Charlie Hunnam is als zijn 'Sons Of Anarchy'-personage in het echte leven, en dit is waarom

Inhoudsopgave:

Charlie Hunnam is als zijn 'Sons Of Anarchy'-personage in het echte leven, en dit is waarom
Charlie Hunnam is als zijn 'Sons Of Anarchy'-personage in het echte leven, en dit is waarom
Anonim

Zes jaar lang speelde Charlie Hunnam de rol van een van de meest badass-personages op de Amerikaanse televisie. Zijn Jackson 'Jax' Teller op het FX-misdaaddrama, Sons of Anarchy begon zijn verhaallijn als vice-president van een motorbende met dezelfde naam, vanuit het fictieve stadje Charming in Central Valley, Californië.

Jax zou uiteindelijk opklimmen tot president van de club. Onderweg was hij verantwoordelijk voor enkele opvallende momenten van echte badass-ery. Misschien was geen van deze meer sensationeel dan de moorddadige razernij die hij doormaakte in de laatste aflevering van de serie, voordat hij zijn eigen dood tegemoet reed.

Het blijkt echter dat Hunnam in het echte leven niet al te veel lijkt op Jax - als zijn reacties op twee pogingen tot inbraak in zijn huis iets te bewijzen zijn.

Geconfronteerd met de indringer

Hunnam is een Britse acteur die afkomstig is uit Newcastle Upon Tyne in Noordoost-Engeland, maar net als de meeste beroemde sterren van het scherm in Hollywood, Californië woont. De eerste keer dat zijn huis werd aangevallen, was op een willekeurige dinsdagochtend, toen hij aan het ontspannen was in zijn huis van $ 2,7 miljoen in L. A.

De acteur onthulde de details van deze invasie in een oud interview met Conan O'Brien. Ondanks de extravagante waarde van zijn huis, vertelde hij Conan dat hij 'zeer goedkope garagedeuren' had die de potentiële inbreker heel gemakkelijk toegang verschaften. Toen hij zich realiseerde dat zijn terrein was doorbroken, pakte Hunnam het enige wapen dat hij bezat - een honkbalknuppel - en ging op pad om de indringer te confronteren.

Charlie Hunnam op 'Conan&39
Charlie Hunnam op 'Conan&39

"[De inbreker] was gewoon casual als je wilt, liep door mijn achtertuin, op zoek naar een manier om mijn huis binnen te komen en - je weet wel - uit te zoeken hoe hij me zou beroven," herinnerde Hunnam zich. "En ik zag hem. En op dit moment had ik maar één wapen in mijn huis, en dat was een honkbalknuppel naast mijn bed! En dus dacht ik: 'Laten we de knuppel pakken, kijken wat er gaat gebeuren.'

'We Got Business, Motherfr?'

Conan en zijn beroemde sidekick, Andy Richter, vonden Hunnams nonchalance om ingebroken te worden hilarisch, waarbij de presentator uitriep: "Dat vind ik leuk. 'Laten we eens kijken wat er gaat gebeuren!'" Richter gooide olie op het vuur, grappend, "Je bent als een wetenschapper", waarop Hunnam antwoordde: "Ja, stap in mijn lab!"

The Sons of Anarchy-ster, ook beroemd om Pacific Rim en King Arthur: Legend of the Sword, legde vervolgens uit hoe hij uiteindelijk oog in oog kwam te staan met de crimineel."Dus ik rende door het huis en ik pakte de knuppel en ik kwam naar buiten… Ik heb openslaande deuren naar de slaapkamer en ik ging naar buiten net toen hij langs de zijkant van het huis liep," vervolgde Hunnam.

"En hij stopte, en ik keek naar hem en ik zei: 'Dus we hebben zaken, motherfr?'" Het is niet helemaal onmogelijk dat Hunnam misschien een beetje verfraaid was. Hoe dan ook, de meeste mensen zouden niet reageren op een inbraak door een honkbalknuppel te pakken en naar het gevaar te rennen. Het was nogal een gangsterbeweging van de artiest, iets wat je zeker van Jax zou verwachten als hij zich in een vergelijkbare situatie bevond.

Inner Jax kwam naar de oppervlakte borrelen

Om nog wat toe te voegen aan zijn reputatie op straat: wat Hunnam het meest frustreerde, had minder te maken met het feit dat deze man zijn huis had ingebroken, en meer met zijn reactie toen hij werd betrapt. "Het was zo vervelend! Blijkt dat we geen zaken hadden," zei de acteur, tot groot vermaak van Conans publiek."Maar hij was helemaal niet geïntimideerd! Hij draait zich gewoon om en wandelt zo nonchalant als je wilt naar buiten… Ik zei: 'Rennen!'"

Op dat moment, toen Hunnam de scène op Conan naspeelde en dat laatste woord schreeuwde, kwam zijn innerlijke Jax naar boven borrelen. Slechts een paar seconden voelde het letterlijk als een stukje uit de Kurt Sutter-serie.

Helaas voor hem - of de indringers in huis - zou het niet de laatste keer zijn dat hij met dit soort situaties te maken kreeg. Een tweede incident vond plaats op een aparte ochtend - om 3 uur 's nachts - terwijl hij lijnen oefende voor een opname. Deze keer had hij blijkbaar een reeks wapens om uit te kiezen: een bijl, een samoeraizwaard en een machete.

Hunnam ging met de machete naar buiten om de overvaller te ontmoeten en deed hem toch schrikken. Conan vatte de onverschrokkenheid van de acteur perfect samen: "Ik denk dat het woord eruit is, rotzooi niet met je huis!" Het volstaat te zeggen dat Jax trots zou zijn op Hunnam.

Aanbevolen: