Waarom deze scène in 'The Change-Up' zo ongemakkelijk was voor Ryan Reynolds en Olivia Wilde

Inhoudsopgave:

Waarom deze scène in 'The Change-Up' zo ongemakkelijk was voor Ryan Reynolds en Olivia Wilde
Waarom deze scène in 'The Change-Up' zo ongemakkelijk was voor Ryan Reynolds en Olivia Wilde
Anonim

Ja, zelfs mensen als Ryan Reynolds kunnen breken terwijl ze op de set zijn. Net als de rest van ons is hij ook maar een mens en voelt hij de druk in bepaalde situaties.

Laten we eerlijk zijn, wie zou er niet ongemakkelijk zijn om intieme scènes te filmen, met mensen achter de camera toekijkend… op die dag onderging Ryan een behoorlijke strijd samen met co-ster Olivia Wilde.

Blake Lively is misschien de enige persoon die over sommige details had kunnen praten, maar Ryan toonde echte moed door de situatie een paar jaar geleden samen met Jay Leno te bespreken.

Volgens Ryan was hij ongelooflijk nerveus tijdens de scène en het zou van kwaad tot erger gaan als hij zijn zin volledig zou vergeten, gevolgd door een harde blunder die de dingen alleen maar veel erger maakte.

Hij had op zijn minst gevoel voor humor en was niet bang om achteraf de spot met zichzelf te drijven.

De film werd niet geraakt aan de kassa

Hoewel de film zoveel fanfavorieten bevatte, zoals Ryan Reynolds, Olivia Wilde, Leslie Mann en Jason Bateman, was 'The Change-Up' geen financieel succes toen het in de bioscoop verscheen, met een korting van $ 75 miljoen een groot budget van $ 52 miljoen.

Het was een lichte film die goed werd ontvangen door de gewone filmganger, maar Rotten Tomatoes-films waren minder dan onder de indruk, aangezien de film een goedkeuringsclassificatie van 25% kreeg.

Ondanks dat hij tekort schoot, had Reynolds een geweldige tijd met het opnemen van de film samen met Jason Bateman. Hij gaf ook toe dat hij verschillende keren brak waarom hij de film opnamen vanwege zijn tegenspeler: "Het werken met hem was, ik was eigenlijk trots op het feit dat ik niet in een scène kon breken, je kon alles doen of zeggen. Hij veranderde het in een echte handicap voor mij."

"Er zou een hele film kunnen worden opgenomen waarin ik alleen maar in tranen uitbarstte en het bij elkaar probeerde te houden, en dan in een perfecte rechte hoek stond voor de rest van de scène omdat ik niet op adem kan komen. Dat was leuk Dat was heel fijn om daar een tijdje mee te werken, al snel werd het gênant, moet ik zeggen."

Hoewel hij een geweldige tijd had samen met Bateman, kan hij misschien niet hetzelfde zeggen voor zijn scènes naast Olivia Wilde.

Reynolds vergat zijn regels tijdens zijn intieme scène met Wilde

Het is Reynolds verdienste dat hij in 2011 geen enkel detail spaarde toen hij deze gênante situatie op de set besprak, toen hij sprak met de voormalige late night-host Jay Leno. Zijn scène naast Wilde bevatte naaktheid en volgens Reynolds verloor hij daardoor alles uit het oog, inclusief zijn lijnen.

"Dus, in de scène zit ze daar en ik doe haar topje uit en de bh uit, en ze heeft die pasteitjes aan, maar ze heeft deze schattige kleine smileygezichten erop getekend", legde de acteur uit.

"En ik vergeet elke regel in de scène - niet alleen van deze film, maar van elke andere film die ik heb gemaakt."

Ryan geeft toe dat hij zich op dit moment als een tiener voelde, volkomen ongemakkelijk.

Alsof het op dit moment vergeten van zijn tekst nog niet erg genoeg was, zouden de zaken een andere wending nemen als hij zijn tegenspeler moest aanraken. Laten we zeggen dat het moment erger werd dan alleen zijn tekst vergeten…

Dingen zouden erger worden tijdens dezelfde scène…

De problemen zouden doorgaan naarmate de scène vorderde. Hij vergat niet alleen zijn tekst, maar toen het tijd was om zijn tegenspeler aan te raken, werd het nog erger. Hij was een zweterige puinhoop en toen hij contact zocht, viel er een bepaalde sticker van zijn tegenspeler in zijn handen.

“Ik haal mijn handen weg en ik kijk naar mijn handen en er staan twee verdomde smileygezichten op en ik heb geen idee wat ik moet doen. De scène is nu voorbij. … En in een reflex legde ik, als een idioot, mijn handen gewoon terug op haar borsten. En ik denk dat ik het doe om ze te verdoezelen, maar ik realiseer me nu dat het een heel dunne lijn is tussen ridderlijkheid en, weet je, seksueel geweld op de werkplek."

Reynolds geeft toe dat hij zijn best deed om de hele tijd weg te kijken, om het een beetje makkelijker te maken, maar het bleek niet zo te zijn, want zijn bezwete handpalmen wisten de stickers te wissen.

Het is een moment dat hij echt nooit zal vergeten, maar hij was in ieder geval in staat om een goede houding over dit alles te behouden, en in werkelijkheid zorgde het voor een geweldig hilarisch verhaal.

Als Reynolds kan breken, kan het echt iedereen overkomen.

Aanbevolen: