20 dingen die je niet wist over de vriendschapstijdlijn van Lori Loughlin en John Stamos

Inhoudsopgave:

20 dingen die je niet wist over de vriendschapstijdlijn van Lori Loughlin en John Stamos
20 dingen die je niet wist over de vriendschapstijdlijn van Lori Loughlin en John Stamos
Anonim

Lori Loughlin en John Stamos, in de volksmond bekend als oom Jesse en tante Becky, waren ieders favoriete koppel in de ABC-sitcom Full House. De serie werd acht seizoenen uitgezonden en eindigde in 1995, maar dat was niet het einde voor het paar, ze onderhielden een hechte relatie en de twee werden beroemd vanwege hun iconische rollen in de show. Ze hernamen hun rollen in de vervolgserie Fuller House in 2016.

Vanwege hun geweldige chemie op het scherm wilden fans ze ook buiten het scherm samen. In het echte leven zijn ze echter gewoon goede vrienden. Lori is al 22 jaar getrouwd met modeontwerper Mossimo Giannulli en ze hebben twee dochters. Stamos is ook getrouwd met actrice Caitlin McHugh, en ze hebben samen een zoon. Ondanks dat ze getrouwd zijn en kinderen hebben, hebben ze door de jaren heen een goede vriendschap onderhouden. Hier zijn 20 dingen die we niet wisten over hun vriendschapstijdlijn.

20 Hun eerste date was in Disneyland

Loughlin en Stamos kenden elkaar lang voordat ze een koppel speelden op Full House. Volgens mensen gingen ze tijdens hun late tienerjaren op hun eerste date naar Disneyland. Helaas bloeide de relatie nooit meer op en besloten ze vrienden te blijven. Loughlin weet tot op heden niet zeker of het een afspraakje was.

19 Ze werkten samen voor Full House

Loughlin en Stamos ontmoetten elkaar niet voor het eerst op het scherm op de set van Full House. Zoals sheknows.com onthult, werkten de twee acteurs samen aan soaps overdag toen ze nog maar tieners waren. Dat was de periode dat Stamos haar probeerde voor zich te winnen, maar het lukte niet en ze bleven vrienden.

18 Stamos gelooft dat Lori degene was die wegkwam

Na jaren van samenwerking en het onderhouden van een hechte vriendschap, zonder gebrek aan respect voor haar familie, gelooft Stamos dat Lori degene was die ontsnapte. Volgens usmagazine was hun timing altijd verkeerd. Toen de een single was, had de ander een serieuze relatie. Nu zijn ze allebei gelukkig getrouwd met andere mensen.

17 Loughlin kuste Stamos en niet op de set van Full House

Stamos gelooft dat het paar hun eerste kus deelden op hun Disney-date lang voordat een van hen op afstand met iemand anders was getrouwd. Het gebeurde echter opnieuw op het podium op Late Night met Jimmy Fallon. Na zijn optreden liep Lori naar haar echtgenoot op het scherm en kuste hem op de mond. Het was natuurlijk alleen voor de show, zoals de drukte meldt.

16 Ze zijn herenigd om foto's te maken

Nadat ze alles hadden afgerond op de Full House-set, hielden Loughlin en Stamos nog steeds contact, ze kwamen ooit weer bij elkaar voor een 'familie'-kerstfotoshoot waarbij het paar, haar dochter Olive en een vriend foto's namen voor een kerstfeest boom. Volgens Dailymail kregen ze ook les in het populaire jargon van vandaag op het YouTube-kanaal van haar dochter.

15 Ze hadden een keer kunnen daten

Loughlin was getrouwd met haar eerste echtgenoot Michael Burns toen ze Full House aan het filmen was, ze scheidden in 1996, op dat moment had Stamos een relatie met model Rebecca Romijn. Volgens de drukte was er echter een periode van ongeveer een week waarin ze hadden kunnen daten, maar dat is nooit gebeurd, in plaats daarvan gingen ze allebei verder met andere relaties en bleven ze goede vrienden.

14 Loughlin was niet aanwezig op het huwelijk van Stamos

Ondanks dat ze goede vrienden waren, kwam Loughlin niet opdagen toen Stamos in 2018 'ik doe' tegen Caitlyn McHugh zei. Zoals Nickiswift meldt, was Loughlin uitgenodigd, maar de trouwdatum werd op het laatste moment gedeeld en zij en mede-co-ster Candace had zich ertoe verbonden om maanden eerder voor de super bowl te gaan. Ze stuurde echter wel bloemen naar de pasgetrouwden.

13 Ze was blij voor hem

Loughlin was misschien een no-show op de grote dag van haar co-sterren, maar ze was echt blij voor hem. Zoals Nickiswift meldt, was Loughlin blij dat Stamos eindelijk iemand had gevonden met wie hij kon settelen en een gezin kon stichten. Ze zei ook dat Caitlin een geweldige meid voor hem was en dat de twee elkaar verdienden.

12 Fans waren er echt op uit om buiten het scherm te trouwen

Als fans van Full House hun zin zouden krijgen, zouden Stamos en Loughlin in het echt kunnen trouwen. Als Loughlin een foto deelt met haar man Mossimo op sociale media, zeggen fans vaak dat ze in plaats daarvan met Stamos had moeten trouwen, zoals Nickiswift meldt. Ik denk dat ze zo goed werk hebben geleverd door hun chemie op het scherm geloofwaardig te maken.

11 Loughlins man is het zelfs eens met de fans

Loughlin en Mossimo zijn al 22 jaar gelukkig getrouwd en zulke opmerkingen storen hen niet veel. In feite, in 2016, vertelde Loughlin aan Fox News dat haar man van Stamos houdt en wanneer fans zeggen dat ze in plaats daarvan met hem had moeten trouwen, geeft hij commentaar en is het met hen eens, door te zeggen dat de man een goed gevoel voor humor heeft en een goede vriend is.

10 Ze nemen elkaars kanten

Loughlin en Stamos hebben een geweldige vriendschap onderhouden en daarom steunen ze elkaar veel. Toen de vervolgserie Fuller House werd aangekondigd, riep Stamos voormalige co-sterren, de Olsen-tweeling, omdat ze de kans hadden laten liggen, hij denkt dat ze vastzitten en niet waarderen en Loughlin steunde hem, alleen niet in die exacte woorden zoals Nickiswift meldt.

9 Ze zijn elkaars grootste cheerleaders

Als je al meer dan twee decennia vrienden bent, ben je meestal elkaars grootste cheerleader. Volgens nickiswift zijn Loughlin en Stamos altijd enthousiast als ze tijdens interviews over elkaar praten. Ze hebben altijd leuke dingen over elkaar te zeggen en delen constant grappige inhoud met elkaar op sociale media.

8 Ze werken graag samen

Loughlin en Stamos hebben maar een paar soapseries en een sitcom samen gedaan, maar ze vonden het leuk om samen te werken, vooral toen de sitcom acht jaar duurde en een vervolg kreeg. Volgens mensen onthulde Loughlin dat ze graag met Stamos werkt en dat de twee een onmiskenbare chemie op het scherm hebben, wat geweldig is voor het bedrijfsleven.

7Zijn steun over haar toelatingsschandaal op de universiteit

Stamos was een van de eerste mensen die de hand reikte en Loughlin steunde toen het schoolschandaal uitbrak. Volgens cheatsheet werden Loughlin en haar man naar verluidt aangeklaagd voor het betalen van $ 500.000 om hun twee dochters toegelaten te krijgen tot de Universiteit van Zuid-Californië. Ze verwierpen de pleidooiovereenkomst en pleitten niet schuldig. De zaak is nog in behandeling. Stamos commentaar op de kwestie was: "Ik ben er vrij zeker van dat de straf niet gelijk is aan de misdaad als er een misdaad was"

6 Hun vriendschap heeft hem misschien geld gekost

Stamos onthulde op cheatsheet dat hij en Loughlin nog steeds goede vrienden zijn en steunde haar publiekelijk tijdens het schandaal. Hij en mede-Fuller House-co-sterren zijn echter bang dat het schandaal hen geld zal kosten, in termen van roy alty's en zelfs kijkers. Ze waren bang dat de show zou worden stopgezet vanwege het schandaal.

5Ze hadden een geweldige chemie op het scherm waardoor Lori een fulltime rol kreeg

Loughlins rol in Full House zou slechts zes afleveringen hebben geduurd. Ze werd echter populair en had een geweldige chemie met Stamos en de rest van de cast die de producenten besloten om haar permanent te houden, zo meldt collider. Het is moeilijk om Full House voor te stellen zonder tante Becky.

4Ze delen foto's van elkaar online

Loughlin en Stamos delen altijd foto's van elkaar op hun verschillende sociale-mediapagina's, maar Lori heeft sindsdien haar Instagram-account verwijderd, waarschijnlijk vanwege de negatieve opmerkingen rond het schandaal of ze wil gewoon onopvallend blijven tijdens het onderzoek. Stamos deelde onlangs verschillende foto's met de co-ster die het einde van de show markeerde als goodhousekeeping-rapporten.

3 Loughlin reikte Stamos een prijs uit

In het begin van de jaren tachtig, toen hun vriendschap net begon, speelde Stamos Blackie Parrish in het tv-programma General Hospital, wat hem een Emmy-prijs opleverde. Volgens Twentytwowords was Loughlin degene die hem de Emmy overhandigde. Hij won de meest opvallende acteur in een bijrol in de dramaserie.

2 Loughlin was blij dat hij vader werd

Toen Stamos en zijn vrouw aankondigden dat ze hun eerste kind verwachtten, kon Loughlin haar vreugde niet bedwingen. Ze was zo opgewonden voor hen en plaagde zelfs dat het veel te laat was. Volgens etonline deelde Loughlin dat ze weet dat hij een gezin wilde stichten en dat hij een geweldige vader zal worden. Hun zoon werd geboren in april 2018.

1 Stamos was teleurgesteld dat Loughlin het finaleseizoen niet zal filmen

Nadat ze allebei hun rol in de vervolgserie Fuller House hadden hernomen, was Stamos gebroken toen hij ontdekte dat zijn co-stervrouw hem het laatste seizoen niet op de set zal vergezellen. Volgens usmagazine werd deze beslissing genomen nadat Loughlin was gearresteerd voor haar vermeende rol in het landelijke toelatingsschandaal op de universiteit.

Aanbevolen: