Jessica Chastain afgewezen om dit MCU-personage te spelen

Inhoudsopgave:

Jessica Chastain afgewezen om dit MCU-personage te spelen
Jessica Chastain afgewezen om dit MCU-personage te spelen
Anonim

De MCU is tegenwoordig de grootste franchise ter wereld, en een ding dat de franchise uitzonderlijk goed heeft gedaan, is de juiste artiesten in de juiste rollen plaatsen. Het is ongelooflijk om te zien hoe ze hun castingkeuzes hebben gemaakt, en zolang ze dit blijven doen, zullen ze de komende jaren blijven bloeien.

Op een gegeven moment was de getalenteerde Jessica Chastain in voor een rol in de MCU, maar uiteindelijk wees ze het af. De actrice heeft in het verleden ongelooflijk werk verricht en heeft een aantal opmerkelijke aankomende projecten, maar we moeten ons afvragen hoe de MCU eruit zou zien met haar aan boord.

Laten we eens kijken welk MCU-personage ze doorspeelde.

Chastain heeft belangrijke rollen geland

Jessica Chastain It
Jessica Chastain It

Jessica Chastain zit al sinds de jaren 2000 in het spel en is een artiest die geen onbekende is in succesvolle projecten. Ze was misschien niet van de ene op de andere dag een sensatie, maar toen de bal echt aan het rollen was voor haar carrière, kon ze een aantal uitstekende credits verzamelen.

Op het grote scherm heeft Chastain haar meest opmerkelijke werk gedaan. Ze had al vroeg rollen in kleinere projecten voordat ze een rol kreeg in The Debt, wat een bescheiden hit was aan de kassa toen het werd uitgebracht. Dit zou plaats maken voor andere successen zoals The Tree of Life en The Help, waarvan de laatste meer dan $ 200 miljoen verdiende aan de kassa.

Lawless, Zero Dark Thirty en Interstellar volgden allemaal na The Help en plotseling was Chastain een belangrijke speler in Hollywood. Nee, ze had niet elke keer dat ze een film maakte een hit in haar handen, maar het is ongelooflijk om naar haar oeuvre te kijken en daar enorme projecten zoals The Martian, Molly's Game en It Chapter Two te zien.

Al deze credits bouwden Chastains naam op, en de aandacht die ze kreeg kreeg haar interesse van grote superheldenfranchises. Chastain kwam zelfs terecht in een grote franchise, hoewel niet degene die sommigen zouden vermoeden.

Ze heeft zelfs in een Marvel-film gezeten

Jessica Chastain XMen
Jessica Chastain XMen

De X-Men-franchise was een kolossaal succes in de jaren 2000, waardoor de rage van de superheldenfilm op gang kwam. Met het succes van zijn eerste film stond de franchise aan de top van de wereld en was hij klaar om zijn beroemdste mutanten tot leven te brengen zodat fans ze konden zien. Het had een aantal grote ups en downs, maar de impact ervan kan niet worden genegeerd. In 2019 verscheen Chastain als het personage, Vuk, in Dark Phoenix.

Het verhaal van Dark Phoenix is een van de beroemdste in de geschiedenis van stripboeken, en de film uit 2019 waarin Chastain verscheen, was de tweede keer dat de franchise probeerde het op het grote scherm te laten werken. Het is geen gemakkelijk verhaal om te vertellen, en in plaats van het de tweede keer goed te doen, kreeg Dark Phoenix een pak slaag van critici en faalde aan de kassa.

Het was een ongelukkige mislukking van de franchise, en nu het officieel tot een einde is gekomen, moeten de fans het gewoon nemen voor wat het is. De X-Men zullen op een gegeven moment deel uitmaken van de MCU, dus misschien kunnen Kevin Feige en de mensen bij Marvel dit verhaal te zijner tijd eindelijk recht doen.

Hoe geweldig het ook was om Chastain in de X-Men-franchise te zien, ze had de kans om een superheldenrol te krijgen in de MCU jaren daarvoor, maar dit is er nooit van gekomen.

Ze wees het spelen van de wesp af

Jessica Chastain Wasp
Jessica Chastain Wasp

Het gerucht ging dat Jessica Chastain op was voor de rol van de Wasp in Ant-Man voordat de film deel uitmaakte van de MCU. Dit zou enorm zijn geweest voor Chastain, die de kans zou hebben gekregen om in beide Ant-Man-films te spelen, evenals in Avengers: Endgame, de op één na meest winstgevende film aller tijden. Dit omvat niet eens de derde Ant-Man-film, die is bevestigd door Marvel.

Die eerste Ant-Man-film kwam in 2015 in de bioscoop, hetzelfde jaar waarin Chastain hits had als The Martian en Crimson Peak. Het toevoegen van een MCU-film aan die indrukwekkende line-up zou de kers op de taart zijn geweest voor de actrice, maar uiteindelijk gaf ze de rol door. Dit gaf Evangeline Lilly de kans om het personage te spelen, en sindsdien heeft ze geld verdiend.

Jessica Chastain is een geweldige actrice die als de Wasp in de MCU had kunnen uitblinken, dus misschien krijgt ze op een dag een andere prominente rol in de franchise.

Aanbevolen: