Aanbevolen: