Olivia Wilde brengt hulde aan Dolly Parton met haar Halloween-kostuum

Inhoudsopgave:

Olivia Wilde brengt hulde aan Dolly Parton met haar Halloween-kostuum
Olivia Wilde brengt hulde aan Dolly Parton met haar Halloween-kostuum
Anonim

Halloween is voorbij, wat betekent dat we kunnen zien wat beroemdheden aan het doen waren op de griezeligste nacht van het jaar. Wat Olivia Wilde betreft, het lijkt erop dat ze haar 9 tot 5 deed toen ze zich verkleedde als Dolly Parton.

De Booksmart-regisseur deelde foto's van haar die een van de outfits van de iconische zangeres aantrok, en niet alleen dat. Om een perfecte Dolly te kunnen zijn, moest Wilde zowel een grote blonde pruik als protheses dragen om Partons wulpse uiterlijk te creëren.

Olivia Wilde gaat als Dolly Parton voor Halloween

Het lijkt erop dat Wilde plezier had terwijl hij verkleed was als Parton, wat eigenlijk het punt is. Ze deelde foto's van haar in volledig kostuum voor haar verhalen en tagde Parton. "Ik hou van je", schreef Wilde bij de foto en voegde een emoji met een hartje toe.

Wilde plaatste ook een hilarische video waarin ze borstprothesen draagt en ronddanst, terwijl de protheses stuiteren terwijl ze beweegt.

Ze deelde eindelijk een video van haar op een Peloton-fiets terwijl ze langzaam trapt en een witte wijn drinkt.

"In mijn gedachten werkt ze zo", zei Wilde over Parton, voordat ze eraan toevoegde dat ze "kort daarna" van de fiets viel.

Fans reageren op negatieve opmerkingen over Wilde's kostuum

Hoewel Parton zelf het kostuum van Wilde niet lijkt te hebben erkend, kreeg het zeker gemengde reacties van fans en volgers.

Sommigen bespraken de look op Instagram-roddelpagina van beroemdheden @deux.discussions, waar Wilde nogal negatieve opmerkingen uitlokte sinds ze eerder dit jaar met Harry Styles begon te daten.

"Ik vond haar leuk in House MD en toen ze bij JS [Jason Sudeikis] was en het daar gewoon stopte. Idk waarom het lijkt alsof ze nu zo hard haar best doet om cool te zijn, ze was voorheen moeiteloos cool," een persoon zei.

"Ze doet zo haar best om cool te zijn, maar het werkt niet", schreef iemand anders.

"Als een enorme dolly-fan…dit is een belediging!!!! Lmao omg ik heb nooit geweten hoe vervelend ze was!" een andere gebruiker heeft gedeeld.

"Begrijp waarom dit nogal aanstootgevend is. Maak nooit grapjes over het lichaam van een vrouw. Vooral over tieten," was een andere opmerking.

Nadat velen hun negatieve opmerkingen over Wilde en haar kostuum hadden getypt, kwamen fans van de actrice te hulp.

"Hoe meer mensen Olivia haten, hoe meer ik haar leuk vind", zei een fan.

"lmaooo alle mensen zijn zo waanzinnig jaloers in de reacties [huilende emoji] om eroverheen te komen, " was een andere opmerking.

"Ik vind het geweldig dat ze mensen voor de gek houdt omdat ze met Harry willen daten, maar ze is in het echte leven. Het is pure jaloezie en afgunst ", zei een andere fan.

Aanbevolen: