Schrijft Ariana Grande eigenlijk haar eigen liedjes?

Inhoudsopgave:

Schrijft Ariana Grande eigenlijk haar eigen liedjes?
Schrijft Ariana Grande eigenlijk haar eigen liedjes?
Anonim

Vanaf het moment dat Ariana Grande van het Nickelodeon-podium stapte, wisten fans dat ze een superster zou worden. Met zang zoals die van haar, en zulke herkenbare maar pakkende teksten, om nog maar te zwijgen van haar schattige uiterlijk (hoewel sommigen haar uiterlijk bekritiseren), had Ariana alles in huis.

En haar nummers hebben keer op keer de hitlijsten opgeblazen, waarbij haar fanbase elke keer exponentieel groeide. Plus, haar relaties -- en het feit dat ze over ze allemaal zingt -- houden fans jarenlang geïntrigeerd.

Maar een grote vraag is: schrijft Ariana Grande haar eigen liedjes?

Nee, Ariana Grande schrijft niet al haar eigen nummers

Het blijkt dat Ariana Grande zichzelf niet opsluit in een kamer en handgeschreven teksten uitha alt voor absoluut knallende nummers, en dan haar team in de studio organiseert om de magie vast te leggen.

In plaats daarvan is het proces -- van de eerste ideevormingsstap tot de uiteindelijke opname en fijnafstemming -- volledig in handen van een volledig team naar keuze van Ariana. Het is waar dat ze het voortouw neemt in het team -- en het laatste woord heeft over alle nummers en elk klein detail.

Het is geen wonder dat ze zoveel views (en zoveel geld) hebben verzameld op YouTube.

Maar Ariana schrijft niet al haar eigen liedjes.

Hoe werkt Ariana Grande samen om liedjes te schrijven?

Misschien komen de meest onthullende details over de manier waarop Ariana Grande haar meesterwerken maakt uit een groepsinterview met niet de artiest zelf, maar drie mensen die haar album mede hebben geschreven, bedankt, volgende.

Op het eerste gehoor klonk het titelnummer van het album als stukjes uit Ariana's dagboek; het werd uiterst persoonlijk, riep specifiek haar verschillende exen op en bevatte een aantal buitengewoon pakkende teksten om het helemaal af te maken.

Maar noch het nummer, noch het hele album was puur geniaal uit Ariana's brein, ook al begon het daar duidelijk.

Alle drie Ariana's medewerkers merkten op dat hun sessies samen begonnen met Ariana's ideeën; "We hadden een whiteboard in de kamer en elke keer als ze een idee had, ging ze naar boven en schreef het op het whiteboard. Ideeën stroomden gewoon uit haar."

Maar alle nummers waren crowdsourced en "heel, heel snel geschreven", merkte een songwriter op, en hoewel ze erkennen dat Ariana "de leiding" en "betrokken" was tijdens het hele proces, kwamen er veel ideeën van de team.

Dat epische nummer dat 7 rinkelt? Ariana wilde haar team van medewerkers bedanken met sieraden van Tiffany's, en een van hen zei tegen haar: "Hier moet je een liedje over maken. Alsof we een liedje moeten maken…"

Uit elk antwoord dat de andere songwriters gaven, is het duidelijk dat werken met Ariana een groepservaring is en dat geen van de nummers op haar albums uitsluitend door Ariana is geschreven -- en dat is geen slechte zaak.

Aanbevolen: