Alles wat we weten over de sterren van 'Alaska: The Last Frontier

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de sterren van 'Alaska: The Last Frontier
Alles wat we weten over de sterren van 'Alaska: The Last Frontier
Anonim

Alaska: The Last Frontier op Discovery Channel heeft fans tot nu toe 10 seizoenen op de hoogte gehouden en benadrukt de unieke levensstijl van de familie Kilcher. De adembenemende natuurrijke uitzichten in Alaska zijn bedrieglijk mooi. Ze verbergen de realiteit van het ongelooflijk barre klimaat, nog uitdagender gemaakt door het feit dat de familie Kilcher van het netwerk leeft in de geïsoleerde gemeenschap van Homer.

De clan is er trots op te leven van wat hun landgoed van 600 hectare heeft opgeleverd en van het harde werk dat ze hebben gestoken in hun eigen zelfvoorzienende manier van leven, maar dat brengt een groot aantal uitdagingen met zich mee. Terwijl fans het harde werk en de fysieke arbeid van deze formidabele cast op zich nemen, komen ze meer te weten over elk van de leden die hebben bijgedragen aan het succes van de show.

10 Atz Kilcher

Atz is de patriarch van de Kilcher-clan en is de vader van Atz Lee, Nikos, Jewel en Shane. Hij is momenteel 74 jaar oud en heeft zijn leven gewijd aan de manier van leven in Alaska. Hij is een derde generatie Alaskan Kilcher en wordt geroemd om zijn ongelooflijke vaardigheden als jager. Er wordt tegen hem opgekeken en hij wordt bewonderd om zijn vermogen om op voedsel te jagen voor zijn gezin, wat een grote bijdrage levert aan het in stand houden van hun voedselvoorziening, vooral in de koudere maanden. Hij is ook een getalenteerde gitarist met een passie voor muziek. Hij verdient een verbazingwekkende $ 20.000 per aflevering en heeft een nettowaarde van meer dan $ 5 miljoen.

9 Jewel Kilcher

De meeste kijkers van Alaska: The Final Frontier herkenden Jewel als de beroemde zanger en muzikant die alleen al in de Verenigde Staten meer dan 18,5 miljoen platen heeft verkocht. Haar muzikale hits hebben generaties geïnspireerd en haar aanwezigheid in de show heeft de kijkcijfers in een snel tempo opgedreven.

Heel weinig mensen wisten van haar opvoeding in Alaska totdat ze in de show verscheen. Haar optredens worden gecrediteerd met het opdrijven van het aantal fans voor de serie en leveren Jewel een extra $ 30.000 per aflevering op, wat bijdraagt aan haar toch al indrukwekkende nettowaarde van $ 30 miljoen.

8 Otto Kilcher

Otto Kilcher, een echte steunpilaar van het gezin, is een 2e generatie Alaskan Kilcher die zelf drie kinderen heeft gekregen; Levi, August en Eivin, die elk in deze unieke levensstijl zijn opgegroeid. Hij speelt een integrale rol in de gemeenschap door een specialist te zijn als het gaat om het fokken van rundvlees. Zijn vaardigheden zorgen ervoor dat zijn familie een ruime voorraad goed gevoed rundvlees heeft waar ze op vertrouwen voor voedsel, vooral tijdens de barre wintermaanden. Hij ha alt meer dan $30, 000 per aflevering binnen.

7 Charlotte Kilcher

Charlotte Kilcher trouwde in het gezin en leeft deze levensstijl naar keuze. Ze komt oorspronkelijk uit Californië en nadat ze in Alaska was aangekomen om meer over biologie te leren, werd ze verliefd op Otto, trouwde en bleef daar. Ze is de vrouw van Otto en heeft een zeer transformatieve ervaring meegemaakt om in deze gemeenschap te assimileren.

Ze heeft absoluut alles in haar leven veranderd, tot en met haar morele beslissingen. Ze leefde als een trotse vegetariër toen ze in Californië was, in het warme klimaat. Nu ze in Alaska is, hangt het overleven in het barre klimaat af van haar vermogen om het vlees te eten dat wordt geproduceerd, en ze heeft haar vegetarische levensstijl opgegeven.

6 Eve Kilcher

Eve trouwde met de zoon van Otto en Charlotte, Eivin, en kreeg zelf twee kinderen. Haar kinderen, Sparrow Rose Kilcher en Findlay Farenorth Kilcher, verschijnen ook in de show. Ze draagt bij aan het succes van het gezin door haar ongelooflijke landbouwvaardigheden te delen. Ze verbouwt groenten en fruit met enorm succes en die producten worden zorgvuldig geoogst om de Kilcher's de winter door te krijgen. Ze is ook een kookboekauteur en verdient nu $ 30.000 per aflevering.

5 Jane Kilcher

Jane is getrouwd met Atz Lee Kilcher en het echtpaar heeft zelf twee kinderen. Ze had oorspronkelijk een band met Atz vanwege haar liefde voor muziek en heeft haar ongelooflijke zangvaardigheden met de familie gedeeld. Ze draagt bij aan het succes en het levensonderhoud van het gezin door haar visvaardigheden te lenen. Ze wordt gecrediteerd voor het vangen van genoeg vis om het gezin te onderhouden en lijkt succes te hebben bij het vissen in de meest moeilijke situaties.

4 Bonnie Kilcher-Dupree

Bonnie zwierf drie jaar over de wereld voordat ze werd gecast in deze Discovery Channel-serie. Ze kwam oorspronkelijk uit New York en heeft twee kinderen uit een andere relatie. Bonnie trouwde met Atz Kilcher nadat ze zich naar Alaska had gewaagd om de regio te verkennen. Ze is een fervent muzikant en velen zeggen dat haar liefde voor muziek, samen met Atz, heeft geleid tot het ultieme succes van hun dochter, Jewel. Ze verdient ongeveer $ 20.000 per aflevering.

3 augustus Kilcher

Augustus is de zoon van Otto en Charlotte en studeert voor elektrotechnisch ingenieur. Hij leeft weg van de gemeenschap terwijl hij zijn studie aan het verkennen is. Hij verliet zijn woonplaats om naar de Oregon Sate University te gaan en zijn opleiding voort te zetten. Hij streefde ernaar om zijn licentie in de handel te verkrijgen. Na een tijdje weggeweest te zijn, keerde hij terug naar huis om het voortbestaan van zijn gezin in stand te houden en geeft toe dat zijn vader, Atz, hem een zware verantwoordelijkheid heeft opgelegd om een handje te helpen.

2 Shane Kilcher

Shane is getrouwd met Kelli Kilcher en al 3 decennia. Het echtpaar deelt vier kinderen genaamd Keenan, Jareth, Jenna en Reid. Hij is vooral bekend om zijn gevoel voor humor en was echt een verfrissend uniek personage in de show. Hij heeft kijkers aangetrokken en hielp de kijkcijfers te verhogen.

1 Bray Slecht

Bray Poor is het meest bekend om zijn werk achter de camera als de verteller van Alaska: The Last Frontier. Hij is de betrouwbare, vertrouwde stem die de verhalen van deze cast samenvoegt en de achtergrond uitlegt om de kijkers context te bieden. De realityserie vertrouwt op zijn uitleg terwijl hij de verschillende elementen van de show verweeft en het publiek betrekt. Hij verdient momenteel $ 50.000 per aflevering.

Aanbevolen: