Wat is er gebeurd met de zoon van Jennifer Lopez uit 'Maid In Manhattan'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de zoon van Jennifer Lopez uit 'Maid In Manhattan'?
Wat is er gebeurd met de zoon van Jennifer Lopez uit 'Maid In Manhattan'?
Anonim

Wat haar filmcarrière betreft, is Jennifer Lopez bekend geworden door haar romantische komedies. En hoewel haar film met Owen Wilson, Marry Me, onlangs voor wat opschudding zorgde, zouden de meesten Maid in Manhattan als een klassieker beschouwen. In de rom-com van 2002 speelt Lopez memorabel een alleenstaande moeder en hotelmeid Marissa Ventura die wordt aangezien als een socialite uit Manhattan. Dit leidt tot een romantische ontmoeting met Ralph Fiennes, die een senatorenkandidaat speelt die in het hotel verblijft.

Naast Lopez en Fiennes, bevat de film ook een met sterren bezaaide ondersteunende cast, waaronder Stanley Tucci en wijlen acteurs Natasha Richardson en Bob Hoskins. Ongetwijfeld was het echter de jonge acteur die de zoon van Lopez, Ty, speelde die de show echt stal. Misschien, buiten medeweten van sommigen, is die acteur nu helemaal volwassen en maakt hij zijn eigen stempel in Hollywood.

Wie was de zoon van Jennifer Lopez, Ty, in 'Maid In Manhattan'?

De acteur die Ty speelde in de beroemde rom-com is Tyler Posey. Hij komt uit Californië en begon toen net in Hollywood. En als nieuwkomer in Hollywood heeft Posey zeker geïnspireerd om met Lopez aan de slag te gaan om een goede arbeidsethos te ontwikkelen die hij gedurende zijn hele carrière heeft behouden.

"Ze heeft me zoveel geleerd over hoe ik een professional als acteur moet zijn, maar ik realiseerde me pas dat ze me dat leerde toen ik ouder was", onthulde de acteur. "Ik dacht: 'Waar heb ik deze moraal vandaan?' En ik dacht terug, en ik dacht: 'J. Lo was altijd op tijd, altijd daar.' De meest respectvolle persoon en professionele persoon met wie ik ooit heb gewerkt.”

En hoewel Posey niet meer met zijn moeder op het scherm aan de slag is gegaan, hebben de twee sterren sindsdien een soort reünie gehad. Tijdens de Teen Choice Awards 2014 kwamen Posey en Lopez kort samen op het podium. De acteur probeerde zelfs gekscherend auditie te doen om een van de back-updansers van Lopez te zijn.

Sinds de samenwerking met Jennifer Lopez heeft Tyler Posey andere tv- en filmrollen op zich genomen

Alle grappen terzijde, Posey heeft een behoorlijk goede carrière achter de rug sinds hij het scherm met Lopez deelde. Kort na Maid in Manhattan ging de acteur verder met een handvol andere films, waaronder het sportdrama Legendary met John Cena. Posey speelde in verschillende tv-shows, waaronder Doc, Without a Trace, Smallville, Brothers & Sisters, Lincoln Heights, Jane the Virgin en later Now Apocalypse.

Ondertussen hebben velen Posey opgemerkt nadat hij de hoofdrol kreeg in het bovennatuurlijke MTV-drama Teen Wolf. In de serie speelde de acteur Scott McCall, een lacrossespeler die superkrachten ontwikkelt nadat hij is gebeten door een onbekend wezen.

Posey speelde toen misschien al in verschillende films en shows, maar hij was nog een relatief onbekende. Dat gezegd hebbende, merkte de maker van de show, Jeff Davis, het optreden van de acteur in Lincoln Heights op. "Het was een soort charmante, romantische scène, en ik dacht: 'Oké, ik denk dat dit hem zou kunnen zijn'", herinnert Davis zich.

Tijdens de audities was echter niet iedereen er echt van overtuigd dat Posey de juiste man was, totdat Davis erop stond dat hij van dichtbij zou worden neergeschoten. Dat deed in wezen de truc. Het "werd een regel op de set" om Posey altijd in close-up te fotograferen. Dit was zeker een regel die fans ook gingen waarderen.

Tegelijkertijd heeft Posey naam gemaakt in de wereld van voice-acting. Om te beginnen werd hij de stem van Marvel-superheld Dante Pertuz, ook bekend als Inferno, in de Marvel Rising-serie. Posey volgde dit op met de YouTube Originals animatieserie Sherwood. Later sprak hij de rol van prins Alonso uit in de Disney-animatieserie Elena of Avalor.

Uiteindelijk vond de acteur zijn weg naar de streaminggigant Netflix toen hij het personage van Dom Toretto's (Vin Diesel) neef, Tony, uitsprak in Fast & Furious Spy Racers. En zelfs voor iemand die doorgewinterd is in animatieseries zoals hijzelf, viel dit project Posey enigszins "overrompeld" vanwege zijn toon.

"Ik denk dat er veel echt luchtige komedie is", legde de acteur uit. "Ik denk dat dat me overrompelde omdat het echt niet de bedoeling was, maar ik was raar met mijn karakter, dus het zorgde voor een erg grappige komedie." Posey sprak zijn bereidheid uit om Tony Toretto te spelen in de live-action films van de franchise.

In de afgelopen jaren heeft Tyler Posey zich gevestigd in de muziekscene

Naast het nastreven van film- en tv-rollen, heeft Posey een passie voor muziek. Kiezen tussen acteren en zingen is wat hem betreft niet nodig. Posey is vrij zeker van zijn vermogen om beide te doen. "Ik wil het Jared Leto-ding doen door zowel acteren als muziek op de voorgrond te plaatsen van wat ik doe," legde Posey uit.

Met zijn muziek wil Posey mensen helpen die worstelen met psychische problemen en drugsverslaving, iets waar hij zelf in het verleden mee worstelde. Dat was zijn inspiratie voor zijn debuut-EP, Drugs.

“Elke keer als ik dingen schrijf, probeer ik altijd heel transparant en eerlijk te zijn. Toen ik dit album aan het schrijven was, ging ik door nuchterheid en het overwinnen van verslaving, "legde Posey uit. "En dus is het super eerlijk." De acteur trad op in OnlyFans (wat enige controverse veroorzaakte).

Ondertussen is Posey ook ingesteld om te schitteren in ten minste drie aankomende films. Onder hen is de langverwachte Teen Wolf: The Movie, waarin de acteur zijn rol als Scott McCall opnieuw vertolkt. Hij wordt vergezeld door andere terugkerende castleden, waaronder Shelley Hennig en Holland Roden.

Aanbevolen: