Waarom is Meghan Markle bekritiseerd tijdens haar bezoek aan New York?

Inhoudsopgave:

Waarom is Meghan Markle bekritiseerd tijdens haar bezoek aan New York?
Waarom is Meghan Markle bekritiseerd tijdens haar bezoek aan New York?
Anonim

In hun eerste publieke engagement sinds de geboorte van hun dochter Lillibet, Meghan Markle (The Duchess of Sussex) en haar man Prins Harry maakte een driedaagse reis naar New York City, waar ze een aantal spraakmakende publieke optredens maakten en een aantal belangrijke bezienswaardigheden bezochten, zoals het One World Trade Center en de 9/ 11 Memorial, en ook om meer persoonlijke bezoeken aan kinderscholen te brengen.

De goodwilltrip, die bedoeld was om het liefdadigheidswerk van Harry en Meghan buiten de koninklijke familie bekendheid te geven, haalde zeker de krantenkoppen over de hele wereld. Het was echter waarschijnlijk niet om redenen waarop het paar had gehoopt. In feite is hun bezoek aan de Big Apple op veel kritiek van het koningshuis stuitte, met veel punten die vooral op Meghan waren gericht.

7 Haar kledingkeuzes werden gezien als ongepast voor het weer

Meghan's modekeuzes voor haar reis naar New York leken het doel te missen bij fans. Niet vanwege de stijlen waarin ze zich kleedde, maar eerder vanwege het seizoen waarvoor ze gekleed was. New York is de afgelopen weken heet en vochtig geweest, dus toeschouwers waren verrast Meghan een lange zwarte Armani-wollen jas, zwarte coltrui en lange broek met wijde pijpen te zien dragen toen zij en Harry een ontmoeting hadden met de burgemeester van New York, Bill de Blasio en de gouverneur van New York Kathy Hochul voor een bezoek aan One World Trade Center en het 9/11 Memorial.

Later veranderde Meghan voor haar bezoek aan de VN in een zwarte coltrui met lange mouwen en een camel wollen jas. Meghan leek zich 'agressief' te kleden voor de herfst en had het doel volledig gemist te midden van de brandende hitte van de stad.

'Wauw, een jas? Werkelijk? Heb je het weerbericht niet bekeken, Meghan?' een Twitter-gebruiker schreef.

Een ander schreef: Meghan moet haar stylist ontslaan. Haar wollen jassen en coltrui zijn te warm voor een temperatuur van 81 graden. Haar coltrui is te klein en heeft openingen aan de voorkant.”

6 Meghan's kleerkastuitgaven waren astronomisch

Behalve dat ze zich niet kleedde voor het klimaat, werd Meghan's garderobe ook bekritiseerd vanwege het ongelooflijk hoge prijskaartje. De hertogin staat erom bekend dat ze van designermerken houdt en draagt regelmatig kleding van dure modehuizen, maar fans vonden de prijskaartjes voor deze reis iets te hoog. Alleen al voor deze driedaagse reis bedroeg haar kledingrekening een oogverblindende £ 67.000, of $ 90, 684. Haar look voor haar bezoek aan het 9/11-monument alleen al bestond uit: een £ 1. 368 ($ 1, 872) Emporio Armani-jas met bijpassende zwarte broek van £ 649 ($ 889) en £ 449 ($ 615) Aquazzura-hakken, in totaal £ 2.466 ($ 3. 374).

Hoewel Meghan geen werkend lid van de koninklijke familie meer is, en grotendeels een particulier, vonden velen de kledingkeuzes nogal extravagant, vooral voor zo'n korte trip. Meghan had bij een eerdere gelegenheid ook geen kleding van haar gedragen.

5 Haar bezoek aan een achterstandswijk was van slechte smaak

Tijdens hun reis naar de stad bezochten Meghan en Harry's NYC Harlem's PS 123 Mahalia Jackson-school. Volgens berichten droeg Meghan een bijzonder dure outfit terwijl ze haar kinderboek voorlas aan studenten op school. Haar kasjmierjas kostte maar liefst $5.480, terwijl de bijpassende broek (beide Loro Piana) $1.680 kost.

Velen vonden dat de opvallend dure kleding ongepast was voor het schoolbezoek, dat plaatsvond in een zwaar achtergebleven gebied, en zeiden dat Meghan iets goedkopers en daarom meer 'relevant' had moeten dragen voor haar ontmoeting met de leerlingen.

4 Ze vlogen terug naar Californië in een privéjet

Nadat hun korte bezoek was afgelopen, sprongen Prins Harry en Meghan Markle op een Dassault Falcon 2000 privéjet - een soort populair onder de rijken - om terug te keren naar Californië. De stap werd zwaar bekritiseerd door de Britse roddelbladen, die wezen op het klimaatactivisme van het paar om hypocrisie van hun kant te suggereren.

Het echtpaar moedigt sinds 2019 actief een reactie op klimaatverandering aan en vertelt volgers van "een tikkende klok" over het redden van de planeet. Harry heeft ook solo toespraken gehouden over milieukwesties en steunde het werk van Greta Thunberg.

3 Extravagant avondje uit

Tijdens een pauze op een van de avonden ging het koninklijk paar de stad in voor een drankje in de chique Bemelmans Bar met vrienden Misha Nonoo en Mikey Hess. Het paar kwam opdagen met tien auto's op sleeptouw en meer dan 20 bewakers - die verschillende tafels aan de bar leidden. Andere aanwezigen waren getuige van het paar dat lachte en grapjes maakte met vrienden en martini's dronk, en drie uur later vertrok om terug te keren naar hun $ 1.300 per nacht Carlyle Hotel.

2 Ze werd bekritiseerd vanwege haar buitensporige sieraden

Naast haar passie voor mode, staat Meghan ook bekend om haar liefde voor diamanten. Nou, ze zijn de beste vriend van een meisje. Meghan ging tijdens deze reis bijzonder zwaar op de bling, maar droeg tijdens de driedaagse reis meer dan $ 400.000 aan juwelen. De stukken omvatten een Cartier-oorbellen van $ 16.000, een Birks-band van $ 4.500 en haar verlovingsring van £ 360.000.

Het publiek was echter niet blij met Meghan's uitbundige accessoires. Velen vonden dat de diamanten ongepast 'opzichtig' waren voor haar bezoeken overdag, en dat ze te veel stukken tegelijk droeg, waardoor ze er 'plakkerig' en 'overdreven' uitzag. Het dragen van zulke dure items werd ook als nogal onaangenaam ervaren voor de koninklijke, die een stad bezocht met ernstige sociale achterstand.

1 Ze kregen kritiek omdat ze de kinderen thuis lieten

Critici lazen ook het besluit van Meghan en Harry om hun jonge kinderen, Archie, 2, en Lillibet, 3 maanden, terug naar huis in Californië te laten. Het niet meenemen van de kinderen - die extreem jong zijn, vooral baby Lillibet - werd gezien als een onnodige beslissing, vooral omdat het publiek niet weet wie er voor de kinderen zorgt in Montecito.

Aanbevolen: