Wat Sarah Jessica Parker echt dacht over 'The Carrie Diaries

Inhoudsopgave:

Wat Sarah Jessica Parker echt dacht over 'The Carrie Diaries
Wat Sarah Jessica Parker echt dacht over 'The Carrie Diaries
Anonim

Het aanstaande vervolg op Sex and the City, And Just Like That, wordt door veel fans van de show afgewezen. Nu Kim Cattrall, 65, haar rol als seksgodin, Samantha Jones, niet opnieuw vertolkt, denken ze dat er niet veel meer te zien is, behalve de oude giftige relatie van Carrie Bradshaw en Big (gespeeld door Sarah Jessica Parker, 56, en Chris Noth, 66). Sommigen zeggen zelfs dat de HBO Max-miniserie een flop zou kunnen zijn, net als de tweede SATC-film… Of de prequel, CW's The Carrie Diaries - die door SJP zelf werd bekritiseerd.

Met AnnaSophia Robb, 27, als de jonge Carrie, had de spin-off slechts een looptijd van twee seizoenen van 2013 tot 2014. De belangrijkste reden waarom het werd geannuleerd, was een gebrek aan kijkers. Sommigen hebben het uitgesloten als natuurlijk lot van de meeste spin-offs. Maar anderen denken dat de afkeuring van de OG Carrie het misschien heeft gesaboteerd. Maar wat zei SJP precies over de show? En was de schrijver van de boeken, Sex and the City en The Carrie Diaries het met haar eens? Hier is het hele gerecht…

AnnaSophia Robb's gedachten over het spelen van de jonge Carrie Bradshaw

Robb was 19 jaar oud toen ze de tiener Carrie speelde - een 16-jarige, net afgestudeerde middelbare school. "Het is een droom die uitkomt", vertelde ze in 2013 aan NY Daily News. De jonge actrice was zelfverzekerd en vastbesloten om haar eigen kijk op de rol te geven. "Ik probeer elke avond een aflevering te kijken", vervolgde ze. "Het is om mezelf te herinneren aan de energie in de rol, hoewel ik SJP helemaal niet probeer te evenaren, dat is niet wat iemand - Amy Harris (executive producer) of de studio - wil."

Natuurlijk was dat geen schaduw op SJP. The Bridge to Terabithia-ster zei zelfs dat haar volwassen Carrie "een fenomenale, uitstekende prestatie op zich was." Robb verduidelijkte dat ze "gewoon probeerde een deel van haar essentie en energie te vangen" in een "soort van een combinatie van haar in de originele show en mij als haar jongere versie."

De Soul Surfer-actrice onthulde ook dat ze zich moest aanpassen aan een geheel nieuwe levensstijl. Oorspronkelijk uit Denver, zei ze dat verhuizen naar New York een wilde rit was geweest. "De paparazzi zijn niet [geweldig], maar al het andere was geweldig", vertelde ze. "Het is absoluut een overgang geweest - ik denk niet dat ik alles heb verwerkt, de verhuizing naar New York, de show … ik ben gewoon een beetje versuft en verward."

SJP is geen grote fan van 'Carrie Diaries'

Tijdens een interview met The Edit van Net-a-Porter gaf SJP toe dat het "vreemd" was dat een andere actrice haar iconische rol op zich nam. "Ik weet het niet zeker… Weet je, ik denk dat het een van die tests is van je vrijgevigheid", zei de Hocus Pocus-ster. “Ze [Robb] is een lief meisje en ik wil dat ze zich er goed bij voelt, maar het is… vreemd."Er was geen breuk tussen de twee actrices. Sterker nog, Robb zei dat Parker haar een "heel mooi briefje had gestuurd om me haar zegen te geven en me aan te moedigen en te zeggen hoe dierbaar de rol voor haar was."

Harris bevestigde ook de steun van Parker bij het maken van de spin-off. "Ze vertelde me hoe ongelooflijk trots ze is en hoe dankbaar ik ben dat ik de fakkel draag", zei de uitvoerend producent over de SATC-hoofdster. "Ze is wonderbaarlijk grootmoedig geweest en het was lief en heel eng voor mij omdat ik mijn verantwoordelijkheid heel serieus neem." Harris zat achter het coming-of-age-idee voor Carrie Diaries. Ze zei dat "voor mensen die Sex and the City nog nooit hebben gezien, dit gewoon een geweldig coming-ageverhaal is over een meisje dat een vrouw wordt."

De schrijver van 'Sex And The City' verdedigde 'Carrie Diaries'

Voormalig columnist van New York Observer, Candace Bushnell, 62, was het niet eens met de opmerkingen van SJP over de prequel. De auteur van SATC en Carrie Diaries moedigde fans zelfs aan om naar de CW-show te kijken. "De realiteit is dat dat showbizz is", vertelde Bushnell in 2013 aan The Daily Beast. "Sarah Jessica's eerste rol was de rol van iemand anders. Ze speelde Annie op Broadway. Ze begrijpt hoe deze dingen werken." The Daily Beast schreef ook dat de spin-off slechts gemiddeld 1,5 miljoen kijkers had, wat leidde tot speculaties dat het niet zou worden verlengd voor seizoen 2.

"Kijk, Sarah Jessica Parker is 47," voegde Bushnell eraan toe. "Ik denk dat Carrie Bradshaw met de tweede film geen vindingrijkheid meer kon zijn. Maar ik denk dat ze vastzaten om te doen wat het publiek wilde." De schrijfster sprak ook haar afkeuring uit over een toen gerucht deel 3 in de SATC-filmfranchise. Ze legde uit: "Realistisch gezien zou een vrouw van middelbare leeftijd die getrouwd was zonder kinderen veel meer gefocust zijn op haar carrière en minder op deze meneer Big: 'Houdt hij van me?' … 'Houdt hij nog steeds niet van me?'"

"Ik bedoel, ik denk dat het einde naderde van wat ze met het personage konden doen," vervolgde ze. In een recent interview zei ze dat ze het niet erg vond dat Samantha Jones weg was in het komende vervolg. Ze is ook van plan om de gelimiteerde serie te kijken. Maar nogmaals, ze erkende dat "HBO er geld aan gaat verdienen" en dat ze "het zoveel mogelijk gaan exploiteren". Nou, dat is showbusiness.

Aanbevolen: