Alles wat we weten over de tv-serie 'I Know What You Did Last Summer' van Amazon

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de tv-serie 'I Know What You Did Last Summer' van Amazon
Alles wat we weten over de tv-serie 'I Know What You Did Last Summer' van Amazon
Anonim

Beroemd om zijn goedkope toon en intrigerende verhaal, wordt de horrorfilm I Know What You Did Last Summer uit de jaren 90 door velen beschouwd als een leuke klassieker. Terwijl Jennifer Love Hewitt bekend werd door het spelen van de hoofdpersoon Julie James, worstelde de actrice om beroemd te worden na deze tijd in haar leven.

Nu de film wordt aangepast voor tv en zal worden gestreamd op Amazon, zijn horrorfans geïnteresseerd om te zien hoe het zal zijn. Terwijl sommige fans niet enthousiast zijn over het tv-programma, kunnen anderen niet wachten om een nieuwe enge serie te zien en te zien hoe deze verschilt van de film.

Blijf lezen om alles te weten te komen over de tv-serie I Know What You Did Last Summer.

De details van het tv-programma

In sommige opzichten is I Know What You Did Last Summer een horrorfilm uit de jaren 90 die slecht verouderd is. Het zal dus interessant zijn om een nieuwe versie van dit enge verhaal te zien.

De reboot komt uit in oktober en volgens Digital Spy zegt de beschrijving dat het "dezelfde huiveringwekkende premisse in ere houdt - in een stad vol geheimen wordt een groep tieners een jaar na een dodelijk ongeval op hun afstudeeravond."

Sara Goodman, de showrunner, vertelde erover tijdens haar Comic-Con-optreden op vrijdag 23 juli.

Volgens Deadline.com werd de show gefilmd in Hawaï en zou de productie in januari 2021 beginnen. De cast bestaat uit Brooke Bloom, Cassie Beck, Bill Heck, Fiona Rene, Ashley Moore, Brianne Tju, Madison Iseman, en Sebastian Amoruso.

Volgens Entertainment Weekly zei Albert Cheng, de COO en Co-Head of Television bij Amazon Studio: "De beste horrorfranchises hebben altijd weer een nieuwe schrik, en deze I Know What You Did Last Summer-serie van Sara Goodman is een perfect verdraaide update van de iconische slasher-film."

Rapporten zeggen dat Madison Iseman de hoofdpersoon in de serie zou kunnen zijn. Het lijkt erop dat fans zullen moeten wachten tot de show in oktober uitkomt om meer over de personages te weten te komen.

De roman

Lois Duncans roman uit 1973 vormde de inspiratie voor de film, en het kernverhaal is hetzelfde: Julie realiseert zich dat iemand weet van de gebeurtenissen van de afgelopen zomer. Zij en haar vriend Ray en vrienden Helen en Barry reden en ze raakten iemand met hun auto. Het werd uiteindelijk een jonge jongen en hij stierf.

De roman en film verschillen in veel opzichten, vooral als het gaat om de setting. In de film is Julie weg op school en dan komt ze terug naar haar geboorteplaats voor de zomer, totaal in paniek en achtervolgd door herinneringen aan het verleden. Als zij en haar vrienden erachter komen dat een seriemoordenaar achter hen aanzit, zijn ze doodsbang en proberen ze erachter te komen wie het is.

Lois Duncan deelde dat ze het niet leuk vond dat haar boek werd verfilmd tot een slasherfilm.

Volgens The AV Club werd Duncan geïnterviewd door Absolute Write en legde ze uit dat ze vanwege een familietragedie niet vindt dat geweld deel moet uitmaken van entertainment, aangezien haar dochter op tragische wijze is omgekomen.

Duncan zei: "Waar ik persoonlijk een probleem mee heb, zijn de verhalen (meestal op televisie waar actie de plaats inneemt van introspectie) waarin geweld sensationeel wordt gemaakt en eerder opwindend dan verschrikkelijk lijkt. van mijn boek, 'I Know What You Did Last Summer', is een slasherfilm gemaakt."

De Vervolgen

Veel populaire horrorfilms wachten gewoon op een vervolg en I Still Know What You Did Last Summer werd uitgebracht in 1998.

Deze film heeft een soortgelijk uitgangspunt als de eerste, zij het in een nieuwe setting. Julie wint een radiowedstrijd en zij en haar vrienden gaan naar wat een fantastische, ontspannende tropische vakantie zou moeten zijn. Zodra ze daar aankomen, lijkt er iets mis, maar ze proberen het te negeren en hebben een goede tijd. Wanneer een storm het eiland treft en het duidelijk is dat dezelfde moordenaar achter Julie aanzit, vraagt ze zich af of ze ooit kan ontsnappen.

Horrorfans weten dat het vervolg een super eng einde heeft, aangezien Ray en Julie samen gelukkig lijken te zijn, en dan realiseert Julie zich dat de moordenaar onder het bed op haar wacht.

In 2006 kwam er een derde film uit genaamd I'll Always Know What You Did Last Summer. Het was direct-to-video en de kans is groot dat fans van de eerste twee films deze niet op hetzelfde niveau houden. Het zal geweldig zijn om een nieuwe, eigentijdse versie van I Know What You Did Last Summer te zien.

Horrorfans staan te popelen om te zien hoe de reboot van I Know What You Did Last Summer eruitziet, en gelukkig is oktober 2021 niet al te ver weg.

Aanbevolen: