De tragische reden waarom deze 'Alaska: The Last Frontier'-ster beledigend was

Inhoudsopgave:

De tragische reden waarom deze 'Alaska: The Last Frontier'-ster beledigend was
De tragische reden waarom deze 'Alaska: The Last Frontier'-ster beledigend was
Anonim

Net als de meeste andere televisienetwerken, kan Discovery Channel een behoorlijk allegaartje zijn. Sommige Discovery Channel-shows zijn immers te nep om serieus te nemen, maar andere zijn zeker het bekijken waard. Als het gaat om de 'reality'-show Alaska: The Last Frontier, heeft het veel fans die afstemmen om elke aflevering te bekijken. Daar zijn natuurlijk veel redenen voor, waaronder het feit dat fans de topsterren van de show erg leuk vinden.

Gericht op de leden van de familie Kilcher die leven zonder de typische moderne gemakken waar de meeste mensen van genieten, Alaska: The Last Frontier bevat een aantal behoorlijk interessante figuren. Atz Kilcher is bijvoorbeeld misschien wel de meest besproken persoon die schittert in Alaska: The Last Frontier. Het blijkt dat er is onthuld dat Atz in het verleden beledigend was en hoewel dat volkomen onvergeeflijk is, is er een tragische reden waarom hij zo was.

Waarom Atz Kilcher het meest wordt gesproken over Alaska: The Last Frontier Star

Op het moment van schrijven zijn elf seizoenen van Alaska: The Last Frontier uitgezonden op Discovery Channel. Natuurlijk zijn er enkele 'reality'-shows die veel langer duurden, dus sommige mensen zijn misschien geneigd om die prestatie af te schrijven. Aangezien de meeste tv-programma's echter mislukken voordat ze zelfs maar in première gaan of al te lang worden geannuleerd, is het moeilijk te overschatten hoe indrukwekkend het is dat een serie zo lang duurt.

Sinds Alaska: The Last Frontier al zo lang in de lucht is, hebben de grootste fans van de show de sterren behoorlijk goed leren kennen. Als het echter gaat om Alaska: de casual fans van The Last Frontier of mensen die de show nog nooit hebben gezien, is een van de sterren van de serie om een specifieke reden het meest opvallend. Naast de hoofdrol in meer dan honderd afleveringen van Alaska: The Last Frontier, heeft Atz Kilcher nog een claim to fame, hij is de vader van een opmerkelijke popster.

Halverwege de jaren '90 werd zanger Jewel om meerdere redenen een van de grootste popsterren ter wereld. Jewel heeft bijvoorbeeld een onmiskenbare soulvolle stem, miljoenen mensen hebben betrekking op haar teksten en ze had een achtergrondverhaal waar mensen door gefascineerd waren. Een deel van de reden waarom Jewel zo'n interessant achtergrondverhaal had, is te danken aan haar relatie met haar vader Atz Kilcher, die later zou gaan schitteren in Alaska: The Last Frontier.

De duistere waarheid over de relatie van Atz Kilcher met zijn beroemde dochterjuweel

Toen de zangeres en songwriter Jewel eenmaal beroemd werd, werd haar nummer "You Were Meant For Me" zo'n grote hit dat het in supermarkten en liften te horen was. Vanwege het succes van dat nummer nam Jewel deel aan veel interviews en vertelde ze in bijna alle interviews over haar unieke achtergrond.

Aangezien de kenmerkende stem van Jewel overal te horen was en ze zeker miljoenen verdiende op het hoogtepunt van haar carrière, waren mensen geïntrigeerd dat ze onlangs dakloos was geweest. Zoals Jewel destijds onthulde, leefde ze een jaar lang buiten haar auto om overdag liedjes en poëzie te schrijven en 's avonds op te treden in cafés. Toen ondertekende Atlantic Records Jewel een contract en ze ging van anoniem naar rijk en dakloos naar rijk. Als dat niet de Amerikaanse droom is, dan is niets dat wel.

Hoewel mensen het verhaal van hoe Jewel een superster werd fascinerend vonden, is de waarheid dat ze een jaar dakloos was om een zeer duistere reden. Tijdens een gesprek met People in 2020 legde Jewel uit dat ze dakloos werd omdat haar moeder wegging en haar vader gewelddadig was. Als gevolg hiervan verhuisde Jewel op 15-jarige leeftijd en nadat ze aanvankelijk een hut had gehuurd, had ze geen geld meer en begon ze in haar auto te wonen nadat ze van haar baan was ontslagen omdat ze de avances van haar baas had afgewezen.

Hoewel Jewel heel open is geweest over het feit dat haar vader Atz Kilcher, die nu de hoofdrol speelt in Alaska: The Last Frontier, beledigend was, hebben ze nu een goede relatie. Zoals Jewel uitlegde in het eerder genoemde People-interview, was ze "vastbesloten om die relatie te helen" zodra haar vader nuchter werd. Jewel en haar vader voerden zelfs samen muziek uit toen ze een kind was en ze zijn de laatste jaren weer samen op het podium gaan staan.

Aangezien beledigend zijn volkomen onaanvaardbaar is, zullen sommige mensen zich verwonderen dat Jewel zich met haar vader heeft verzoend. Wanneer Jewel echter spreekt over wat ze heeft meegemaakt met haar vader, spreekt ze met zoveel empathie over hem dat het gemakkelijker wordt om hun huidige connectie te begrijpen. Jewel sprak bijvoorbeeld over de redenen waarom Atz Kilcher beledigend was met een ongelooflijke hoeveelheid empathie in het bovengenoemde People-interview.

Ten eerste legde Jewel uit dat de diensttijd van haar vader hem mentale problemen bezorgde waarvan hij op dat moment niet wist hoe hij ermee om moest gaan."Mijn vader had erge PTSS [van het dienen in de oorlog in Vietnam], maar die woorden waren toen niet echt bekend. Hij probeerde te drinken om de angst aan te pakken, en hij werd beledigend."

Vanaf daar legde Jewel haar overtuiging uit dat Atz beledigend was, gedeeltelijk omdat zijn jeugd erger was dan wat hij haar had aangedaan. "Hoewel we een genetische erfenis hebben, hebben we een emotionele erfenis. Mijn vader is ook opgegroeid in een extreem gewelddadig gezin. Ik had het veel beter dan toen hij jong was, maar het was nog steeds niet goed."

Aanbevolen: