Ellen DeGeneres had een grote rol in vrienden kunnen spelen

Inhoudsopgave:

Ellen DeGeneres had een grote rol in vrienden kunnen spelen
Ellen DeGeneres had een grote rol in vrienden kunnen spelen
Anonim

Elk jaar zijn er talloze sitcoms die mensen graag regelmatig bekijken en aanbevelen. Maar niets heeft echt ieders hart en geest veroverd zoals de sitcom Friends uit de jaren 90. Het verhaal van zes vrienden die in New York City woonden, raakte echt een gevoelige snaar en mensen vonden het geweldig om te zien wat de eigenzinnige bende de hele tijd uitspookte.

Het is altijd leuk om te horen welke acteurs welke rollen hadden kunnen spelen, en Ellen DeGeneres is een superberoemde naam die in deze show had kunnen zijn. Het blijkt dat Ellen DeGeneres en Jennifer Aniston goede vrienden zijn, dus de twee kunnen het goed met elkaar vinden. Misschien zouden ze elkaar in de sitcom hebben ontmoet en op die manier vrienden worden.

DeGeneres heeft een nettowaarde van $ 330 miljoen en het spelen van een personage op Friends had haar misschien ook wat geld opgeleverd. Dit is hoe Ellen DeGeneres een belangrijke rol had kunnen spelen in de geliefde sitcom.

DeGeneres als Phoebe Buffay?

Mensen zeggen dat DeGeneres niet altijd even aardig is, maar één ding is zeker: het personage van Phoebe Buffay in Friends is een absolute lieverd. Ze is er altijd voor de anderen en doet haar best om ze te helpen, en ze is altijd interessant en eigenzinnig.

Lisa Kudrow is vooral bekend door het spelen van Phoebe en het is eerlijk om te zeggen dat ze meer met die rol wordt geassocieerd dan met alle andere die ze heeft gespeeld. Dus het kan voor fans verrassend zijn om te horen dat DeGeneres nee zei tegen het spelen van Phoebe op Friends.

Metro.co.uk zegt dat de ster "de eerste keuze van de producenten was om Phoebe te spelen". Jane Lynch is een andere actrice die naar de auditie ging voor de rol van Phoebe.

De carrière van Ellen DeGeneres

ellen degeneres lacht
ellen degeneres lacht

Ellen DeGeneres' carrière had er totaal anders uit kunnen zien als ze was gecast als Phoebe Buffay, maar ze had een eigen sitcom. Ellen werd vijf seizoenen uitgezonden van 1994 tot 1998 en de ster speelde een versie van zichzelf.

Daarna verhuisde de ster naar de talkshowruimte en het is eerlijk om te zeggen dat haar show net zo'n hoofdbestanddeel van dat genre is geworden als die van Oprah Winfrey. De show ging in première in 2003.

In een interview met O Magazine vertelde DeGeneres hoe het is om aan haar show te werken. Ze zei: "Het is veel werk om een gloednieuwe monoloog en een gloednieuwe show in de ether te zetten en elke dag komedie te vinden. Het is een uitdaging en het is het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan, maar het is de meest geschikte iets voor mij. Hoe meer ontspannen ik word en hoe zelfverzekerder ik me voel, hoe meer ik kan spelen en mezelf kan zijn en kan zeggen wat ik wil zeggen, zonder me zorgen te maken of ik een goede interviewer ben."

In 2011 werd DeGeneres geïnterviewd door Good Housekeeping en ze vertelde dat ze net als ieder ander met ups en downs in haar carrière heeft geworsteld. Ze zei dat ze dacht dat ze 'succesvol' en 'beroemd' zou zijn en ze zei: 'En toen stopte het. Ik had een sitcom en een film gedaan en de Emmy's gehost, en ineens was ik alles kwijt." Ze vertelde dat kijken naar de toekomst en "het grote geheel" het beste is om te doen en dat alleen al omdat er maar één kans is. niet gelukt is, betekent niet dat anderen niet zullen verschijnen.

Het is echter niet allemaal goede pers, want volgens Variety.com is WarnerMedia onlangs begonnen met een intern onderzoek naar de Ellen DeGeneres Show-werkcultuur. Mensen zeggen dat er "racisme en intimidatie" is en tijdens Covid-19 is de show niet aardig geweest voor mensen die lange tijd aan de crew hebben gewerkt.

'Vriendenreünie

Fans kijken reikhalzend uit naar de reüniespecial van HBO Max's Friends en het is interessant om te horen dat Jennifer Aniston naar de Ellen DeGeneres Show ging en deelde dat er binnenkort nieuws voor fans zou zijn. Volgens Independent.co.uk zei Aniston: "We zouden heel graag willen dat er iets is, maar we weten niet wat dat iets is. Dus we proberen het gewoon - we werken aan iets." Volgens Today.com zei DeGeneres: "Doe een Friends-reünie, oké?" en Aniston zei: "Oké." Aniston vervolgde: "Luister, ik heb je dit verteld, ik zou het doen. De meisjes zouden het doen. En de jongens zouden het doen, daar ben ik zeker van. … Er kan van alles gebeuren."

DeGeneres zal de Friends-reünie hosten, dus het is logisch dat de actrice die graag Rachel Green speelde, het concept eerst ter sprake bracht in haar talkshow.

Ellen DeGeneres zou het zeker geweldig hebben gedaan door de grappige, eigenzinnige Phoebe Buffay in Friends te spelen, maar voor veel fans is het moeilijk om aan iemand anders te denken dan Lisa Kudrow die die rol op zich neemt.

Aanbevolen: