Marvel Fans Slam 'Eternals' Haters: 'Het voelt gericht

Inhoudsopgave:

Marvel Fans Slam 'Eternals' Haters: 'Het voelt gericht
Marvel Fans Slam 'Eternals' Haters: 'Het voelt gericht
Anonim

Geregisseerd en mede geschreven door Academy Award-winnende filmmaker Chloé Zhao, Marvel's Eternals bevat een ensemble cast onder leiding van Gemma Chan in de rol van Sersi. De met sterren bezaaide cast bevat ook twee acteurs van de geliefde fantasieshow Game of Thrones, die op het scherm herenigd worden nadat ze samen in de eerste drie seizoenen van de serie speelden.

Terwijl fans graag naar de nieuwe film kijken, denken sommigen dat de haat tegen het nieuwe MCU-avontuur een beetje vreemd aanvoelt en mogelijk verband houdt met de LGBTQ+ en raciale representatie van de film.

Waarom de 'Eternals' haten? Marvel-fans vragen

De film, die op 5 november uitkwam, kreeg gemengde recensies na pers- en previewvertoningen. Gebaseerd op het onsterfelijke buitenaardse ras van Marvel Comics met dezelfde naam, vindt Eternals plaats na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame en richt zich op de Eternals, krachtige buitenaardse wezens die op aarde tussen mensen leven en zich herenigen om de planeet te redden van hun kwaadaardige tegenhangers, de Deviants.

Naast Gemma Chan spelen in Eternals ook Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumail Nanjiani en Game of Thrones-alumni Kit Harington en Richard Madden.

Vooruitlopend op de algemene release zetten sommige fans vraagtekens bij de negatieve recensies die de film heeft gekregen.

"Mijn brein kan al deze Eternals-haat niet bevatten. Het voelt absoluut …. gericht … ", schreef een fan op Twitter.

"Mensen recenseren ook Black Panther en Captain Marvel, en kijk hoe die uitpakten. Absolute blockbusters, allebei. Haters zullen altijd haten. Het werd tijd dat Marvel stopte met het verzorgen van de normiers die nog geen enkele hebben gelezen Marvel-strip of zijn niet geïnvesteerd in deze personages, " merkte een persoon op.

'De film verdient de haat niet'

"Eternals was geweldig, het horen van alle slechte recensies heeft zeker geholpen om de film 10x beter te maken om eerlijk te zijn, de film verdient de haat niet", was een andere opmerking.

"Ik heb het gevoel dat er op dit moment twee groepen mensen zijn die Eternals onvermurwbaar haten: -conservatieven boos over diversiteit -filmnerds die het feit dat het geregisseerd is door Chloe Zhao om de een of andere reden uiterst persoonlijk nemen Sommige andere mensen zijn "meh" maar die twee groepen zijn r MAD ", zei een gebruiker ook.

Anderen ondersteunen echter gewoon het idee dat de film misschien gewoon flauw is.

'Critici hebben alleen een hekel aan Eternals en zetten het op Rotten Tomatoes omdat het een homostel heeft en ze homofoob zijn!' Denk je dat veel van hen het gewoon niet erg goed vinden', schreef iemand.

Met de algemene release om de hoek, staan zowel Marvel-fans als tegenstanders op het punt om hun eigen mening te vormen.

Eternals wordt uitgebracht op 5 november.

Aanbevolen: