Zijn de armen van Chris Hemsworth de reden dat hij werd gecast als Hulk Hogan?

Inhoudsopgave:

Zijn de armen van Chris Hemsworth de reden dat hij werd gecast als Hulk Hogan?
Zijn de armen van Chris Hemsworth de reden dat hij werd gecast als Hulk Hogan?
Anonim

De druk van een biopic lijkt iets intenser te zijn. Je brengt niet alleen een bepaald persoon visueel in beeld, maar je moet ook overeenkomstig handelen. Het acteergedeelte ervan is misschien de gemakkelijke weg, vooral wanneer je iemand als Hulk Hogan probeert te portretteren, die in werkelijkheid een meer dan levensgrote uitstraling heeft. Gelukkig kwam Chris Hemsworth, een fitnessfreak, op het bord en fans kunnen niet wachten om te zien hoe het eindproduct eruit zal zien.

Fans vragen zich af wat de casting is en hoe hij aan de rol is gekomen? Zou het te wijten kunnen zijn aan het feit dat zijn armen zo groot zijn als die van Hulk? We zullen erachter komen, samen met een blik op de voorbereiding voor de biopic en Hogan's gedachten over Hemsworth die zijn leven op het grote scherm portretteert.

Hemsworth houdt van trainen

Opgemerkt moet worden dat Chris Hemsworth niet alleen traint om in vorm te blijven voor rollen, hij houdt er zelfs van om te trainen. Hij heeft zelfs zijn eigen trainingsbedrijf Centr Fit, dat helpt om levens te veranderen door ma altijdplannen en trainingsprogramma's te maken.

Chris gaf toe dat hij naast Men's He alth niet alleen graag traint, maar dat zijn lichaam ook kapot gaat als hij dat niet doet.

“Ik voel me gewoon niet goed. Ik vind het een paar dagen leuk, dan begint alles pijn te doen. Ik krijg pijn en er is een ontsteking, mijn rug is stijf. Ik ben me er gewoon goed van bewust dat ik, om gezonder en gelukkiger te leven, in beweging moet blijven."

Als het gaat om zijn lange levensduur en enthousiasme om in vorm te blijven, zegt Chris dat het er een groot deel van uitmaakt om dingen op de normale manier fris te houden.

Ik spreek met veel mensen die zeggen: 'Oh, ik heb gewoon een hekel aan training'. Ik heb zoiets van: 'Wat doe je?' 'Oh, ik ren gewoon. Maar ik hou gewoon niet van hardlopen’. Ik heb zoiets van: 'Niet rennen dan!' Ik ren niet. Ik doe veel verschillende dingen. Je moet een ontdekkingsreiziger zijn in de wereld van fitness en lichaamsbeweging en constant op zoek zijn naar iets nieuws.”

Hoe graag hij ook sport, de acteur gaf zelf toe dat het repliceren van Hulk Hogans uiterlijk een hele opgave was.

Voorbereiden op de rol was moeilijker dan 'Thor'

Kijk eens naar Hulk Hogan in zijn beste tijd en het wordt al snel duidelijk dat het repliceren van zo'n look niet bepaald eenvoudig is. Hemsworth onthulde zelfs dat het voorbereiden van de biopic moeilijker was dan Thor.

“Deze film wordt een heel leuk project”, vertelde hij aan Total Film. “Zoals je je kunt voorstellen, zal de voorbereiding op de rol waanzinnig fysiek zijn. Ik zal meer maat moeten aantrekken dan ooit tevoren, zelfs meer dan ik voor Thor heb aangetrokken.”

Niet alleen dat, maar het was ook de taak om in de wereld van het worstelen te komen terwijl hij zijn stem volledig moest aanpassen aan die van Hulk.

“En dan is er het accent, maar ook de lichamelijkheid en de houding,” vervolgde hij. "Ik zal ook een diepe duik moeten maken in het konijnenhol van de worstelwereld, waar ik erg naar uitkijk."

Gezien de foto's die zijn opgedoken, kunnen we duidelijk zeggen dat Hemsworth het geweldig heeft gedaan, en zelfs de man zelf Hulk Hogan prees de acteur serieus.

Zelfs Hulk keurt het goed

Dat klopt, de Hulkster zelf stond versteld van Hemsworths uiterlijk en werd zelfs overrompeld door zijn lengte en totale grootte.

"We hebben elkaar aan de telefoon gehad toen hij besloot om de film te maken, en hij zei dat hij zoveel mogelijk bij me in de buurt wilde zijn om me te bestuderen en te zien wat me drijft. En ik dacht: ' Broeder, je zult verrast zijn.' [Lacht] Hij is veel groter dan ik dacht dat hij was, ongeveer 1,80 meter of 1,80 meter. Hij is in een gekke vorm. Ik blijf hem zeggen dat het enige probleem is dat hij er niet echt knap genoeg uitziet om speel mij in een film.''

Het lijkt erop dat Hemsworth de juiste keuze is, hoewel het moet worden opgemerkt dat hij niet specifiek voor de grootte van zijn armen is gegoten, hoewel het in werkelijkheid een geweldige toegevoegde bonus is.

Hier hopen we nog een geweldige worstelfilm te zien, vergelijkbaar met 'The Wrestler', die een dramatische transformatie zag van Mickey Rourke.

De rol heeft zijn carrière echt veranderd en hem weer op de kaart gezet. We zullen de resultaten moeten afwachten van Chris die de rol op zich neemt.

Aanbevolen: